|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko kilograma
30.6.2008 22:06:27   
Ruža
Dobro nam došla Pina!user posted image
Evo i ja prijavljujem u 30_tom tjednu u plusu sam 8 kg!
Koliko sam se u početku zamarala i brinula sad mi je skoro pa svejedno. user posted image Iako se nadam da neću više od 15 nagurati do kraja.user posted image  I da će ići dolje Njanjinjim tempom!user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 51
1.7.2008 18:24:54   
icaric1
u 20 tjedana 3 kile!
mislim da i nije tako strasno, uz to da nisam imala nikakve mučnine i nemam neke prohtjeve za hranom.
Jedino što pazim da jedem "donekle" zdravo.
Inače sam sklona debljanju, zato se malo više pazim.
Normalno doručak, ručak, večera u međuvremenu voće ili jogurt

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 52
3.7.2008 10:08:17   
pina
Cure imate pravo, totalno sam se zarazila. Prva stvar kad dođem na posao je da prelistam forum user posted image .
Što se tiče hrane, malo me zabrinjava jedino to što zapravo ne jedem baš zdravo! Čak se ne mogu ni prisiliti, a da vam ni ne pričam koliko mi kuhanje ide na živce - strašno! user posted image
Grozna sam!!!!

(Odgovor članu icaric1)
Neposredna veza do poruke: 53
4.7.2008 7:20:16   
Wukovarka
Jucer bila na pregledu, 8 tjedan(to nekak skace tam vam), kilice pale, sad sam +1.5

(Odgovor članu pina)
Neposredna veza do poruke: 54
17.7.2008 23:43:32   
ivana0015
a jojjjj blago se vama,ja mislim da ću do kraja trudnoće nabiti 20 kila,a možda i više....sada sam u 18. tjednu i dobila sam već 6 kila,ako ovako nastavim neće biti dobro...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 55
24.7.2008 18:46:09   
slisli
Udebljala sam se 17 kg... kada je beba bila stara 3 mj vratila sam se na staru kilažu, vjerujem zbog dojenja i tog napora... a onda kada je počela dohrana i manje dojenja i ja sam se počela malo debljati!!user posted image

Iris, mamina ljepotica!

(Odgovor članu ivana0015)
Neposredna veza do poruke: 56
24.7.2008 21:16:27   
Melo
Ja sam se u prvoj trudnoći sa kćerkicom udebljala svega 8 kila.Prije trudnoće imala sam 56 kg, a rodit sam išla sa 64. Međutim iz rađaone sam izašla sa 55 kg. Sada nakon 4 godine čekam i drugo dijete i sada sam u 32 tjednu i dosad sam se udebljala 8 kg al ja uopće nepazim na to šta jedem ni kada jedem. Kad sam gladna jedem ono čega se zaželim. Isto tako sam radila i u prvoj trudnoći. Iako bi sada trebala pazit na prehranu jer sam dobila trudnički dijabetes, al kad je to tako teško....Zar se isplati odricat se nečeg finog i gladovat, a kile će se s vremenom ionako same počet topit....

(Odgovor članu slisli)
Neposredna veza do poruke: 57
24.7.2008 21:20:26   
Ruža
Melo dobrodošla!user posted image

(Odgovor članu Melo)
Neposredna veza do poruke: 58
24.7.2008 21:41:51   
Melo
Ružo, hvala na dobrodošlici.
Evo i moja kći se zahvaljuje koja sjedi kraj mene i jedva gledauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 59
24.7.2008 22:10:18   
Ruža
Pridruži nam se u bircu Melo!I ljubni nam malenu!

(Odgovor članu Melo)
Neposredna veza do poruke: 60
24.7.2008 22:30:08   
Melo
Vrlo rado, a malena je evo napokon zaspala i meni dala malo mira da se opustim...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 61
27.7.2008 8:44:18   
troubled
user posted image

(Odgovor članu Melo)
Neposredna veza do poruke: 62
30.7.2008 13:27:57   
MILLA
ja sam u niti 5. mj. več sa 8 kila više. kako je krenula ne gine mi da ču do kraja imati više od 20- koliko me to prije brinulo,toliko me sada baš briga. ne prežderavam se,jedem normalno,trudim se da i je ishran zrava..kad rodim,pomalo ču skinuti i opet biti   user posted image HOT!!!!     HA!!user posted image user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 63
30.7.2008 13:29:47   
Wukovarka
Ja sutra dam izvjestaj...po mojoj vagi +2kg do sada

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 64
30.7.2008 13:36:31   
MILLA
JA 2KG PO MJESECU

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 65
30.7.2008 13:37:12   
Wukovarka
Ja sam inace sklona debljanju...ali za sada je super...u tri mjeseca 2 kg..ali brzo se to okrene he he

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 66
30.7.2008 13:41:47   
Dora04
Prva 4 mjeseca sam dobila 6 kg, a sad već 5 tjedana ni grama.
tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, 4 mj. 6 a ostalo 3 kg.

Neposredna veza do poruke: 67
30.7.2008 18:53:04   
Bare
Prva trudnoca 8 kg, sa 57 na 65 kg, s tim da sam prva 4 mjeseca smrsavila 4 kg jer sam strasno povracala, iz rodilista sam izasla u svojim rebama, to je bilo prije 13 godina. Sad mi je 37 god, 19 tjedana sam trudna i udebljala sam se 1 kg, sa 58 na 59 kg, nemam mucnine, ali ni apetita, jedem zato sto znam da moram user posted image .....Ima jos vremena za udebljati se..... ali ipak se nadam da necu......

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 68
31.7.2008 11:32:55   
Ruža
Evo me na prozivku,user posted image 35.tj. u plusu sam 10kg!user posted image
Za sad sam zadovoljna...

Samo luda mama...

(Odgovor članu Bare)
Neposredna veza do poruke: 69
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 23:16:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 70
31.7.2008 23:26:36   
njanja
IZVORNA PORUKA: MILLA

ja sam u niti 5. mj. več sa 8 kila više. kako je krenula ne gine mi da ču do kraja imati više od 20- koliko me to prije brinulo,toliko me sada baš briga. ne prežderavam se,jedem normalno,trudim se da i je ishran zrava..kad rodim,pomalo ču skinuti i opet biti   user posted image HOT!!!!     HA!!user posted image user posted image user posted image

Milla, slažem se, tako sam se i ja ponašala..... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 71
18.9.2008 12:16:02   
Vjeverica ST
pa da, slažem se! ja sam u 24. tjednu i imam 9 kila više..Možda malo previše ali koga briga! Prva trudnoća. Nisam prije imala problema s kilima pa ću valjda to izgubit nakon trudnoće brzo. Hranim se zdravo, pa sad kilo više manje, glavno da beba ne gladuje.Samo da ne dobijem strije po trbuhuuser posted image . A mažem se pa šta bude....Eto.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 72
18.9.2008 12:27:04   
uciteljica
Ja sam kile u prva tri mjeseca gubila, ali sad sam punih 5 mjeseci trudna i dobila sam 5 kg. Ja sam se brinula da je to premalo za trudnicu (jer kako inače imam problem s kilama zamislila sam da moram biti ogromna jer inače nije dobrouser posted image ), ali dr. kaže da je to idealno: 1 kg/mjesecu.
Jedem puuuuuno voća (hvala Bogu na velikom voćnjaku kod mame i  tateuser posted image ), uz to moram zbog tlaka jesti neslano, a kako mi neslano i nije fino ne prejedam se.

< Poruku je uredio uciteljica -- 18.9.2008 12:28:29 >

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 73
18.9.2008 14:13:13   
surfinija
EVO DA JA PODJELIM MOJA ISKUSTVA,, JA SAM TOKOM TRUDNOCE DOBILA SVEGA 9 KG ,,I DOKTOR MI JE REKAO DA MOGU SLOBODNO SVE JESTI ALI JA NISAM MOGLA I BAVILA SAM SE VJEZBANJEM U TRUDNOCI,,A SAD ZA DRUGU KAD OSTANEM TRUDNA NEZNAM VIDJET CU BILO BI DOBRO DA NE DOBIJEM VISE OD 9 ,, VIDJET CEMO...

(Odgovor članu ivana0015)
Neposredna veza do poruke: 74
18.9.2008 15:18:53   
Bare
25. tjedan još uvijek stojim na + 1 kg, zadovoljna sam a i gin kaže da se ne moram brinuti zbog kilaže jer je s bebom sve OK user posted image   normalne je težine za ovaj tjedan - 820 g, on predviđa da bi beba mogla biti oko 3500 g pri porodu ako sve bude teklo kao do sada ... user posted image

(Odgovor članu surfinija)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!