Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:53:05
|
|
|
|
ZVRK
|
ja mislim da nema eventualno ako je nezaposlena pa prijavljena na birou pa ima nešto......... a šta si je dokumente napravila za HR?
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:54:51
|
|
|
|
ninolina
|
ako ima pravo na dječji doplatak, ima
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:55:16
|
|
|
|
xxl
|
Nije nezaposlena,kolegica mi je Sad je rijavljena u Hr..al posto naši daju za treće dijete do 6 godine Ona je i rodena u Hr al se tam udala pa su tam živjeli
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:55:59
|
|
|
|
xxl
|
Nije još tražila ništa,nije znala ništa da ima pravoIZVORNA PORUKA: ninolina ako ima pravo na dječji doplatak, ima
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:56:30
|
|
|
|
Bebys
|
mislim da to nema veze ako ima hr. papire sve. i ako ISPUNJAVA UVIJETE kao i sve ostale zene za trece djete onda mora dobiti..
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:57:14
|
|
|
|
ZVRK
|
nisam znala da za 3 djete je do 6 god opet kažem da po meni nemna jer joj ''te godine''plača/vodi staž tamo gdje je radila u vrijeme ostajanja
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:57:45
|
|
|
|
mirna
|
Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo...
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 16:59:07
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: mirna Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo... tak i ja mislim isto
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:00:19
|
|
|
|
ninolina
|
ako ima pravo na dječji onda će dobiti i za treće djete pa koliko ima ljudi rođenih vani a tu su kod nas i vode se hrvatskim građaninom Ona neka fino preda papire za dječji i to je to
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:00:32
|
|
|
|
troubled
|
3. dijete ima pravo na naknadu do 6 godina samo ako je rođeno u zagrebu i to ako su oba roditelja s prebivalištem u zagrebu, od kojih jedan mora biti prijavljen najmanje 5 godina.... to ne daje država nego grad zagreb...
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:00:37
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: mirna Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo... tak i ja mislim isto a ja ne
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:01:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
Za trece dijete dobiva ako je prijavljena 5 godina U Zagrebu
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:01:43
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: troubled 3. dijete ima pravo na naknadu do 6 godina samo ako je rođeno u zagrebu i to ako su oba roditelja s prebivalištem u zagrebu, od kojih jedan mora biti prijavljen najmanje 5 godina.... to ne daje država nego grad zagreb... pa cekaj jel to nije u citavoj hr..kakva su to pravila...sad...
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:01:58
|
|
|
|
ninolina
|
a krivo sam napisala ne samo za dječji, ali ima pravo. Nosi papire na hzzo pa će joj tamo toćno reći
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:04:17
|
|
|
|
ninolina
|
user posted image IZVORNA PORUKA: troubled 3. dijete ima pravo na naknadu do 6 godina samo ako je rođeno u zagrebu i to ako su oba roditelja s prebivalištem u zagrebu, od kojih jedan mora biti prijavljen najmanje 5 godina.... to ne daje država nego grad zagreb... pa cekaj jel to nije u citavoj hr..kakva su to pravila...sad... to je samo za zg tak al jedan od roditelja mora biti min 5 god prijavljen u zg
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:06:18
|
|
|
|
troubled
|
država daje koliko daje...znam da je jednokratno....mislim 1800kuna...a svaki grad ima svoj dodatak....to određuje svaki grad za sebe i razlikuje se od grada do grada.... ovo što sam napisala vrijedi za zagreb, a općenito se to može koristiti samo ako je dijete tu rođeno... dječji doplatak s tim nema veze....na to vjerojatno ima pravo...
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:07:10
|
|
|
|
Bebys
|
onda sory...
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:17:23
|
|
|
|
xxl
|
ImaIZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: mirna Da li ima dijete domovnicu? Onda valjda ima.. Mislim da nema veze gdje se je dijete rodilo... tak i ja mislim isto
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:19:34
|
|
|
|
xxl
|
Svo troje je rođeno u SloIZVORNA PORUKA: troubled država daje koliko daje...znam da je jednokratno....mislim 1800kuna...a svaki grad ima svoj dodatak....to određuje svaki grad za sebe i razlikuje se od grada do grada.... ovo što sam napisala vrijedi za zagreb, a općenito se to može koristiti samo ako je dijete tu rođeno... dječji doplatak s tim nema veze....na to vjerojatno ima pravo...
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:20:48
|
|
|
|
ninolina
|
a gle ti pitaš dal ima pravo na pomoć za treće djete ja sam po tome shvatila na onih 500 kn za treće i po neznam koliko ima za prvo dvoje dječjeg doplatka. Ona je sad poćela raditi ako sam shvatila i nema pravo na porodiljni ili?
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:43:55
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Za trece dijete dobiva ako je prijavljena 5 godina U Zagrebu da mora pisat tam u onom pravilniku,a gdje se sakrio to tiki zna
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 17:47:36
|
|
|
|
Bebys
|
pazi ovo ja imam citav zivot prebivaliste i nikada ga nisam prestala imati u osijeku a djete mi nije rodjeno u hr. ali sve papire ima hr. i moje prebivaliste isto njoj. tak da sva apsolutno sva prav imam kao i sve druge zene i moja R isto ali kod mene je to sto nisam prekidala nikad prebivaliste u hr.
|
|
|
|
RE: Prava dijece rođene u Sloveniji 8.1.2010 18:11:20
|
|
|
|
xxl
|
ne nego za onu lovu koju dobivaš od države i grada Zagreba inaće ona radi jer tam nemaš 3 god za treće dijeteIZVORNA PORUKA: ninolina a gle ti pitaš dal ima pravo na pomoć za treće djete ja sam po tome shvatila na onih 500 kn za treće i po neznam koliko ima za prvo dvoje dječjeg doplatka. Ona je sad poćela raditi ako sam shvatila i nema pravo na porodiljni ili?
|
|
RE: Prava djece rođene u Sloveniji 8.1.2010 21:46:19
|
|
|
|
mirna
|
nisam znala... znam da mi imamo pravo na doplatak u hr iako mali nije rodjen ovdje, jedino nam je prihod previsok... zbog toga smo ga zatrazili u slo gdje barem dobivamo neku sitnicu-za kavu...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!