ljutnja (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

minnie -> ljutnja (4.1.2010 19:11:29)

ne znam što da radim. kolegica se prije jedno mjesec dana naljutila na mene. što je najbolje ja nisam ni kriva ni dužna. ona je došla sa svojim sinom do mene. i naravno moja curica se zakvačila sa njim (kao i uvijek)da bi moja mama počela urigirati između njih. na to se je ona naljutila i otišla doma. od tada se nismo čule jer se nije htjela javiti niti odgovoriti na poruke. najgora stvar je što je ona prije 2 tjedna rodila.  kad sam ja rodila dona je već drugi dan  bila kod mene kad sam došla kući. ne znam šta da radim kad mi ona nije još ništa javila. samo je poslala poruku da je rodila

MILLA -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:17:46)

šta tek tako se naljutila na tebe[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ste baš dobre ili ste onako...

minnie -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:24:52)

kućni prijatelji jako dobri bar sam ja mislila. naljutila se zato što je moja stara počela raditi reda između djece. njen sin nije htio vratiti autić mojoj kčeri i tada se rasplakao jer je moja kčer uzela svoju igračku natrag. ona se je tada digla i otišla kući

lueman -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:30:11)

ma valjda ju je prošlo, znaš to su valjda bili trudnički hormoni

Krky -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:32:48)

Mislim da ti nije bez razloga poslala poruku. Ako hoćeš savjet, pošalji sms-čestitku uz želju da bi voljela vidjeti njenu bebicu i nju i pitati da li bi ona to željela (ili htjela). A o događaju možete razgovarati. Ja se obično, ne miješam u igru, a kamoli da bi dopustila to svojoj mami ili nekom drugom ( lijepo bih upozorila da se sjedne i pusti djecu, a ako bi bilo problema, tipa fizičkog obračuna, rješavala bih na globalnijoj razini, obraćanja djeci, a ne djetetu, ako je problem oko igračaka, prijedlog bi vjerojatno išao mom djetetu da nam je "taj i taj" došao u goste i mi ćemo mu posuditi "to i to" da mu bude lijepo i da nam opet dođe i kad mi dođemo kod njega...bla, bla...nešto u tom stilu).  Prijateljici bi možda odnjela neku sitnicu uz karticu da je volim i cijenim, s tim ne možeš pogriješiti.

Želim ti sreću u popravljanju odnosa.

MILLA -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:33:19)

izgleda da smo na djecu svi "kratkog fitilja"...ali ako si je ti zvala,i ona vidjela,i poruke...onda stvarno[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

dominik -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:34:41)

IZVORNA PORUKA: Krky

Mislim da ti nije bez razloga poslala poruku. Ako hoćeš savjet, pošalji sms-čestitku uz želju da bi voljela vidjeti njenu bebicu i nju i pitati da li bi ona to željela (ili htjela). A o događaju možete razgovarati. Ja se obično, ne miješam u igru, a kamoli da bi dopustila to svojoj mami ili nekom drugom ( lijepo bih upozorila da se sjedne i pusti djecu, a ako bi bilo problema, tipa fizičkog obračuna, rješavala bih na globalnijoj razini, obraćanja djeci, a ne djetetu, ako je problem oko igračaka, prijedlog bi vjerojatno išao mom djetetu da nam je "taj i taj" došao u goste i mi ćemo mu posuditi "to i to" da mu bude lijepo i da nam opet dođe i kad mi dođemo kod njega...bla, bla...nešto u tom stilu).  Prijateljici bi možda odnjela neku sitnicu uz karticu da je volim i cijenim, s tim ne možeš pogriješiti.

potpisujem

MILLA -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:36:33)

a kamoli da bi dopustila to svojoj mami ili nekom drugom ( lijepo bih upozorila da se sjedne i pusti djecu, a ako bi bilo problema, tipa fizičkog obračuna, rješavala bih na globalnijoj razini, obraćanja djeci, a ne djetetu, ako je problem oko igračaka, prijedlog bi vjerojatno išao mom djetetu da nam je "taj i taj" došao u goste i mi ćemo mu posuditi "to i to" da mu bude lijepo i da nam opet dođe i kad mi dođemo kod njega...bla, bla

a da...i meni bi bilo bed da sad mama od domačina rješava situaciju...ima pravo,mislim... malo je to neugodno

minnie -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:41:46)

ja zval i čestila i pitala dal mogu doći vidjeti bebu. rekla je da mogu ali mi još nije javila da je doma. o svađi ne želi pričati jer sam je i to pitala. svima se je javila za novu godinu jedino meni nije(ja sam prva čestitala Božić). ja se među djecu ne mješam i smatram da oni sami trebaju riješiti nesuglasice jedino što ne dopuštam tučnjavu i griženje. 

dominik -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:43:09)

onda bi se treb ala ljutit na tvoju mamu a ne na tebe...ne znam nije ni ona ok postupila

minnie -> RE: ljutnja (4.1.2010 19:48:09)

Ja se obično, ne miješam u igru, a kamoli da bi dopustila to svojoj mami ili nekom drugom ( lijepo bih upozorila da se sjedne i pusti djecu,
ako je problem oko igračaka, prijedlog bi vjerojatno išao mom djetetu da nam je "taj i taj" došao u goste i mi ćemo mu posuditi "to i to" da mu bude lijepo i da nam opet dođe i kad mi dođemo kod njega...bla, bla...nešto u tom stilu).

ja sam bila u kuhinji kad se to sve događalo. naj gore je što je dečko donio svoju igračku i nije je hti pokazati mojoj kčer. tad je još uzeo njen autić i nij joj ga hti vratiti da bi ga na kraju strga. moja stara j
e samo rekla mojo kčer da uzme svoj autić jer joj on ne želi pokazati svoj i neka se svatko igra sa svojim. tu je nastao problem. on se je rasplakao i ona se digla i otišla kući. ja ne znam dal trebam otići vidjeti bebu pošto mi se ona još nije javila

natalijax -> RE: ljutnja (4.1.2010 20:05:07)

ma da draga,odi ti do nje,sumnjam da se ona baš toliko ljuti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBIKA -> RE: ljutnja (4.1.2010 20:05:48)

ma da draga,odi ti do nje,sumnjam da se ona baš toliko ljutiuser posted image

Slažem se [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Krky -> RE: ljutnja (4.1.2010 20:06:33)

Eh sad...malac se stvarno razbahatio, al tak je s kikanima. Možda onda pribjeći trikovima pa im onda uvalit hrpu nečeg drugačijeg i interesantnog, pa kad pusti iz ruke, spremit od oboje bez puno komentara. Sumnjam da bi se malac usudio plakat da ti to učiniš, a kad prijateljica priupita o događaju, odmahneš nevažno, kao: Eh, sad ćemo valjda nas dvije imat malo mira. A to s novopridošlom bebicom...ako se ne javi...pričekaj neko vrijeme ili pitaj sm-om je li došla, kako se osijeća itd. Ne obraćaj pažnju na to kome se javila, kome nije. Tako ćeš joj i dat do znanja da ne držiš previše do važnosti bedastog dječjeg sukoba. Ne isplatii se gubit prijatelje zbog toga: Ko kome i što? Osim ako je sukob stvarno dublje prirode.

minnie -> RE: ljutnja (4.1.2010 20:08:51)

ma da bar je. dječja svađa i to je sve. 

Anoniman -> RE: ljutnja (4.1.2010 21:04:08)

draga, svakako je razveseli cestitkom za bebaca, pa ces vidjeti reakciju....

Domy -> RE: ljutnja (4.1.2010 21:12:19)

ja sam se prije mješala u dječije svađe...sada mi ta solucija ne pada na pamet..ja se posvađam sa roditeljima zbog njih a klinci se pomire..heloooooo

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (4.1.2010 22:06:20)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ninolina -> RE: ljutnja (4.1.2010 22:11:06)

Mislim da ti nije bez razloga poslala poruku. Ako hoćeš savjet, pošalji sms-čestitku uz želju da bi voljela vidjeti njenu bebicu i nju i pitati da li bi ona to željela (ili htjela). A o događaju možete razgovarati. Ja se obično, ne miješam u igru, a kamoli da bi dopustila to svojoj mami ili nekom drugom ( lijepo bih upozorila da se sjedne i pusti djecu, a ako bi bilo problema, tipa fizičkog obračuna, rješavala bih na globalnijoj razini, obraćanja djeci, a ne djetetu, ako je problem oko igračaka, prijedlog bi vjerojatno išao mom djetetu da nam je "taj i taj" došao u goste i mi ćemo mu posuditi "to i to" da mu bude lijepo i da nam opet dođe i kad mi dođemo kod njega...bla, bla...nešto u tom stilu). Prijateljici bi možda odnjela neku sitnicu uz karticu da je volim i cijenim, s tim ne možeš pogriješiti.

potpisujem

tikica_69 -> RE: ljutnja (4.1.2010 22:27:56)

Poslala ti je poruku.....znaci da joj je stalo da znas. Fino ti odi do nje, izljubite se, izgrlite i budite i dalje prijateljice. A djeca ce se svaditi jos koju godinu svaki put kad se vidite [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ZVRK -> RE: ljutnja (5.1.2010 21:04:55)

minnie-ja bi išla sama kod ''frendice''sa stvarima za bebu i samo se pojavila ako bi mi TA OSOBA bila važna.ne bi čekala da me pozove iako te ona pozvala(nepisano)kada ti je poslala obavijest da je rodila..

neznam kakvi su vaši odnosi ali možda neka čestitika i čokolada sa nekim natpisom SAMO TI(zvečevo)može napraviti puno,a isto tako sami susret bez riječi pa onda kako bude.....

lavica81 -> RE: ljutnja (6.1.2010 12:32:02)

prepisujem

IZVORNA PORUKA: dominik

potpisujem

Bebys -> RE: ljutnja (7.1.2010 13:04:29)

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Poslala ti je poruku.....znaci da joj je stalo da znas. Fino ti odi do nje, izljubite se, izgrlite i budite i dalje prijateljice. A djeca ce se svaditi jos koju godinu svaki put kad se vidite [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
    da bas tako...nego jeli se odljutila...

minnie -> RE: ljutnja (29.1.2010 22:53:04)

odljutila se. i sve je po starom

ninolina -> RE: ljutnja (29.1.2010 23:02:27)

odljutila se. i sve je po starom

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] jesi išla gledat bebu

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>