Satelliteheart -> RE: Što učiniti jer ludim? (9.1.2010 16:01:11)
|
Hvala vam drage na riječima utjehe...Malo ste me skulirale...Kod nas ima puno nježnosti, puno pusa, zagrljaja, večernjeg "zašuškavanja" pod dekicu, tepanja i sl...No konkretna situacija koja se dogodila protekli dan...nisamo nekoliko dana, ja dan ranije "odljepila" i mazno mu dala do znanja da bih, ali da znam da je umoran ( puno je radio ), na što on meni da ćemo sutra. Ok...Došlo to sutra, a on zaboravio kupiti kondome ( prestala sam s oralnom kontracepc jer uskoro mislimo raditi na bebi), i umjesto da kaže, pa dobro, postoji i taj slavni coitus interruptus ( tzv. prekid u ključnom momentu ), koji je, btw. u danima kipljenja strasti znao itekako često koristiti....on kaže "a niš...kupim ja sutra pa ćemo nadoknadit "...WTF?!??!??![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ima i toga da sam po prirodi malo većeg ega, no mislim da vjerovatno nisam jedina žena koju bi ovo malkice "ujelo" za srce... Nit sam se udebljala, niti prestala dotjerivati ( često, onk, tipično ženski, počnem preispitivati samu sebe ) no ne mogu zabrijat da sam se promjenila, kad nisam. Tak da...Uf, ne znam...Ljuti me to dosta.
|
|
|
|