Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 8:17:57
|
|
|
|
ket
|
i mi ćemo doma....možda netko tkom propadnu bolji planovi dođe k nama
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 17:26:20
|
|
|
|
uciteljica
|
Mi smo doma. Na kauču uz tv. Imamo iskustvo od prošle godine, . Bit će to najljepši doček jer je naša Zrnčica s nama.
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 17:47:01
|
|
|
|
dominik
|
lani sam bila sama sa domiem za ng jer je mm radio...ove godine mozda budem sama sa dorom i domiem, a mozda i mm nebu radio pa bude sa nama...uzasava me samo pucnjava ako probudi klince kak bum ih oboje umirila
|
|
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 17:50:24
|
|
|
|
osobno
|
mi imamo poziv kod kuma...ali društvo mi totalno ne paše...sve žene šta će bit prisutne skupa imaju 1/4 normalnog mozga...reć ću da me nešto boli i ostat doma s mm i Lukom, možda dođe i moja sekica...sve u svemu, ne volim velike proslave jer većina ljudi puši, a meni dim užasno smeta, pogotovo kad ga je puno...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 17:55:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno mi imamo poziv kod kuma...ali društvo mi totalno ne paše...sve žene šta će bit prisutne skupa imaju 1/4 normalnog mozga...reć ću da me nešto boli i ostat doma s mm i Lukom, možda dođe i moja sekica...sve u svemu, ne volim velike proslave jer većina ljudi puši, a meni dim užasno smeta, pogotovo kad ga je puno... meres kod mene doci kod mene svi idu na balkon pusiti a biti ce kao neko i drustvance pa cisto da nisam u manjini sa rastom
|
|
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 17:56:27
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno mi imamo poziv kod kuma...ali društvo mi totalno ne paše...sve žene šta će bit prisutne skupa imaju 1/4 normalnog mozga...reć ću da me nešto boli i ostat doma s mm i Lukom, možda dođe i moja sekica...sve u svemu, ne volim velike proslave jer većina ljudi puši, a meni dim užasno smeta, pogotovo kad ga je puno... meres kod mene doci kod mene svi idu na balkon pusiti a biti ce kao neko i drustvance pa cisto da nisam u manjini sa rastom ako dođem, povest ću i luku pa će nas bit troje vršnjaka...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 17:57:14
|
|
|
|
daniela 31
|
Najvjerojatnije doma, nama je svaki dan Nova, mala ide spavati uvijek poslije ponoći.
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 14.12.2009 21:05:34
|
|
|
|
ZVRK
|
vjerovatno idemo svi troje preko ceste u ''dom za mlade'' od mjesne zajednice. bude nas dosta.uglavnom bude dobrodošao tko želi uz prethodnu najavu i 100kn po obitelji. hrana +pijača+živa muzikla. budemo dok zvrkić izdrži
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 22.12.2009 21:46:48
|
|
|
|
Zimic
|
ipak necu bit solo sa malim za novu..dolazi mi prijatelj!
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 23.12.2009 4:34:50
|
|
|
|
pincirotvajler
|
doma
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 23.12.2009 10:32:18
|
|
|
|
Kika83
|
Kod prijatelja
|
|
|
|
RE: proslava-Nova godina!!!! 23.12.2009 15:37:46
|
|
|
|
twitty
|
doma i za božić i za novu godinu
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!