Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 19:55:54
|
|
|
|
Puli
|
štrajka i tvoj ružo koka vrati nam se brzo pusu rokiću daj i od nas
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 19:56:53
|
|
|
|
tina1602
|
zašto sam zločesta?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 19:57:58
|
|
|
|
tina1602
|
brzo se otuširaj i nazad
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:04:57
|
|
|
|
Ruža
|
Pa kod mene svi trče. Koka bok! Drago mi je da vam vrijeme nije moglo pokvariti feštu!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:08:53
|
|
|
|
tina1602
|
kod mene ne
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:12:39
|
|
|
|
Puli
|
tina i kod mene stoje možda spavaju isto kao i naši anđeli
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:15:36
|
|
|
|
tina1602
|
istina..... samo nej se odmaraju....
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:32:33
|
|
|
|
Ruža
|
Kod mene su vrijedni. E curke sad odoh po lavorić i dok se družim s vama malo ću nogice točati, red je malo srediti prstiće i pete za šlapice. Dok još mogu od trbuha.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:47:50
|
|
|
|
Puli
|
samo ti nama uživaj ružo fotkala danas ruže na balkonu samo za tebe i hoću ih staviti na RR ali ne da kaže došlo do greške
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:52:42
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde stavi ih da ih vidim. Vjerojatno neka greška i mene je maloprije izbacilo. I moje su prekrasne, sinoć sam motala buketić za kumu i super je ispao.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 20:54:06
|
|
|
|
tina1602
|
ovisnice jedne
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:07:43
|
|
|
|
maja
|
bokić svima! Da vidim jel kod mene trči , a tino jučer bio top model, ispala ona crna sa dugom kosom i čudnim nosom!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:14:25
|
|
|
|
Ruža
|
Majo bok! Polako se skupljamo, ali ne pišete baš nešto? Evo uspjela sam ladicu od radnog stola usput očistiti, noge se još točaju... Pa kako ste provele dan?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:15:01
|
|
|
|
tina1602
|
da gledali danas to,ali sam mislila da je to od prošlog vikenda... da je danas ponovo
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:15:44
|
|
|
|
tina1602
|
jel Noa pajki? jel bio dobar danas?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:16:11
|
|
|
|
Puli
|
ne da ružo stalno greška probat ću sutra bokić majo jel ljepotan noa spava moram priznati da top model ne pratim pa nemam pojma o kome se radi
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:18:12
|
|
|
|
maja
|
Malo si se tino pomiješala, a mi smo danas bili svugdje i svagdje(već pisala pa da se ne ponavljam), a predvečer smo ponovno otišli u šetnju i na sladoled, bilo je baš lijepo vrijeme, ali ima puno motorista po gradu, pa su mi probudili Noića
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:19:27
|
|
|
|
Puli
|
ružo jel pjevaš olivera dok točaš noge kad nam ruža noge toča srid dvora u maštilu o ke beleca ke finoća inšempja mladostst cilu... tlak nam opet na podu bar meni pa sam nešto spora u pisanju vrijeme užasno kiša nije pošteno pala pa je pritisak
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:20:10
|
|
|
|
maja
|
ne spava još, u zadnje vrijeme zaspi oko 10, ali imamo novu metodu uspavljivanja, ali pošto ja sad sjedim tu sa vama ne stignem ga uspavati, inače ga stavim u kolica i vozim ga preko praga i mali zaspi taj tren
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:23:22
|
|
|
|
Puli
|
onda ste izašli u pravo vrijeme majo nas tri put uhvatila kišica pa navlačila ceradu na kolica i kad se uspentrah +80 stepenica do stana onda se vrijeme popravilo a meni više nije bilo na kraj pameti ponovno izlaziti
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:28:13
|
|
|
|
Puli
|
baš sam čitala u knjizi "najsretnija beba u kvartu"kako su smirivali plač od malog vozeći kolicima preko praga jer centar za umirivanje je u mozgu i na njega djeluje lagano drmusanje nama su kolica u stanu nemoguća misija srećom imamo iznajmljen prostor u prizemlju zgrade preko puta stana koji muž koristi kao atelje pa ih tamo držimo
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:30:12
|
|
|
|
Ruža
|
Puli sve radim osim pjevanja, ni u snu, totalni antitalenat. Jedino da fajrunte pravim. Kod nas se popodne razvedrilo, nije ni padala danas. Puli nešto slano popapaj za tlak.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:36:37
|
|
|
|
Puli
|
hvala na savjetu ružo to nisam znala još malo i tako ću u krpe pa nek pada jer iza sedam ne papam ništa
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:39:09
|
|
|
|
Ruža
|
Nema na čemu Puli, kad je kritičan pojedi malo soli i zalij vodom, brzo djeluje. Evo šaljem jednu slanu kiflicu! Virtualne smiješ i poslje 7h!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 18.5.2008 21:43:46
|
|
|
|
Puli
|
virtualno ne odbijam nikad kiflica mljac mljac
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!