Anoniman -> RE: CB : Jingle Bells (26.12.2009 0:19:48)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: cvrčak kako se Sari sviđa Božić(Bor,lampice i ostalo?) Neka te tješi da za sada ne zna da nije dobila ništa.. Rekla bih da joj se svidja [sm=smiley36.gif] ne reaguje na bor uopste, kao da nije tu, krenula je na jaslice ali je odmah odustala... A to me i tesi, ali samo mi kroz glavu prolazi ako se to nastavi, a kad bude dovoljno velika da me pita zasto je to tako...Dusa me boli, ne mogu vise ocima da ih gledam, stoka sebicna [sm=smiley13.gif] Morat ćeš naučiti balansirati(kao i ja),vjeruj mi kad moraš uvijek smisliš neku priču,a da je teško je. Sto puta mi je došlo da kažem nešto protiv baka i djeda(s debelim razlogom),ali prešutim jer nemam pravo na to-neka sama jednog dana donese svoj zaključak. Reći ćeš da D.Mrazo donosi pod bor(a kad dobije kod kuće možda neće ni očekivati kod njih). Gledaš da zaštitiš dijete što je više moguće i tako stalno. Svaka ti je na mestu, i vec znam da me sve to ceka... juce i danas sam na ivici suza, najradije bi ih oterala gde im je mesto, a znam da ne smem [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] a kad vidi kako druga deca dobijaju od baka i deka...place mi se pri samoj pomisli. Nego kako je malena? JEl ste proveli lep dan? [sm=smiley1.gif] moja nikako nece da zaspi, evo skace jos po tati, posto je na putu ka kuci malo zaspala u kolima i dobila snagu da vileni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|