|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: muška loza
9.12.2009 21:41:39   
minnie
moja loza je ukinuta sa obije strane. moj tataje ima dvije ure i prezime se ukida na nama. kod mm u obitelji već 7 ili 8 generacija su bili sami dečki jedinci i tako je i sa nji. li on ima dvije cure. moram priznati da i on i njegov otac dok je bio živ doslovno ih obožavaju. tako da nema zamjerke što se i ovdje prezime ukida

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
10.12.2009 7:54:49   
Bebys
vazno je i jedno i drugo za zivot su potrebni i decko i curica znaci svejedno je....user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 27
10.12.2009 8:04:53   
dominik
meni je tak svejedno jer ionako nosim muzevo prezime pa kaj god da rodim i imam nebu imalo moje prezime...ali posto je mogucnost nastavka mog djevojackog prezimena ostala na dva bratica koji imaju dosta godina a ne vidim da budu uskoro imali kaj za nunat u rukama nemrem reci da mi nije zao da se prezime ne nastavi...nije u pitanju zadrtost vec nesto sto je meni drago ...a to je prezime moje obitelji koje sam nosila 25 godina i po kojem su me na kraju krajeva zvali tih 25 godina...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
10.12.2009 8:40:11   
komarac1
MM nikad nije bio bitan nastavak loze! Što se prezimena tiče ni moje ni njegovo nije baš nešto, pa smo išli na ono koje je mrvicu normalnije što moje djevojačko definitivno nije (čak smo razmišljali da uzmemo prezime mog dedeuser posted image user posted image ) Uvijek smo si zamišljali da ćemo imat jednu malu princezu, a kad ono ispao sin! Sad mi je drago i ne bi ga mjenjala za curku jasno, al što se tiče loze to je vjerovatno stvar odgoja i sredine u kojoj živiš. Uvijek kažem da sam sretna što je mojima treće djete napokon ispao sin jer ko zna koliko bi sestara imala još user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 29
10.12.2009 9:17:36   
ket
Moje prezime je nestalouser posted image  jer smo tri sestre a stric ima 2kćeriuser posted image ,a od mm je Dariss izvukao situaciju....jer od 7 braće od svekra svi cureuser posted image ,a svekar dva sina....stariji ima curu i sad evo dariss nastavlja lozu pa je deda naponosniji na svijetuuser posted image ...što se nas tiče nama je to svejedno....

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 30
10.12.2009 10:24:54   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: dominik

meni je tak svejedno jer ionako nosim muzevo prezime pa kaj god da rodim i imam nebu imalo moje prezime...ali posto je mogucnost nastavka mog djevojackog prezimena ostala na dva bratica koji imaju dosta godina a ne vidim da budu uskoro imali kaj za nunat u rukama nemrem reci da mi nije zao da se prezime ne nastavi...nije u pitanju zadrtost vec nesto sto je meni drago ...a to je prezime moje obitelji koje sam nosila 25 godina i po kojem su me na kraju krajeva zvali tih 25 godina...

ISTA STVAR! A što se tiče prezimena ni mene nije briga nikad bilo za to...Ionako ga ima tko nastaviti nositi pa o tom nisam razmišljala..Ali , moj muž, na kojem se ne bi reklo da je tako zadrt, ipak izgleda da jest, samo što to dobro skriva! i to me pogađa, on stalno tvrdi da nije i ima neke izlike , a li vidim mu u učima. Zaštio ja sve moram vidit, naslutit, prozret? Zašto sam takva, zašto imam 100 osjetilaa (kako kaže mm, user posted image ), život bi mi bio lakši da nemam i da sam malo tuplja user posted image

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 31
10.12.2009 10:35:23   
curice
moju lozu nema tko nastaviti,ali to moj otac odavno zna jer ima samo mene
a lozu sa mm strane zasad isto nema tko nastaviti,jer ja imam tri cure(one su moj nastavak,fućka mi se za lozu),
a namjera mi je roditi još jedno dijete(ako Bog da),ali ne pada mi napamet rađati dok se ne rodi muško.
Koliko je to kome bitno u mojoj kući,nemam pojma jer se nitko po tom pitanju ne izjašnjava.Još bi najviše volila da rodim muško moja mamauser posted image

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 32
10.12.2009 12:32:40   
osobno
moj svekar ima 2 cure i mm, koji je uvik bio glava obitelji i koji je uvik bio najodgovorniji i sve ostalo, dok su njih dvi posve, ali POSVE ovisne o roditeljima (27 i 18 god), tako da mogu shvatit njegovu radost unucima (čekamo još jednog dečka), s druge strane, moja mama ima nas dvi cure i dva dečka koji su joj skratili život po deset godina, tako da je luda za curama-ukratko, pravila baš nema, mislim da je sve to vezano uz iskustvo kakvo imaju kao roditelji.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 33
17.12.2009 14:54:47   
Vjeverica ST
mene najviše živcira kad smatraju da je mali više njihov unuk nego od mojih!!! valjda zato što nosi njihovo prezime?user posted image
pri-mi-ti-vi-zam!!!!!!!

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!