Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 13:35:10
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: martina87 znate onaj vic...mujo imo 3 sina i svima dao ime mujo.pa mu haso kaze pa ti nisi normalan zasto si im dao ista imene..a mujo kaze....kad ja kazem mujo donesi mi pivo odmah imam 3 piva....hahahaha.... eto i on ima uštedu na glasu
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 13:41:58
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: martina87 znate onaj vic...mujo imo 3 sina i svima dao ime mujo.pa mu haso kaze pa ti nisi normalan zasto si im dao ista imene..a mujo kaze....kad ja kazem mujo donesi mi pivo odmah imam 3 piva....hahahaha....
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 13:45:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Bože, stvarno je čudna
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 13:50:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 13:51:35
|
|
|
|
osobno
|
Svašta u bašti Božjoj.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 13:54:15
|
|
|
|
Nika 24052006
|
O,svašta...Nemam baš neki komentar...
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:00:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bože, stvarno je čudna Meni to nije normalno....
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:05:54
|
|
|
|
nancy
|
boze sacuvaj,njoj fali koja u glavi
|
|
[Obrisani korisnik] 9.1.2010 14:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:24:03
|
|
|
|
lueman
|
ja znam obitelj gdi se djeca zovu Nikola, Niko, i Nik
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:25:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lueman ja znam obitelj gdi se djeca zovu Nikola, Niko, i Nik a i ovi tvoji su ful mastoviti
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:28:25
|
|
|
|
lueman
|
s oproštenjem ,blesavi su
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:32:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
meni je luka predivno ime mozda da je neku varijaciju na to ime dala ako joj se bas toliko svidja ovako mi je bedasto
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:41:34
|
|
|
|
lueman
|
aha, recimo lukas, luka i luka može i lu(ja imam luku pa ću napravit neku varijaciju ako budu dečki
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:51:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
meni je luka kao zensko ime isto lijepo, samo moj muz nije bio za to
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 14:54:21
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je luka kao zensko ime isto lijepo, samo moj muz nije bio za to draga, živiš u st, totalno ga razumin.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:00:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je luka kao zensko ime isto lijepo, samo moj muz nije bio za to draga, živiš u st, totalno ga razumin. kakvi su me hormoni drmali u trudnoci mogao je biti srecan da je zavrsila kao luka bilo je svakakvih varijacija
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:04:27
|
|
|
|
osobno
|
eh, meni pričaš.... meni su se svi smijali na moje ideje...sad mi je drago da je mm bio glas razuma..
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:05:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
hajde odati cu ti svoja dva favorita ako ti meni kazes svoje? cisto da vidim da nisam jedini kreten bila
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:07:12
|
|
|
|
osobno
|
Kevin I božemiprosti Jonah...
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:07:44
|
|
|
|
lueman
|
ajd baš da vidim možda uberem kakvu ideju
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:08:10
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: lueman ajd baš da vidim možda uberem kakvu ideju bolje nemoj.
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:08:50
|
|
|
|
lueman
|
joj, znam ženu koja je nazvala dijete ričard (ali baš tak kak je napisano)
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:09:00
|
|
|
|
osobno
|
čak mi je i Brian bilo privlačno (palila sam se na njega i Nicka i BSB)
|
|
|
|
RE: jel vama ovo normalno.... 9.1.2010 15:09:28
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: lueman joj, znam ženu koja je nazvala dijete ričard (ali baš tak kak je napisano) O bože, pa ta je munjenija od mene
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!