|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Imamo novog predsjednika
11.1.2010 0:14:53   
mariola
Ivo Josipović.
Već je počeo seruc... na televizijiuser posted image
Al barem ga je ljepše vidjeti od puno kandidata...

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Imamo novog predsjednika
11.1.2010 0:24:32   
malizia
Meni ovaj lik nikako da legne, loše mi je od njega, ne sviđa mi se nikako.
Jel iko razumija šta je kalinić rekao za njega, brrrr sva sam se naježila, čovjek nema nimalo lijepo mišljenje o njemu.
Lik nema karizmu, nema stav, nema govor, a kada sam čula kako engleski govori loše mi došlo.
Ne kažem da je bandić ideal, dapače.
Ali ovo kvazistvorenje, ne  mirim se s ovim predsjednikom, tražim aziluser posted image .

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2
11.1.2010 0:26:14   
m600
sramotauser posted image
ateist nam vlada zemljom.....user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam neki ogromni vjernik ali živim po kršćanskim načelima...
nije mi jasno zašto ljudi uvijek biraju ono gore?????user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 3
11.1.2010 0:29:25   
monte
vidjet ćemo ga za par godina,nadajmo se da će nam sljedećih 5 biti bajno i da će nam biti ko u raju s Ivom,jer tako smo tražili zar ne?!
ivouser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 4
11.1.2010 0:41:53   
riDoris
Meni nisu niti jedan niti drugi nešto posebno dragi, ali išla sam na to, koji će nas kulturnije predstavljati u svijetu. Izabrala sam Josipovića, a jesam li pogriješila- vrijeme će pokazati.

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 5
11.1.2010 6:06:15   
Ruža
Imamo! Iako nije bio moj izbor neka nam je svima sa srećom!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 6
11.1.2010 7:29:06   
curice
trebat će mu puno sreće i pameti da nas izvuče iz ovoga stanja

nije mi baš neka faca,asocira me na lignju li čovječju ribicuuser posted image ,nekako mi se baš i ne sviđa

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
11.1.2010 7:42:29   
uciteljica
Meni su katastrofa bili obojica finalista. Jedan bahat i prepotentan i nitko nije kao on, a drugi sav nekako voštan. Glasala sam za tog voštanog, ali da mi je baš po volji i da je to predsjednik kojeg bih ja htjela nije.
Ja sam držala stranu ženskoj ekipi natjecateljica, ali eto...

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
11.1.2010 8:25:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu uciteljica)
  Neposredna veza do poruke: 9
11.1.2010 8:31:36   
troubled
zar uopće postoji netko tko bi bio idealan? netko za koga nitko ne bi imao ružnu riječ ili prigovor?
mislim da nam je u genetskom kodu od davnina, kao naciji, bacati se blatom na sve što možemo...
iskreno, to me silno žalosti...
i cijela ta kampanja, i sve što je ovdje po raznim temama izrečeno...haj'mo ocrniti i jednog i drugog, nije bitno ima li argumentata, ako nema lako ćemo ih izmisliti, napuhati do pred eksploziju....
vjerujem da se naprijed i u bolje ide na sasvim drugi način....hajdemo za promjenu vidjeti što je dobro kod svakoga od nas, od njih, pa tako i kod novog predsjednika...
neka mu je sa srećom...jer bude li on uspješno radio svoj posao i nama će biti bolje user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
11.1.2010 8:32:00   
boba125
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Neka nam je svima sa srećom. Čovjek nije idealan,ali i posao koji ga čeka je daleko od idealnog.
Izbor nam baš nije bio neki,ali većina je odlučila.

Čak i da se izjasnio kao ateista(a nije)ne razumijem šta ste se uhvatile za to? Pa birate predsjednika i glavnog vojnog zapovjednika,a ne Papu???

Crkva treba biti razdvojena od države,pa kakve veze ima da li je predsjednik religiozan?

bandić je bivša teška komunjara,a sada se naglo preobratio,mislim da bi on istinskim vjernicima trebao biti veća uvreda od čovjeka koji kaže dajte mi dokaz da povjerujem.

Ne moraš biti sretan sa izborom,ali bar nađite argument.
Meni nije falilo u ovih deset godina što Mesić nije religiozni fanatik!

user posted image
slazem se

Neposredna veza do poruke: 11
11.1.2010 8:37:20   
mišica 666
ja sam zadovoljna s novim predsjednikom on je bio moj izbor u oba kruga i stvarno mi nije jasno kakve veze ima to da li on vjeruje ili ne u Boga. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 12
11.1.2010 8:40:26   
ZVRK
meni paše ,a isto bi bilo tko god da je ''na čelu države''
tako i tako smo ''u banani''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 13
11.1.2010 9:10:15   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: ZVRK

meni paše ,a isto bi bilo tko god da je ''na čelu države''
tako i tako smo ''u banani''

Ja bi ovo potpisala...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
11.1.2010 9:17:13   
BruMa
IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja sam zadovoljna s novim predsjednikom on je bio moj izbor u oba kruga i stvarno mi nije jasno kakve veze ima to da li on vjeruje ili ne u Boga. 

tak je!user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 15
11.1.2010 9:17:29   
Tamara!
IZVORNA PORUKA: mišica 666

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
11.1.2010 9:21:36   
Bebys
IZVORNA PORUKA: m600

sramotauser posted image
ateist nam vlada zemljom.....user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam neki ogromni vjernik ali živim po kršćanskim načelima...
nije mi jasno zašto ljudi uvijek biraju ono gore?????user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem ovo drugo...to je zato sto oni PRAVI I OBICNI ljudi mirni i sabrani krscani NISU IZASLI NA IZBORE...8 miliona hrvata pola vani pola u hrvatskoj izislo manje od 2 miliona a 6 miliona nije....ETU TU LEZI GRESKA I PROBLEM...i zato oni nadobudni izabrase SEBI PREDSJEDNIKA....ZADIVIO ME GOVOR BANDICEV nakon objave glasova...vrlo fin i posten covjek...nadam se da ce se kandidirati opet za 5 godina ali to nista NE VREDI ako HRVATI ne shvate OZBILJNOST IZBORA I IZACI NA IZBORE...nisam toliko razocarana jer poznam svoje Hrvate...jako dobro...oni super funkcioniraju samo POD NECIJOM CIZMOM...nazalost 10 stoljeca trpljenja tudje vlasti jako nas je OSIROMASILO...to je rezultat toga...user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 17
11.1.2010 9:22:49   
Marta j
Nikako mi se nesvida kada ga vidim cijeli mi je antipatican.
Al sada sto je tu je.

Al kako je vec netko rekao jedan nas je ivo sj........ a mislim da ni drugi nemoze nista bolje.....

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 18
11.1.2010 9:30:16   
Bebys

bandić je bivša teška komunjara,a sada se naglo preobratio

a sto se tice ovogasvi su bili komunisti ....JER NISU SMILI DRUGACIJE MISLITI ako si drugacije mislio BIO SI MRTAV...titova DIKTATURA nije imala izbora.ni zakoga...pa ni zanjih ....znaci ne mora biti  nikakav obracenik...nego se moralo sutiti jer su ljudi PREKO NOCI NESTAJALI u ljesove..

Neposredna veza do poruke: 19
11.1.2010 9:34:47   
Marta j
Meni je ovo dovoljno bilo kada sam procitala i cula od mog pokojnjeg djeda da je to istina da ne glasam za tog covijeka.
A ja vjerujem u onu kakav otac takav sin...http://forum.net.hr/forums/t/263563.aspx

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 20
11.1.2010 9:36:19   
silvija018
ni malo mi se ne sviđa ovaj ishod cijelog događaja... ali što je osobito zanimljivo uvijek najgori pobijede, NEVJEROJATNO....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 21
11.1.2010 9:36:19   
MILLA
ma ne znam...ivo mi je tako bezličan,prazan...kao da je neki robot i iza njega ljudi koji su ga sklepali...ko u nekom filmu..a ti ljudi iza njega hobiti....brrrrrr!!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 22
11.1.2010 9:42:30   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Čak i da se izjasnio kao ateista(a nije)ne razumijem šta ste se uhvatile za to? Pa birate predsjednika i glavnog vojnog zapovjednika,a ne Papu???

Crkva treba biti razdvojena od države,pa kakve veze ima da li je predsjednik religiozan?

bandić je bivša teška komunjara,a sada se naglo preobratio,mislim da bi on istinskim vjernicima trebao biti veća uvreda od čovjeka koji kaže dajte mi dokaz da povjerujem.

U potpunosti se slažem....Očito je važnije što smo dobili predsjednika koji ne ide u crkvu nego što smo dobili obrazovanog i uglađenog čovjeka....Moj prvi izbor nije bio Ivo, ali svakako dajem prednost ranije napisanim osobinama nego kamenjarstvu

< Poruku je uredio njanja -- 11.1.2010 9:47:28 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 23
11.1.2010 9:43:01   
mišica 666
a sto se tice ovogasvi su bili komunisti ....JER NISU SMILI DRUGACIJE MISLITI ako si drugacije mislio BIO SI MRTAV...titova DIKTATURA nije imala izbora.ni zakoga...pa ni zanjih ....znaci ne mora biti nikakav obracenik...nego se moralo sutiti jer su ljudi PREKO NOCI NESTAJALI u ljesove..

moji su svi u komunizmu bili kršćani išli smo u crkvu slavili sve blagdane nitko nije završio u zatvoru mrtav ili tako nešto

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 24
11.1.2010 9:46:26   
MILLA
IZVORNA PORUKA: njanja

nego kamenjarstvu

user posted image user posted image zato mi je simpa bio b. jer je prava seljačina!! user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!