|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odjel: Izgubljeno / pronađeno !
11.1.2010 19:09:14   
Thea
Baš sam se nedavno na fejsu čudila kako te nema...Drago mi je da si se vratila...user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 26
12.1.2010 18:10:52   
Ira_
Na fejs odem jednom u dva mjeseca samo da stavim slike ( imam pun klinac rodbine van države ) od Eme, da ju moji vide. Inače mi se uopće ne da provoditi vrijeme tamo.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 27
15.1.2010 18:37:59   
silvija018
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahhahahaahhaahahha user posted image user posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 28
29.11.2010 14:07:02   
Ira_
Drage moje, one koje me poznaju i one koje ne. ISPRIKA,user posted image SORRYuser posted image , ne znam kako drugačije da se ispričam što se nisam javljala, a obećala sam.
Napokon sam na održavanju, Ema u vrtiću pa ću imati sada vremena i za Vas, a i za sebe!
PUSA!!!!

(Odgovor članu silvija018)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!