|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
24.10.2010 21:59:10   
niina
Neki dan ja nešto obavljam kod dr. i nazove me mm koji je doma s J. i  mm nekaj me pita i veli evo ti J. i sada ja pa bok J. kako si?kaj radiš?a on meni NE RADIM,DOMA SAM!!!!!!a jesmo se nasmijali.......user posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 526
24.10.2010 22:05:22   
zozo1
Danas moj petogodišnjak zajedno sa mnom reže kupone iz 24 sata za stan. Reže on, reže i pita "mama koja je nagrada za te kupone", A ja njemu "pa stan u Zagrebu", na kaj on prestane rezati i veli " e  koja glupa nagrada ", ne da sam se rasipala od smijeha.... on valjada očekivao nekog gormita user posted image user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 527
24.10.2010 22:05:57   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 528
24.10.2010 22:10:53   
danery
jedan od susjedinog klinca...
prije 3 god kad smo se vjenčali sredili smo si potkrovlje u nekom retro stilu,ciglice,grede i tak to...ugl,nismo baš imali nekih sadržaja za klince...mogli su jadni eventualno brojati ciglice u stupovima user posted image user posted image
došla mi ta frendica na kavu sa malim-onda je imao 3 godine-i onak,željna odmora i trach partyja,veli malom:ajd sad ću ja popit kavu sa i,a ti se igraj...

pogleda mali oko sebe,vidi nigdje ni i od igračke,stavi ruke na bokove i veli: A SAMO S ČIM TO DA SE IGRAM,MOLIM LIJEPO???

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 24.10.2010 22:11:33 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 529
24.10.2010 22:22:20   
cuba
Pa sa ciglama user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 530
   [Obrisani korisnik]
24.10.2010 22:27:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zozo1)
  Neposredna veza do poruke: 531
24.10.2010 22:31:46   
Imra
IZVORNA PORUKA: cuba

Pa sa ciglama user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 532
24.10.2010 22:50:18   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam se danas tako nasmijala,stavila ja klincima na laptopu sa youtubea dječije pjesmice..sara meni na krilu sjedila,a jan vedrani na rukama..i gleda on curicu koja pjeva,gleda i odjednom se približi ekranu i kaže curici "a di si?" onako ozbiljno da sam legla od smijehauser posted image
A vole plesati,jan bi sa sarom,ali ona neće,samo sa bebom hoće.I tako on uzeo medu,drži ga za šapice i vrti se u krug..pleše..i gleda medu ozbiljno ravno u oči..nakon par sekundi baci medu i uzme fifi..pleše i s njom,gleda je u oči...i nju baci..onda uzme spužvu boba i sve to i sa njim ponovi..do kraja pjesme svi mogući plišanci su razbacani po poduuser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 533
24.10.2010 22:52:59   
cuba
Joj dobar je da: "a di si ti" kako oni to sebi prezentirajuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 534
24.10.2010 23:49:09   
Anoniman
danas navečer u kupaoni:

ja: "opsss, Paulina ima prištić, kaj ulaziš u pubertet?"
Paulina: "a kaj je to hubertet, mama?"
ja: "nije hubertet, nego pubertet!"
P: "kaj? bubertet? to je kad ti lete bube oko glave?"
rekoh "da"user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 535
24.10.2010 23:53:45   
mama mery
IZVORNA PORUKA: Mariachi

danas navečer u kupaoni:

ja: "opsss, Paulina ima prištić, kaj ulaziš u pubertet?"
Paulina: "a kaj je to hubertet, mama?"
ja: "nije hubertet, nego pubertet!"
P: "kaj? bubertet? to je kad ti lete bube oko glave?"
rekoh "da"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 536
24.10.2010 23:54:53   
Ninaa
Moja je kod bake našla neku ledo karticu od sladoleda (znate ono kaj se skupljali neki auti) i to uzela doma i jučer veli ćan (dućan) jaje i bon (kinder jaje i bonboni) i daje nam. Mi se odvalili od smijeha jel je curka skužila da uvijek u dućanu dajemo onu konzum karticu i većinom i plaćamo karticom pa joj to bilo slično.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 537
24.10.2010 23:57:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Moja je kod bake našla neku ledo karticu od sladoleda (znate ono kaj se skupljali neki auti) i to uzela doma i jučer veli ćan (dućan) jaje i bon (kinder jaje i bonboni) i daje nam. Mi se odvalili od smijeha jel je curka skužila da uvijek u dućanu dajemo onu konzum karticu i većinom i plaćamo karticom pa joj to bilo slično.

eto, sad i ona ima svoju karticu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 538
25.10.2010 0:08:38   
Ninaa
A na kartici je onaj auto zastava kojih više ni nema, ja to nisam ni skužila veli mm vidi kak jadna ima siroti auto, onda smo se tek smijali, veli da je bar ferari. I stalno kad je nađe mi ponovi isto, baš je smiješnauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 539
25.10.2010 0:12:36   
CallamityJane
ajme Ninaa mala je sou user posted image user posted image user posted image
Elena i moja voli plesati sa zivotinjama svojim, tako su medeni mi tada, pozelim da nikada ne odraste user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 540
25.10.2010 0:15:27   
Ninaa
Ja isto taman mi je u ovoj dobi onak nekak za 10 to su takve provale i igre da bi je mogla cijeli dan gledati i ljubiti.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 541
25.10.2010 0:26:23   
CallamityJane
tako i ja, dobijem svako malo zelju da je izstipam, izljubim, izgnjavim jednostavno mi je neodoljiva user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 542
25.10.2010 0:32:30   
cuba
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Kerida znači imaš hubertetiju ili bubertetliju kućiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 543
25.10.2010 10:04:37   
osobno
Opet L s mačkama...
Uglavnom, ovih dana ga boli, pa samo cendra (ka i svako pravo muško), i sad u jednom napadaju cendranja, (jer nije vidija mace), pita ga mm "Pa dobro, oćemo kupit pasa?" "NEEEEE!!!!".."A bi li onda i ti jednu macz?" "DaAAAA!".."Pa dobro onda ćemo kupit..."
-"Nećemo, nećemo , to se ne kupuje!!!!"
user posted image user posted image user posted image Kako misliš, ne kupuje?"
"Pa to se uzme u dvoru!"
(Strina od mm, koja živi ispod ima 12 mačaka.)user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 544
25.10.2010 10:10:54   
ejmama
zakon klinciuser posted image user posted image

Neki dan dok smo se vozile, bila sam jako živčana bez obzira na veliku prometnu gužvu i brojim i psujem sebi u bradu:"..pas mater"(to stvarno rijetko kad mi izletiuser posted image user posted image ), a Hana je to naravno čula i pita:" Mama,gdje je pas?"

H 07 E 09

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 545
25.10.2010 10:15:35   
MILLA
user posted image user posted image user posted image user posted image ......ajoj...nas to tek čeka,mi smo još uvijek škrti na riječniku

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 546
25.10.2010 10:17:00   
maja

IZVORNA PORUKA: ejmama

zakon klinciuser posted image user posted image

Neki dan dok smo se vozile, bila sam jako živčana bez obzira na veliku prometnu gužvu i brojim i psujem sebi u bradu:"..pas mater"(to stvarno rijetko kad mi izletiuser posted image user posted image ), a Hana je to naravno čula i pita:" Mama,gdje je pas?"

user posted image user posted image user posted image

i moj je sad počeouser posted image za sve što mu neide j...m makunu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 547
25.10.2010 12:54:56   
DEA
ne spominjite psovke....stvarno ne bih tila  ali izleti jelte-posebno u graadskom prometnom kaosu...kad svako malo čuješ njega otraga-to je lužno.....user posted image

lipo me sram....

neki dan me pitao kad će braco izaći?
ja kažem za misec dana...a on će mudro-za misec noći!!!ja ostala paf....user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 548
25.10.2010 13:01:54   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zakon su svi odredauser posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 549
25.10.2010 22:50:27   
osobno
Luka je ovih dana razdražljiv do besvijesti, a kuća mi izgleda ka da je bomba pala jer su igračke doslovce posvuda.
A večeras nakon kupanja, šta god mu ponudim, on neće.
"Pa bi li se igra s ovim, s onim?.."
"Ne."
"Pa šta bi ti radija?.."
"Pa šta ću radit kad u kući nemam ni poštenu igračku..."user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!