Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 16.12.2009 23:12:41
|
|
|
|
mariola
|
Aj napokon
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 16.12.2009 23:17:15
|
|
|
|
zaba
|
svim curama
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 16.12.2009 23:57:56
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe bravo za struju nadam se da se Elic nije smrzla ali sigurno joj je bilo ugodno sa mamom pod dekicom mislim da je njome bilo najljepse, cili dan je bila kod mene u zagrljaju i pod dekicom, i vecinu dio dana je spavala
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 17.12.2009 6:47:41
|
|
|
|
curice
|
stigla struja i kod nas u kasne noćne sate hvala svima na vibricama veliko hvala ŽABI na pozivu
|
|
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 17.12.2009 10:45:57
|
|
|
|
lavica81
|
drage cure, hvala svima na vibricama za povratak struje a pogotovo što ste mislile na nas što da vam rečem bilo je poprilično hladno jer se mi ovdje većinom grijemo na struju, za kruh se moralo čekat u redu jer su samo dvije pekare radile, nestajalo je vode na rubnim djelovima grada, pumpne stanice nisu radile jer nemaju agregat..... ma totalni kolaps sad se sve pomalo normalizira i ja se nadam da Božić nećemo dočekat u mraku hvala svima još jednom
|
|
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 17.12.2009 11:01:05
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: curice stigla struja i kod nas u kasne noćne sate hvala svima na vibricama veliko hvala ŽABI na pozivu za nas
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 17.12.2009 11:06:29
|
|
|
|
Bebys
|
pa koji bjes je bio da je toliko dugo nije bilo..dubrovnik je jako veliko i poznato i svijetsko mijesto turizma..to ne bi smijelo tako biti...trebalo bi svugdje imati agregate ako ne mogu brzo popraviti..uffffff bitno da je sve ok.
|
|
|
|
RE: Dubrovnik bez struje 14.3.2016 12:51:44
|
|
|
|
LindaLinda
|
Ne razumijem kako je to moguće, bilo gdje da se dogodi, da nema potrebnih agregata, a kamoli u Dubrovniku, koji je jedan od najposjećenijih gradova na našem Jadranu :O svasta... :)....
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!