Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:32:27
|
|
|
|
mamara
|
lisa ja mislim da samo nesmiju biti obje pozitivne, al nisam sigurna pitaj gineka
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:34:41
|
|
|
|
mamara
|
pa ko če popamtit sve te brojeve...rođendani, blagdani, godišnjice, tel.brojevi...katastrofa!!! neču se sa time opterečivat!!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:43:30
|
|
|
|
maja
|
opet mi nešto šteka RR, nisam mogla poslati poruku, ali evo sad mogu. Nije mi još godišnjica braka, rekla sam na Tihin rođendan 26.05.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:47:38
|
|
|
|
koka
|
Tiha, prave princeze ste . Ja sam danas sva nikakva ovo vrijeme me ubija , pa cijelo jutro pada ko iz kabla . Sva sreća imam sve doma potrebno za ručak pa ne moram vani.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:48:23
|
|
|
|
mirna
|
mamara srodna dušo neki dan se mi ispraznila baterija za mobitel, pa mi je trebalo dva dana da sam se sjetila pin-broja.... (listić s pinom mi je ostao u drugoj državi...)
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:49:10
|
|
|
|
maja
|
Ja se danas dobro osjećam, ali zato sam jučer bila sva strgana i glava me boljela. A vrijeme je užasno, morala sam si i grijanje upaliti jer sam se smrzla u kući!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:49:56
|
|
|
|
tiha
|
kod nas je tmurno ali kisa nepada
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:50:14
|
|
|
|
mirna
|
ej tiho rođendan ti je na isti dan kao MM.. majo da li ti još imaš onu listu od svih rođendana?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:50:45
|
|
|
|
mirna
|
mamara srodna dušo neki dan se mi ispraznila baterija za mobitel, pa sam mi je trebalo dva dana da sam se sjetila pin-broja.... (listić s pinom mi je ostao u drugoj državi...)
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:51:54
|
|
|
|
maja
|
Nemam, nisam si kopirala, a Anne ima cijelu listu, ali nje nam nema trenutačno!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:52:39
|
|
|
|
koka
|
Pa i ovdje je bome malo zahladilo, ja sam si stavila duge deblje rukave, a taman prekjučer sve zimsko strpala u kutije . Pa to če kratko trajati(nadam se). U subotu imamo jedno vjenčanje a ja imam topić i iznad laganu košuljicu .
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:53:36
|
|
|
|
tiha
|
sta ces peci muzu za rodos treba mi neka ideja
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:53:47
|
|
|
|
koka
|
Pa otvori Mirno novu listu .
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:55:11
|
|
|
|
maja
|
Otvorena ona stara, ali nepotpuna, pa se javite!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:55:42
|
|
|
|
koka
|
ups, sorry, vidim da već ima nešto. Ja sam mislila da je baš sve izbrisano.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:56:17
|
|
|
|
mirna
|
Tiho moram vidjeti da li će si uopće zaslužiti nešto... još uvijek nemam pećnice, zato ću možda napraviti tiramisu. to jako voli.. koko to je majin posao. ja sam previše zaboravljiva za takvo nešto...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:00:24
|
|
|
|
tiha
|
mogla bi i ja tiramisu uhu mirna......to je to! nema predomisljanja
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:10:51
|
|
|
|
koka
|
Evo javio se MM , odoh spremati ručak. Kažu da u zadnjem tromjesečju treba jesti ribu, pa ju idem peći sada .
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:13:37
|
|
|
|
tina1602
|
evo mene, došla iz grada... tiha, prave ste mačke, pa na mamu su naravno, nego na koga drugog....
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:17:15
|
|
|
|
tiha
|
treba mi recept za tiramisu imam ih nekoliko al nisu mi bas nest ako ima netko fini nek stavi u recepte
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:18:32
|
|
|
|
maja
|
Ja sam jedna od vrijednih domaćica, pa kupim onog iz kutije
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:19:42
|
|
|
|
tina1602
|
ja to nisam nikada ni pravila recept curke molim,pa se možda odvažim..
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:20:35
|
|
|
|
tina1602
|
Majo kakav je to kupoovni? nekak mi je to primamljivije
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:27:25
|
|
|
|
mirna
|
Otvorila sam temu na tiramisu..molim za recepte! cure još malo pa odoh... ručak je pri kraju, a mali se počeo buditi..vjerojatno ćemo se cijelu poslijepodne igrati unutra kad je takvo vrijeme...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 14:28:04
|
|
|
|
maja
|
To su ti one gotove smjese u kutijama, mislim da je Podravkin! Ja sam neki dan radila kremšnite(smjesa iz kutije) i mogu reći da nisu bile loše, a brzo gotovo!
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!