Bebys -> RE: Jeste li izašli na birališta? (27.12.2009 17:37:51)
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov S jedne strane razumijem vas koje ne idete na izbore, a s druge me to ljuti. Na taj način pokazujete koliko ste ravnoduši prema svemu što se događa u našoj državi (kao da i sami ne živite tu) i dok god većina ljudi bude razmišljala tako neće nam biti ništa bolje. Frustrira me što nismo sposobni izboriti se za sebe i za ono što imamo pravo, što stalno dozvoljavamo da nas gaze i upravljaju nama. Zato istovremeno imamo harač i pitaj Boga koliko nepotrebih županija i općina ... zato istovremeno smanjuju božićnicu i zapošljavaju nove ljude u pojedinim ministarstvima (makar ništa od toga nije prema Ugovorima) i sl. Zapravo mi je svejedno hoćete li ovo shvatiti osobno ili ne, ali me ljuti kada stalno gunđamo i prigovaramo da nam je teško i da spajam kraj s krajem, a ne radimo apsolutno ništa kako bi to promijenili. Biste li izašli na izbore da se bira direktor vaše tvrtke i da su vam ponuđeni kandidati koji su obrazovan, educirani i imaju viziju te kandidati kojima je vazan samo njihov interes?? Vjerujem da bi, jer važno vam je u kakvoj atmosferi radite, pa mislim da bi vam trebalo biti važno i u kakvoj atmosferi svi skupa živimo. potpisujem od a do z...
|
|
|
|