|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Dinamit"
17.9.2008 14:20:59   
Puli
curke mi ak bumo kasnile u maksač  najdemo vas u parku

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 401
17.9.2008 14:21:21   
FIONA
ne bum se bunila ak bu tak...još i danas nakon toliko mjeseci zovu me doma da pitaju kak da nekaj naprave...sve me strah kaj me bu dočekalo kada vidim koja mi pitanja postavljaju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

uživaj komad

Neposredna veza do poruke: 402
17.9.2008 14:22:16   
FIONA
ok, prepoznali vas bumo po novim cipelicama!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 403
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 14:26:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 404
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 14:31:25   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 405
   [Obrisani korisnik]
17.9.2008 14:39:08   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 406
17.9.2008 14:43:03   
tikica_69
Cure, moja seka mi je upravilo javila da je trudna user posted image user posted image user posted image
Ajme ljudi, pa postati cu tetaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Isuse, srce mi tuce 100 na sat user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 407
17.9.2008 14:47:20   
BUMBIKA
Cure bok!Dino mi spava pa da vam se malo pridružim,pa idem kasnije raditi.
Sad sam slikice pogledala.Svegra hulahopkice su odličneuser posted image ,Cvijeta ima lijepe prve cipeliceuser posted image ,Sandra nam je veselo proslavila prvi rođendanuser posted image ,Piggy baš si slatka s novoim frizom.A mali ĐURO JE ODLIČAN!!!!!
Tikice drago mi je zbog tvoje seke!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 408
17.9.2008 14:53:50   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za novu tetu!!!

Neposredna veza do poruke: 409
17.9.2008 15:10:57   
lelo
bok cure evo i mene.Ružo Đuro je predivan.user posted image Tikvice čestitam user posted image .mi se baš vratili iz vinogradske ostali smo dulje jer se Leon zaigrao.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 410
17.9.2008 15:11:04   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Cure, moja seka mi je upravilo javila da je trudna user posted image user posted image user posted image
Ajme ljudi, pa postati cu tetaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Isuse, srce mi tuce 100 na sat user posted image user posted image user posted image

cestitam!!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 411
17.9.2008 16:05:23   
koka
Evo i mene malo user posted image , ima li neka za kavicu? A joj pa vi imate druženje danas user posted image user posted image user posted image , a tek koje vrijeme uaaauuuu

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 412
17.9.2008 16:10:52   
Elena
Koka evo mene ajmo po jednu kavu hoces tursko ili neko drugo,mozda makedonskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 413
17.9.2008 16:19:19   
koka
Ne, ne Elena samo bezkofeina molimuser posted image . Sta mi ti radiš? Mi smo cijeli dan u điru, pa čekam da se mM istušira da mogu i ja, jer sam sva neka bljak user posted image user posted image user posted image , a uopče nije vruće vani ja sam cijelo jutro u jakniciuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 414
17.9.2008 16:24:09   
koka
IZVORNA PORUKA: tikica_69

user posted image user posted image user posted image user posted image i mi se radujemo toj vijesti, teta tikica user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 415
17.9.2008 16:24:28   
Elena
ma i ovde je bas brrrrrrrrr hladno,a kod mene mm mesti novi boljer pa vecer cu se i ja protusirat da isprobam kako ce me okupatiuser posted image user posted image user posted image jos da ima neki koi masira uz sve to i bice uzivancija........user posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 416
17.9.2008 16:25:08   
koka
Pa neka mužić uskoći i neka masira user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 417
17.9.2008 16:30:50   
Elena
bas si pogodila,to se desava samo u zemlji snovauser posted image a ko zna mozda jedan dan i to ce se destituser posted image al mislim dok smo u zajednici ja cu samo sanjati i sanjati....user posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 418
17.9.2008 17:37:55   
maja
Cure, vidim cestitku Blanka i Noa, nemojte se ljutiti ali tko je Blankauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 419
17.9.2008 19:26:47   
tonkica
Pozz svima! Mi stigli doma, vidim u bircu nema nikoga. Maksić je bio pun danas, ja došla na brzinu vidjet ima li slikica. user posted image
Tikice čestitke i od nas na prelijepoj vijesti. Bit će malih bebolina i na godinu ko u priči! SUPER!!! user posted image
Idem sad dalje, pa se opet vratim. PUSA

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 420
17.9.2008 19:40:49   
troubled
vraćaju se cure user posted image user posted image user posted image

drago mi je da vam je bilo divno user posted image user posted image user posted image

amo brzo, slikice na sunce user posted image user posted image user posted image

tikice....divna, divna vijest...neka ih čuvaju anđeli user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 421
17.9.2008 19:46:04   
anne
Evo i nas. Još malo i spavanac.
Za vas  koje n iste bile - lijepo nam je bilo u Maksimiru, bilo nas je mislim 13: Puli, Krky, Božica, cokolada, mamavlatkica, mirna, piggy, FIONA, lelo, Florijan Jakov, tonkica... Još mi netko fali (nemojte se ljutiti).

< Poruku je uredio anne -- 17.9.2008 19:47:49 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 422
17.9.2008 19:48:25   
troubled
user posted image user posted image user posted image  za najbrojnije druženje ikad.....
neka bude još takvih...i brojnijih user posted image user posted image user posted image

kad će, kad će slikice????
ja nestrpljiva user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 423
17.9.2008 19:53:14   
Puli
bok tonkice
jel miji nosić bolje
jel uspjela popapati i zaspati

bok troubled
evo po prvi put da ja nisam fotkala
i da moram čekati da drugi ubace fotke

bok anne
cvijetić je u carstvu snova
a petra i sami

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 424
17.9.2008 19:54:56   
anne
IZVORNA PORUKA: Puli

bok anne
cvijetić je u carstvu snova
a petra i sami

Sami spava na meni, a Petra se igra. Još 1h pa će valjda i ona.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!