mali_macic -> RE: Najbolje "provale" naših mališana! (20.5.2012 0:14:41)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ajd da se pokusam sjetit kojih od Ellinih bisera. sto je kod nje isto za pisat su njezine izrazi lica, koje face zna slozit u nekim situacijama je za krepat od smjeha no nazalost tesko je za opisat. no palo mi je pokoja situacija napamet: pricama o kosi (ja i Ella imamo dugu kosu s loknicama a tata je celav) i ona nesto nabraja tko ima kosu i tko nema a kad je tata dosao na red kaze kako tata nema kosu i da ce ona njemu kupit kosu. dosla nam je moja mama i sestra na kavu, jedemo kolac i kaze moja mama (koja je inace ima nesto preko sto kila) Elli da je lipo jede i da je dobila lijepe obrascice, na sto je Ella pogleda i kaze mrtvo hladno: " i ti isto" popadali smo od smjeha. e i neki dan se igrala s budnjevom, udara i zapovjeda nesto i odjednom se samo cuje: "Tomic umukni, vjezbaj" svaki dan bude smijeha s njome i gust je gledat i promatrat kako odrasta.
|
|
|
|