|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama
18.12.2009 20:09:35   
daniela 31
Koliko ima neodgojenih i bezobraznih ljudi, užas.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
18.12.2009 20:34:51   
zaba
IZVORNA PORUKA: tikica_69

A on je bas krasno i krscanski odgojen sto se vidi iz osebujnog rijecnika i finog ponasanja
što više dodati od ovog,katastrofa

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 27
21.12.2009 19:04:33   
Thea
Došao mi je danas od mm-a rođak koji radi sa tim čovjekom na naplati i kaže da je ovaj rekao da sam ja njemu namjerno dala takve sitne i da sam mu ih bacila..Ma kreten jedan bezobrazni....Napisala sam jedan lijepi mail Hrv.autocestama.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 28
21.12.2009 20:14:59   
mišica 666
svaka čast thea. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 29
21.12.2009 22:10:24   
curice
IZVORNA PORUKA: zaba

IZVORNA PORUKA: tikica_69

A on je bas krasno i krscanski odgojen sto se vidi iz osebujnog rijecnika i finog ponasanja
što više dodati od ovog,katastrofa

samo ću vas prepisati-prostak jedan

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 30
22.12.2009 9:06:24   
dominik
IZVORNA PORUKA: Thea

Došao mi je danas od mm-a rođak koji radi sa tim čovjekom na naplati i kaže da je ovaj rekao da sam ja njemu namjerno dala takve sitne i da sam mu ih bacila..Ma kreten jedan bezobrazni....Napisala sam jedan lijepi mail Hrv.autocestama.....

i da jesi nije njegovo da tako razgovara sa tobom...kaj si mu trebala u hrpicama stavit u ruku...krelac...bravo za mail...sad bu malo pod povecalomuser posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 31
22.12.2009 10:19:52   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: dominik

i da jesi nije njegovo da tako razgovara sa tobom...kaj si mu trebala u hrpicama stavit u ruku...krelac...bravo za mail...sad bu malo pod povecalomuser posted image

ne vjerujem da ce pod povecalo,pogotovo ako je došao na to radno mjesto preko prijatelja,rodjaka,ljubavnice......

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 32
22.12.2009 10:20:58   
dominik
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: dominik

ne vjerujem da ce pod povecalo,pogotovo ako je došao na to radno mjesto preko prijatelja,rodjaka,ljubavnice......

i to kaj velis...moj frend osto bez posla na naplatnim jer su ga snimili kak user posted image kolegicu u kuciciuser posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 33
22.12.2009 10:22:56   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ovaj je dobar!!!!!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 34
22.12.2009 17:47:44   
komarac1

Čovjek me pita da otkud mi ti sitni,ja mu pristojno kažeo da mi je žao ali da sam i ja baš dobila u dućanu tako i šta sad da su i to novci ,a on će ni pet ni šest:"To je pizda materina a ne novci!!"!!!!!!!!!!!!!!  Oprostite na prostaćenju...Ja sam ostala puff..

A jadan!user posted image user posted image user posted image Kaj bi sa mnom! Kod mene nitko ne želi koristit "siću" pa mjesečno skupim i do 500kn u sitnom! Gdje god mogu plaćam s njom! I nikad nisam imala problema! Čak su uvijek bili sretni! U pekari gdje sam kupovala doručak sebi i mužu žena više nije ni provjeravala samo je uzela šaku sitnih! Mislim da joj fali siče od kad sam na porodiljskom!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!