Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Istekao mi ugovor... 30.12.2009 8:26:27
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cuba Onda ti u Novoj Godini želim novi i još bolji posao Također
|
|
RE: Istekao mi ugovor... 30.12.2009 8:33:25
|
|
|
|
ivana801
|
Ajooooj... baš mi je žao! Grozno mi je čuti kad se takvo nešto dogodi... ali nažalost, sve češće čujem takvo nešto zadnjih dana... I ja ti želim da čim, čim prije nađeš neki novi posao s kojim ćeš biti zadovoljna.
|
|
RE: Istekao mi ugovor... 30.12.2009 10:16:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala vam cure na lijepim željama.Za sada ćemo ovako kako je,snaći ćemo se,nije nam još vatra pod nogama,ali nadam se da ću ubrzo nešto i naći... A što se tiče toga da će me opet zvati,neznam dali bih prihvatila radi sebe jer bi onda pravili budalu od mene,ali nikad se nezna kako bi reagirala.Daj bože da nađem drugi posao...
|
|
[Obrisani korisnik] 30.12.2009 10:37:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Istekao mi ugovor... 30.12.2009 11:18:39
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Zao mi je Bumbi takodjer.
|
|
|
|
RE: Istekao mi ugovor... 30.12.2009 12:40:16
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cvrčak dobro si shvatila,sve je to ok i drago mi je što se me uopće prošle godine se sjetila(znači da sam ipak nešta vrijedila ),ali sad neću o tome više razmišljati...
|
|
RE: Istekao mi ugovor... 31.12.2009 9:26:55
|
|
|
|
njanja
|
žao mi je, želim ti što prije da nađeš novi posao.....a sad uživaj sa svojim mišem doma :)
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!