helena08 -> RE: Rodilište Karlovac iskustva (16.1.2010 15:32:26)
|
Evo i mojeg iskustva. Prošle godine u ljeti sam tamo rodila curicu. Stvarno je super uređeno. Babice na porodu kao i doktorice su bile super, ali moram napomenuti da je muž bio sa mnom. Ne znam kakvi su kad nije, bili su godišnji pa je sve bilo poremećeno, smjene i to pa je bilo i malo nervoze. Pohvaljujem javno babice Dijanu i Nedu i doktorice S.Flisar i M.Pavletić Posavec oje su mi bile na porodu. Vezu nisam imala nikakvu. Sa sestrama baš nisam imala tako divna iskustva, pogotovo što se tiče dojenja, mlijeko mi nije odmah došlo, beba je bila gladna, plakala, flašu su joj jedva dali i to jedna jedina sestra, na kraju kad mi je došlo mlijeko zamalo sam zakurila s temperaturom uz njih sve tamo koje su mi stiskale prsa , spasile me dvije prekrasne sestre.Ima stvarno krasnih sestara,ali i onih manje krasnih. Sve mi je bilo ok kažem osim tog dojenja. Forsiraju to pod svaku cijenu, a mislim da nisu dovoljno educirani. Ja sam htjela dojiti bebu, a na kraju su mi one umjesto da me motiviraju za to, svojim pristupom gotovo ubile želju za dojenjem. Ali, neugodnih i manje stručnih ljudi ima svugdje tako da bi opet išla roditi tamo.
|
|
|
|