|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB : Jingle Bells
14.12.2009 17:13:17   
mama mery
IZVORNA PORUKA: callanhoe

hocu i ja da se sankammmmmmm
ko ce da me udomi na par dana, bicu mu najbolje dijete user posted image  i pazicu na ostalu dijecu user posted image

bok cure user posted image user posted image user posted image

hoces kod mene user posted image napravit cu ti nokteuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 451
14.12.2009 17:14:38   
boba125

eh sada mogu da biram kod koje cu mame user posted image user posted image user posted image
koja najbolje kuha, i najvise? user posted image

a kod mene se as nesto ne kuha user posted image
ali restac je odmah iza ugla user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 452
14.12.2009 17:16:10   
osobno
u mene bi uvik imala bar dva tri ručka u ponudi, ali nema sniga...mogu ti doduše, nasprejat po prozoru pa si ti zamisli da je pravi.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 453
14.12.2009 17:16:38   
lueman
user posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 454
14.12.2009 17:19:52   
CallamityJane
ismija se onako od srca bas user posted image
kod osobno necu definitivno user posted image  jos bi mi zalogaje brojala user posted image
a ne volim restorane, ja volim domacu kuhinju
i volim kada ima puunoo djece samo mi lu suti, garant se boji da joj ne oplijevim sav spajz i susnicu sa mesom user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 455
14.12.2009 17:21:14   
ket

kod osobno necu definitivno user posted image  jos bi mi zalogaje brojala user posted image
i volim kada ima puunoo djece samo mi lu suti, garant se boji da joj ne oplijevim sav spajz i susnicu sa mesom user posted image

onda ti fino pakiraj kofere i meni ja kuham obavezno bar 2 puta dnevnouser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

Neposredna veza do poruke: 456
14.12.2009 17:21:35   
osobno

čuj, ja sam ti hercegovka porijeklom, još bi ti na svaki zalogaj nabila i kamate...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 457
14.12.2009 17:22:36   
lueman
nema frke vrtirepka samo ti dojdi. dopelaj malu ljepoticu i da vidiš kak se budemo zabavljaliuser posted image user posted image user posted image jedino za mm ne garantiram on bi siroče emigriral u dubai, i s menom jednom nemre na krajuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 458
14.12.2009 17:23:18   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ket

onda ti fino pakiraj kofere i meni ja kuham obavezno bar 2 puta dnevnouser posted image

kofer je vec u hodniku user posted image  samo ne moj
a sto je tuzno sto kuhas dva puta dnevno, i ja bih da imam kome user posted image

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 459
14.12.2009 17:24:09   
boba125
user posted image  nisam neka kuharica,ali...
user posted image

Neposredna veza do poruke: 460
14.12.2009 17:24:24   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

čuj, ja sam ti hercegovka porijeklom, još bi ti na svaki zalogaj nabila i kamate...user posted image

i moji su hercegovci pa ti mogu reci duse od ljudi, ti si izgleda neki izrod user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 461
14.12.2009 17:24:34   
buduća mamica
cure večeruser posted image

Neposredna veza do poruke: 462
14.12.2009 17:25:28   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: lueman

nema frke vrtirepka samo ti dojdi. dopelaj malu ljepoticu i da vidiš kak se budemo zabavljaliuser posted image user posted image user posted image jedino za mm ne garantiram on bi siroče emigriral u dubai, i s menom jednom nemre na krajuser posted image user posted image user posted image

i muzu ce biti drago imati ce vise vremena igrati se zmirke sa mamom user posted image
ja klince uzmem i odosmo a mama i tata neka se igraju doktora user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 463
14.12.2009 17:25:28   
osobno

IZVORNA PORUKA: osobno

i moji su hercegovci pa ti mogu reci duse od ljudi, ti si izgleda neki izrod user posted image

istina, kod mene sve crne ovce, ja jedina bijela...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 464
14.12.2009 17:26:15   
ket
a nije tužno...ja inače obožaam kuhati i to sam ga naučila dok nije bilo darissa...a sad sam već umora na kraju dana i za ečeru...ali eto kuham ju....user posted image pa dolazi

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

Neposredna veza do poruke: 465
14.12.2009 17:26:23   
osobno

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

cure večeruser posted image

ej suputnice, kako si? kažem suputnice, jer smo blizu po terminu...user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 466
14.12.2009 17:26:31   
Bebys
cure jedno pitanje...
gdje je PINCITHONVAJLER....izvinite neznam kako se pise ali znate na koga mislim...nema je sto godina ....sta je s njom...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 467
14.12.2009 17:26:31   
lueman

i muzu ce biti drago imati ce vise vremena igrati se zmirke sa mamom user posted image
ja klince uzmem i odosmo a mama i tata neka se igraju doktora user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
i da ne zaboravim, imam i domaće limune tak da možeš u berbu

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 468
14.12.2009 17:28:21   
lueman

IZVORNA PORUKA: Bebys

cure jedno pitanje...
gdje je PINCITHONVAJLER....izvinite neznam kako se pise ali znate na koga mislim...nema je sto godina ....sta je s njom...

selila je pa nema inernet još. mislimuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 469
14.12.2009 17:28:53   
buduća mamica
ej suputnice, kako si? kažem suputnice, jer smo blizu po terminu

evo me, muku mučim s bolovima u donjem dijelu tijela, kako ti?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 470
14.12.2009 17:28:54   
CallamityJane
eh meni se sve cini da cu ici u ophodnju ove zime user posted image user posted image user posted image
kako da ikoga odbijem a svi kuhaju a ja poguzija za pojesti user posted image

haj buduca mamice user posted image
Kako moja Mikica? je li zivahna?

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 471
14.12.2009 17:28:55   
osobno
dobro pitanje...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 472
14.12.2009 17:29:48   
Bebys

IZVORNA PORUKA: Bebys

cure jedno pitanje...

selila je pa nema inernet još. mislimuser posted image user posted image user posted image

pozdravi je fina je ona bas mi nedostaje...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 473
14.12.2009 17:30:06   
osobno

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ej suputnice, kako si? kažem suputnice, jer smo blizu po terminu

evo me, muku mučim s bolovima u donjem dijelu tijela, kako ti?

meni je takav pritisak na mjehur da imam osjećaj da bi komotno mogla živit na wc-u (da prostite) da mi nije tako ladno guzici...user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 474
14.12.2009 17:30:44   
buduća mamica
haj buduca mamice user posted image
Kako moja Mikica? je li zivahna?

haj, nije Mikica više živahna, primirilo se dijete, ali se uredno osjetimo nas dvije, posebno kad mlatne u rebrauser posted image user posted image user posted image
kako mali cuko?

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!