|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko kilograma
12.1.2009 15:37:02   
Nema novih poruka
pako
uh ja sam dobila sve ukupno 19 s tim da sam u prvih 4 mjeseca izgubila 4 od silnog povraćanja, i da bila sam na mjerenju šećera jer sam u 6 mjesecu dobila 5 kila jer sam napokon počela jesti.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 126
15.1.2009 11:42:21   
Nema novih poruka
angelica
Mislim da sam ja rekorderka. 27. tjedan i + 16 kg. Nadam se da ću se vratiti na staro nakon poroda

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 127
15.1.2009 11:45:58   
Nema novih poruka
mamara
Ja sam u 27 tjednu i do sada sam dobila 10 kg.
U prvoj trudnoći sve zajedno 18 kg

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 128
15.1.2009 18:47:51   
Nema novih poruka
čupava
kile su oduvijek moja bolna točka.
u prvoj trudnoći+20kg(ajme meni), sad sam 14-ti tjedan +3kg(za sad nije loše)tješim sama sebe,jer sam u prvoj 10 kg dobila u prva tri mjeseca

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 129
20.1.2009 21:48:31   
Nema novih poruka
curice
Uh,uh ta teška i bolna tema.Prva trudnoća +13,druga +22,a treća +17.

(Odgovor članu čupava)
Neposredna veza do poruke: 130
21.1.2009 11:22:44   
Nema novih poruka
jamama
ja sam u 22-23 tjednu, dobila sam cca 7 kg. Sama sebi ne djelujem debelo, kao da mi samo trbuh raste i (zbog toga ) mi se izgubio struk... inače, ne osjećam te kile "viška".

(Odgovor članu ivana0015)
Neposredna veza do poruke: 131
23.1.2009 1:43:58   
Nema novih poruka
miracle
Ja sam rekorderka....13 tjedana +6 kg!!!
Mirujem, moram ležati, a nisam imala mučnine, Božić i Nova, prestala sam pušiti....i sve mi je bilo slatko prvih 10 tjedana. Pokušavam se ne zamarati sa kilama jedem zdravo, ne jedem slatko, grickalice, masno,....
Bitno je da beba bude zdrava, a kile se lako istope. Moja susjeda je dobila +30, njena curica ima 8 mjeseci i nikad nije bila prehlađena, savršeno napreduje, zdrava i vesela, a susjedi je ostalo još samo 5 kg za skinuti....Svaka od nas je jedinstvena, stoga užvajmo u trudnoćama....

(Odgovor članu jamama)
Neposredna veza do poruke: 132
23.1.2009 12:59:17   
Nema novih poruka
Wukovarka
Budu one otisle....

Danas bili na vaganju    +15

Jos dva tjedna... sad stvarno navijam da ne ide na vise user posted image

(Odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 133
25.1.2009 18:09:41   
Nema novih poruka
Cani
U 25-om tjednu trudnoće + 8kg i sestra me na pregledu naribala da sam dobila previše kila!!??  Cure, što kažete na to? Moram li na dijetu?

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 134
26.1.2009 13:00:01   
Nema novih poruka
kokica
U prvoj trudnoći sam dobila 30kg.
Sad sam 15tj.trudna i nisam ništa dobila
nego sam skinula 2kg

(Odgovor članu Cani)
Neposredna veza do poruke: 135
26.1.2009 13:38:07   
Nema novih poruka
plavka
ja sam u 19 tjednu i imam +4.5 kg, kontrolirala sam šečer i ispod razine je što je odličnouser posted image

(Odgovor članu kokica)
Neposredna veza do poruke: 136
28.1.2009 14:55:43   
Nema novih poruka
ROZI
U oba dvije trudnoče sam dobila po 25 kg i sada sam oped trudna pa ćemo vidjeti,ostala sam na 68 kg,ma sve se to izgubi uz dojenje i kada klinci prohodaju..........................

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 137
29.1.2009 11:38:01   
Nema novih poruka
ELENA35

Drage trudnice koje su u velikim problemima zbog manjak kilograma,da vas utješim:) Ja sam u drugoj trudnoći dobila skoro 20 kg,i nebi mi to bilo ništa čudno da sad u trudnoći sa blizancima,u 23.tjednu,vaga pokazuje da sam dobila svega 3 i pol kg od početka trudnoće.Čak sam u utorak na kontroli stala na vagu i dobila ni manje ni više već jednu jedinu kilu u mjesec dana.Doktor kaže da se ne opterećujem time,jer bebe su zdrave,napreduju i to je najvažnije.Isto tako,nemam apetita,ni mučnina,jednostavno je tako.Ne jedem slatko,grickalice,meso,već veće količine voća i povrća i PREGNITAL vitamine za trudnice.
I zato drage moje,bez brige i uživajte u svemu što vam sada odgovara,bilo u manjim ili većim količinamauser posted image .

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 138
29.1.2009 22:31:09   
Nema novih poruka
Ninaa
Ja sam u 33 tjednu i dobila sam 12 kg,al mi se sad strašno otvorio apetit na slatko tak da neznam s koliko ću završiti u plusu. Ma nemojte se s time opterećivati glavno da su naše bebe dobro a ostalo je manje bitno.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 139
3.2.2009 19:17:18   
Nema novih poruka
vivian
pozdrav svima!
ja sam u 27.tjednu i dobila sam dosad 11 kila. ovo mi je prva trudnoća i bojim se toga da ću se previše udebljati, jednim dijelom i zbog glupih komentara kojekakvih baba oko mene koje se hvale sa svojim kćerima i snahama koje su okopno dobivale 11-13 kila (cijela trudnoća). ma znam da sam blesava što se zamaram s takvim komentarima!
trudim se jesti sve; meso, ribu, puno povrća i voća (takvu sam prehranu imala i prije, uvijek sam vježbala i nikada nisam bila mršava, ali nisam bila niti debela - tijelo mi je našlo kilažu koja mu odgovara i tako je bilo najbolje), ali sad me muči to što sam staaaalno gladna, a što se slatkog tiče.... pojela bih vlastitu mamu da je od čokolade user posted image !
trebam samo malo utjehe da je moj prirast težine obzirom na tjedne trudnoće ok user posted image  (ginekologica je zadovoljna user posted image )

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 140
3.2.2009 19:21:25   
Nema novih poruka
Marta j
IZVORNA PORUKA: vivian

pozdrav svima!
ja sam u 27.tjednu i dobila sam dosad 11 kila. ovo mi je prva trudnoća i bojim se toga da ću se previše udebljati, jednim dijelom i zbog glupih komentara kojekakvih baba oko mene koje se hvale sa svojim kćerima i snahama koje su okopno dobivale 11-13 kila (cijela trudnoća). ma znam da sam blesava što se zamaram s takvim komentarima!
trudim se jesti sve; meso, ribu, puno povrća i voća (takvu sam prehranu imala i prije, uvijek sam vježbala i nikada nisam bila mršava, ali nisam bila niti debela - tijelo mi je našlo kilažu koja mu odgovara i tako je bilo najbolje), ali sad me muči to što sam staaaalno gladna, a što se slatkog tiče.... pojela bih vlastitu mamu da je od čokolade user posted image !
trebam samo malo utjehe da je moj prirast težine obzirom na tjedne trudnoće ok user posted image  (ginekologica je zadovoljna user posted image )

Ne brini se ja sam isto 27 tjedana i gore sam 7kg al se to i nevidi tolko jer je sve nekakao islo u stomak ja jedem sve sto mi organizam trazi al ne previse i nastojim jesti i zdrave hrane.

Dobro dosla

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 141
3.2.2009 19:24:29   
Nema novih poruka
lee
a ja sam u 29 tjednu i imam 7kg..više..ma ne vidi se sve je u stomaku.

poslala sam ti pp...na ba.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 142
3.2.2009 19:25:38   
Nema novih poruka
picky
ja u prvoj trudnoci 12 s obzirom da sam svaku kontrolu po 2-4 vise imala a sve otislo nisam ni trepnula
sad 22 tj i imam 64 kg a mjerila se kad sam prvi put kod doktora na kontrolu imala63.3 to je niti 1 kilo jel t normalno al inace sam mrsavija

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 143
20.2.2009 8:29:50   
Nema novih poruka
valika
ja sam sad u 28 tjednu trudnoce i do sad sam se udebljala 11 kg...doktorica se uplasila pa me slala da vidi dal imam trudnicki dijabetis...hvala bogu nemam...kad beba moze papati i nista joj nesmetauser posted image

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 144
20.2.2009 9:48:56   
Nema novih poruka
lee
sad sam u 31 tjednu skoro 32...i ima 9kg više...uh sve je u stomaku...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 145
20.2.2009 9:52:04   
Nema novih poruka
ninolina
Lee šta čekaš curu ili dečka

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 146
20.2.2009 10:22:02   
Nema novih poruka
mama2B
Ja sam tek u 10 tj., a vec 3 i po kg nabacila. Mozda previse vec?user posted image

just the 2 of us - ja i moja curica !

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 147
20.2.2009 10:26:41   
Nema novih poruka
plavka
curke ja sam u 22 tjednu i imam +6,5kg

(Odgovor članu mama2B)
Neposredna veza do poruke: 148
20.2.2009 10:40:35   
Nema novih poruka
ninolina
Ma sve je to u granici normale, ja sam u prvoj dobila 24 , u drugoj sam izgubila i rodila s koliko sam ostala trudna, treća nekih 7 kg, i sad 28 tj još ni jedna kila

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 149
20.2.2009 11:48:02   
Nema novih poruka
lee
ninolina čekam dečkauser posted image  več tri puta su nam potvrdili tako da nema greške...miš maminuser posted image   ti imaš veliku obitelj, svaka čast. nas je troje u obitelji i svi smo odrasli.kako je sve to proletilo.

ma za kg se više ne opterečujem...sve ču to skinuti u teretani...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kućanski poslovi.
пеперутка16

Koje kućanske poslove uglavnom obavlja vaš suprug?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!