Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 8.3.2010 21:00:59
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: curice utrkujemo se ja i Laura do vrata.Ja je naravno puštam da bude brža.Dotrči ona do vrata i viče:JA MAGARAC a dobra jee
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 8.3.2010 22:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
neki dan baka ko blesava trazi Nikijeve slapice. pita ga gdje su, on "glumi gljivu", nista ne zna. onda dode tetka do njih i pita ga dal bi htio sa njom a baka na to kaze da ne moze, jer nema slapice. kaze mali: "imam bako, vidi sjapice ispod jastuka". to je njegov jastucic kojeg nosi svuda i ocigledno koristi i za - kamuflazu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.3.2010 6:45:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 9.3.2010 10:01:14
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 9.3.2010 10:12:30
|
|
|
|
Gianna
|
cure nasmijele ste me do suza , i moj biserko ima svojih izjava ... Nedavno smo nešto razgovarali o anđelima i pita on mene :" Mama a jel anđeli piju Red Bull, on daje krila " !!!!
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.3.2010 21:53:19
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bili mi danas u hervisu i D odma otiša kod bicikla i odjednom stane i okrene se prema meni kaže:mama,nema više onog bicikla i sav tužan mi kaže" sad mi ga zeko neće moći donjeti" A zeko ga već kupio
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.3.2010 21:58:42
|
|
|
|
ninolina
|
moj theo danas jedemo za ručak bolonjez i pire juhica mi nije bial još kuhana pa sam im dala prije to njamati... i jedemo mi tako a on ko iz topa mama odlična ti je ova juhica... mislim sroljo ima 3 godine i već me sad dobro zaje...
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.3.2010 21:59:56
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.3.2010 22:02:12
|
|
|
|
mariola
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.3.2010 22:03:42
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Gianna cure nasmijele ste me do suza , i moj biserko ima svojih izjava ... Nedavno smo nešto razgovarali o anđelima i pita on mene :" Mama a jel anđeli piju Red Bull, on daje krila " !!!!
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.3.2010 22:06:20
|
|
|
|
ninolina
|
da zaboravila sam... rekla mi iva jedan dan ...mama ti si najljepša mama na svijetu, a ja ću njoj zašto to kažeš... pa kupit ćeš mi tenisice na kotače ja njoj pa hoću zlato ali nema još tvog broja kad još malo narasteš... a zato si ti najljepša jer ćeš ih naći za mene sada...(zna kako se mama kupuje) naravno trebalo je zvučati najbolja mama ali i ovo je jako lijepo, ali nisam ipak toliko lijepa jer stvarno nema malih a moja divna curica je u bedu već mjesecima zbog toga
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2010 16:10:54
|
|
|
|
ejmama
|
Kako se ja nekad ne stignem javiti na telefon, onda najprije ona dotrči. I danas se javil ona i pita je baka: "Di ti je mama?", a ona njoj :"Eno , budala neće da se javi na telefon".
|
|
[Obrisani korisnik] 23.3.2010 16:17:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2010 16:35:25
|
|
|
|
osobno
|
KAžem ja Luki neki dan u ljutnji "Ma znaš šta, pomest ću pod sa tobom!" I jučer ja njega zamolim da pokupi lego da mogu pomest, on me bez pogovora posluša, posloži kockice u kutiju i legne na pod. Pitam ja njega"Pa dobro šta sad radiš na podu?" a on će"Pa čekam da me pometeš.."
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2010 16:42:41
|
|
|
|
ninolina
|
Kako se ja nekad ne stignem javiti na telefon, onda najprije ona dotrči. I danas se javil ona i pita je baka: "Di ti je mama?", a ona njoj :"Eno , budala neće da se javi na telefon".
|
|
[Obrisani korisnik] 23.3.2010 17:46:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2010 19:29:58
|
|
|
|
Puli
|
pred pola sata Cvijeta (2 godine i 2 mjeseca)se kupa i kaže mama ,mama ,skini gačice a zašto trebam skinuti gačice pa treba ti pelena
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2010 22:32:06
|
|
|
|
Gianna
|
predobar je!!!! IZVORNA PORUKA: osobno KAžem ja Luki neki dan u ljutnji "Ma znaš šta, pomest ću pod sa tobom!" I jučer ja njega zamolim da pokupi lego da mogu pomest, on me bez pogovora posluša, posloži kockice u kutiju i legne na pod. Pitam ja njega"Pa dobro šta sad radiš na podu?" a on će"Pa čekam da me pometeš.."
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2010 22:34:21
|
|
|
|
Gianna
|
Bila sam nešto ljuta na Dina i pokušavala mu pojasniti neke stvari, a on meni " A dobro ko si ti, ja tebe ne poznajem! Šta si učinila sa mojom mamom, ona nije tako zločesta!!! Jesi ju pojela?????? I ajde se ti onda i dalje ljuti!!!
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.3.2010 2:00:13
|
|
|
|
Krky
|
Moji twinsi bili danas dolje kod bake i dede i zafrkavaju se s dedom kadli eto jednog od moja dva uparena frajera i obavještava me kako mu je deda rekao da će mu kupiti "gole gaće" i cereka se da jedva govori."Ma, daj, kakve su ti to gaće, pa to ne postoji!" "Je, je, postoji...to su ti one sa trakicom i onda ti se sa strane vidi guza!"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.3.2010 7:46:54
|
|
|
|
boba125
|
preslatka djecica
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.3.2010 10:13:18
|
|
|
|
ninolina
|
kažem ja theu juče....dođi za stol idemo jesti (on ljut jer mu je iris raskopala transformersa i protestira) on meni neću... ja kažem hoćeš da odem s iris a tebe ostavim u kući...a na to će on ko iz topa...jesi ti sad dobro razmislila kaj si rekla ja u šoku, pa jesam a on će nisi tako brza da bi mogla sada otići
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 29.3.2010 1:14:41
|
|
|
|
Krky
|
Spremam ja 1/2 na spavanje neki dan. On sav grintav i cendrav: "Maamaa, kad sam bio danas s dedom u vrtu kopao, netko me gledao i smijao mi se..." Ja razmišljam jel možda bio netko od susjeda:"Pa ko je to bio, jel netko došao dedi?" "Ma nije, al mi se stalno smijao i to stvarno nije lijepo ponašanje!!!" E sad mi se ipak potkrala strašna sumnja onog čega se bojim: da će mi netko od klinaca nabasat na nekog ...kad li mali:"Glista me gledala iz zemlje, ovaaakoo...!!!"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 29.3.2010 1:22:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
glista veli
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.4.2010 9:39:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
u nedjelju smo isli na roćkas i nosili tortu, jutros sam stavila par crnaca u kutijicu i nosim na posao, a FJ me tugaljivo pita "Dobro, mama, kad će više netko nama donijeti kolače?"
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!