lueman -> kako mi je proletjelo 14 godina (28.12.2009 15:07:46)
|
eto..neke od vas su skužile da mi je sinu danas rođendan[sm=smiley1.gif]moje malo dijete navršilo 14 godina. pa kud prije, a još jučer se ga sjećam kak spava popodne i iznenađeno se budi kad smo mu stavili novorođenu seku kraj njega,imao je samo 15 mjeseci..pa kad je krenuo u jaslice i bio vječno bolestan.činilo mi se da smo kod pedice imali rezerviran stolac.[sm=smiley1.gif]do 6 godine smo redovno od 9 mj do 4 mj pili silne antibiotike, jer on je jednostavno bio bolestan, vječito s upalom uha[sm=smiley19.gif]i dok nije znal vezat cipele koje je uredno vezala mlađa mu sestra[sm=jezicek.gif]i kad je to mirno dijete krenulo u školu i kad je samostalno počel pisati zadaće...ipak najsretniji je bio kad mu se u 3.razredu pridružila sestra, jer život je ljepši u dvoje[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]i od tada do danas mu je život lakši jer ipak ima od koga prepisat zadaću...uglavnom to moje čudo (ajd nije samo moje i bm ima tu svoje zasluge[sm=smiley36.gif])danas ima 1,80 br.cipela 43 i mladi je dečko kojeg uskoro čeka odluka u koju srednju školku će krenut.ali za mene još je uvijek moja maza i još uvijek mi se zavali u krilo i ja ga naprosto obožavam.i kad s nestrpljenjem čeka da saznamo kaj budemo dobili dečo-cura,ili par dečki ili cura.i kad s anom rastura po igračkama i uči ju kak me "preveslati".... i teško mi je povjerovat da je prošlo već 14 godina..zato vam svima želim da pamtite osmjehe svoje djece jer je to ono nešto što nas uvijek razveseli i nasmije, čak i kad su odrasli ljudi[sm=smiley1.gif]eto, imala sam potrebu to podijeliti s vama[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|