Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 13.9.2008 12:03:33
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja moj dragi nakon jela odmah stane sve pospremati sa stola, a ja volim sjediti još za stolom, razgovarati i uživati dok se ne slegne Tvoj dragi je kao ja . Kad završimo ručati ja se odmah bacam na suđe on se mora odmorit ............Ja mogu čuvati dijecu i pospremat kuću , on može čuvati dijecu i samo to ......... MM je vaga a ja vodenjak........Ja letim on me spušta .....Ja volim salatu on ne ........... Nastavlja se
|
|
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 13.9.2008 13:07:59
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: njanja moj dragi nakon jela odmah stane sve pospremati sa stola, a ja volim sjediti još za stolom, razgovarati i uživati dok se ne slegne Tvoj dragi je kao ja . Kad završimo ručati ja se odmah bacam na suđe on se mora odmorit ............Ja mogu čuvati dijecu i pospremat kuću , on može čuvati dijecu i samo to potpisujem. najbolje se osjećam kad odmah pospremim, a ne da cijeli dan gledam što još moram napraviti... ja sam vaga on je blizanac: obadvoje smo negdje u zraku.. valjda će nas mali jarčić ozemljiti..
|
|
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 13.9.2008 13:16:35
|
|
|
|
Dora04
|
Moj muž i ja smo potpuno različiti. On je šparan ja rastrošna, On je tih a ja bučna, On voli planine i ljeti ja samo zimi, On voli more samo po ljeti ja uvijek, I sa svim razlikama se dobro slažemo.
|
|
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 13.9.2008 22:25:08
|
|
|
|
anne
|
MM je jutarnji tip, a ja noćni. MM je jako pedantan i spor, a ja površna i brza. MM voli trčati, a ja mrzim. MM skreše ljude, a ja se bojim da se ne zamjerim nekom. MM treba pola sata nakon buđenja da dođe k sebi, a ja otvorim oči i usta već rade ko luda.
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 14.9.2008 15:45:57
|
|
|
|
božica
|
ajme meni al ste toga nabrojale svugdje me/nas ima.... JA škorpion ON vodenjak Ja volim odmah oprati suđe poslije ručka on tek navećer ili ujutro... On Voli kuhati ja ne...čarape ostavi naravno negdje usput....sa daskom nemam problema ...tokokm noći kad idem na wc spopićem se na njegove šlape ima ih po svukuda.... ma različiti smo ali smo zato zajedno
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2008 10:39:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 15.9.2008 14:27:31
|
|
|
|
MILLA
|
moj dragi j takav sretnik što ima ženu poput mene ,jer ja za njim skupljam sve... njegovo! nosim mu uvijek ručnik u kupatilo jer me nikada ne posluša i da ga odma uzme,kada on spava ja hodam po prstima dok on hoda,lupa ili čak svira sa gitarom meni pored uha... ja njega masiram,-a ja trudna... ja mu po kiši nosim ručak-pješke- a on sa autom meni za marendu nema vremena...i onda mi digne tlak-i ja odlučim -sve češ ljepo sam-ne zanimaš me!!! i ide on na posao-neobrijan-zgužvan-gladan-zaboravio i ključeve i mobitel... a ja se mislim..".si se okupao...a jesi jadan-vrati se-sramotiš me-izgledaš kao da nemaš ženu kuči!!!!!!
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 15.9.2008 14:34:26
|
|
|
|
tiha
|
milla strasna si mi
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 15.9.2008 14:59:42
|
|
|
|
piggy
|
moj isto kad mi neki put digne živac kažem mu "ma baš me briga,misli malo ti"al opet ga nemrem pustiti bilo kakvog i kad nešto zaboravi opet mu odnesem. šta ću kad sam takva,al to bar nije stalno
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 15.9.2008 15:09:24
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Čarape potpisujem 100%..neki dan tražio u ormaru stopalice i broji na mene da ja nosim njegove stopalice, kad ono dva para u ormaru + nekoliko prljavih u prtljažniku auta(nakon nogometa, puta..)! Vikend ujutro i do podne (kad FJ nije doma) - uvijek isti scenarij - ja se ranije probudim, idem pospremati, kuhati, čistiti i dr., a on spava ili leži u krevetu dok ja ne dođem i derući se govorim "Pa mogao bi i ustati danas!"....a on će, uvijek I OPET..."A ja sam se hoću maziti ujutro kad se probudim"...HOĆU I JA ALI HOĆEŠ LI TI POSPREMITI, SKUHATI, OPRATI.....!??!?!? I još puno stvari koje ste navele, ali nekada se oglušim na sve to
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 17.9.2008 9:19:38
|
|
|
|
Frany
|
|
|
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 17.9.2008 9:22:35
|
|
|
|
troubled
|
FJ i nije mu loša želja....zapravo odlična je...što se buniš?
|
|
|
|
RE: Razlike između muškarca i žene 17.9.2008 9:31:18
|
|
|
|
Frany
|
Mm je flegma a ja ne ,mm se voli pržiti na suncu a ja ne ,mm voli kuhati a ja moram kuhati,mm je bio u vojsci a ja sam rodila dva puta
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!