Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 18.12.2009 20:09:35
|
|
|
|
daniela 31
|
Koliko ima neodgojenih i bezobraznih ljudi, užas.
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 18.12.2009 20:34:51
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A on je bas krasno i krscanski odgojen sto se vidi iz osebujnog rijecnika i finog ponasanja što više dodati od ovog,katastrofa
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 21.12.2009 19:04:33
|
|
|
|
Thea
|
Došao mi je danas od mm-a rođak koji radi sa tim čovjekom na naplati i kaže da je ovaj rekao da sam ja njemu namjerno dala takve sitne i da sam mu ih bacila..Ma kreten jedan bezobrazni....Napisala sam jedan lijepi mail Hrv.autocestama.....
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 21.12.2009 20:14:59
|
|
|
|
mišica 666
|
svaka čast thea.
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 21.12.2009 22:10:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: tikica_69 A on je bas krasno i krscanski odgojen sto se vidi iz osebujnog rijecnika i finog ponasanja što više dodati od ovog,katastrofa samo ću vas prepisati-prostak jedan
|
|
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 22.12.2009 9:06:24
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Thea Došao mi je danas od mm-a rođak koji radi sa tim čovjekom na naplati i kaže da je ovaj rekao da sam ja njemu namjerno dala takve sitne i da sam mu ih bacila..Ma kreten jedan bezobrazni....Napisala sam jedan lijepi mail Hrv.autocestama..... i da jesi nije njegovo da tako razgovara sa tobom...kaj si mu trebala u hrpicama stavit u ruku...krelac...bravo za mail...sad bu malo pod povecalom
|
|
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 22.12.2009 10:19:52
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Thea Došao mi je danas od mm-a rođak koji radi sa tim čovjekom na naplati i kaže da je ovaj rekao da sam ja njemu namjerno dala takve sitne i da sam mu ih bacila..Ma kreten jedan bezobrazni....Napisala sam jedan lijepi mail Hrv.autocestama..... i da jesi nije njegovo da tako razgovara sa tobom...kaj si mu trebala u hrpicama stavit u ruku...krelac...bravo za mail...sad bu malo pod povecalom ne vjerujem da ce pod povecalo,pogotovo ako je došao na to radno mjesto preko prijatelja,rodjaka,ljubavnice......
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 22.12.2009 10:20:58
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Thea Došao mi je danas od mm-a rođak koji radi sa tim čovjekom na naplati i kaže da je ovaj rekao da sam ja njemu namjerno dala takve sitne i da sam mu ih bacila..Ma kreten jedan bezobrazni....Napisala sam jedan lijepi mail Hrv.autocestama..... i da jesi nije njegovo da tako razgovara sa tobom...kaj si mu trebala u hrpicama stavit u ruku...krelac...bravo za mail...sad bu malo pod povecalom ne vjerujem da ce pod povecalo,pogotovo ako je došao na to radno mjesto preko prijatelja,rodjaka,ljubavnice...... i to kaj velis...moj frend osto bez posla na naplatnim jer su ga snimili kak kolegicu u kucici
|
|
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 22.12.2009 10:22:56
|
|
|
|
mala pcelica
|
ovaj je dobar!!!!!!
|
|
RE: Bezobrazluk u Hrv.cestama 22.12.2009 17:47:44
|
|
|
|
komarac1
|
IZVORNA PORUKA: Thea Čovjek me pita da otkud mi ti sitni,ja mu pristojno kažeo da mi je žao ali da sam i ja baš dobila u dućanu tako i šta sad da su i to novci ,a on će ni pet ni šest:"To je pizda materina a ne novci!!"!!!!!!!!!!!!!! Oprostite na prostaćenju...Ja sam ostala puff.. A jadan! Kaj bi sa mnom! Kod mene nitko ne želi koristit "siću" pa mjesečno skupim i do 500kn u sitnom! Gdje god mogu plaćam s njom! I nikad nisam imala problema! Čak su uvijek bili sretni! U pekari gdje sam kupovala doručak sebi i mužu žena više nije ni provjeravala samo je uzela šaku sitnih! Mislim da joj fali siče od kad sam na porodiljskom!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!