|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Gibonni novi album
12.12.2009 21:02:42   
Ruža
Jedva ga čekam! Napokon!user posted image user posted image  Baš me zanima kako će zvučati. Ali teško da će ikada više nadmašiti mirakul, on je definitivno bio najbolji.
Jako volim njegovu glazbu i stihove i obavezno moram imati svaki album. Čovjek je stvarno majstor!user posted image
Premda me njegov koncert razočarao,user posted image definitivno nije scenski tip.
Kako se vama sviđa najavna pjesma? Slušate ga?
http://www.youtube.com/watch?v=mIbqdO4Erg4

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Gibonni novi album
12.12.2009 21:04:37   
curice
ja ga ne slušam,neznam objasniti zašto(nemam neki razlog) ali jednostavno ga ne podnosimuser posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
12.12.2009 21:20:39   
pepeljuga
i ja ga jedva cekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 3
12.12.2009 22:37:46   
tikica_69
Cula sam samo jednu pjesmu i svaki put mislim da ne moze bolje od zadnjega sto je napravio jer je savrseno i uvijek se nanovo iznenadim user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
12.12.2009 22:55:23   
Candy
Volim ga i slušam,iako mi ne paše uvijek...Ovisi kako sam raspoložena...Ali to nije razlog da ga ne bum imala user posted image ...Na album,mislim user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!