Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 20:48:26
|
|
|
|
piggy
|
sada ste me zaratile sa slatkim,morat ću opet ići peći palaćinke,dragi mi otišao raditi pa će biti više za mene
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 20:49:43
|
|
|
|
troubled
|
peći palačinke za sebe? ja ti se divim da moram kuhati samo za sebe bila bih stalno na sendvičima....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 20:51:58
|
|
|
|
mirna
|
da moram kuhati samo za sebe bila bih stalno na sendvičima.... i ja ili na tjestenini.. palacinke pecem samo zbog svojih decki..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 20:55:52
|
|
|
|
Puli
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 20:56:26
|
|
|
|
Puli
|
eto me taman na palačinke
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:00:17
|
|
|
|
piggy
|
Puli kad budu gotove javim ti,još nisam krenula na pečenje kaj te gripa lovi pa si počela kihati
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:03:58
|
|
|
|
mlada mama
|
evo dosla i ja na palacinkice da cure skuzila sam da vas bas puno ne voli mahune???? zasto????????????? ja ih obozavam,ali samo na nacin na koji ih ja spremim
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:05:03
|
|
|
|
mirna
|
napisi nam recept mlada mama. ja volim mahune... bok puli!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:07:37
|
|
|
|
Puli
|
kaj te gripa lovi pa si počela kihati ma ne baš mi je mali bio fora za dinamitni ulet
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:09:48
|
|
|
|
Puli
|
skuzila sam da vas bas puno ne voli mahune???? zasto?????????? zato kaj sam ko mala morala sjediti za stolom dok ih ne pojedem a meni zelene polivene uljem nisu išle u tek pa bi tako satima sjedala i s gađenjem u njih gledala
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:09:48
|
|
|
|
troubled
|
za upad puli u duhu birca mahune.... je li to mladi grah? ja ga volim lešo s kumpirima i maslinovim uljem i na salatu... jedino tako to jedemo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:10:31
|
|
|
|
Puli
|
je li to mladi grah? da to je to u du to zovemo grah
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:10:35
|
|
|
|
mlada mama
|
ja ti fino izdinstam luk na to stavim kromir i mrkvicu i mahunice, zatim to povegetim, stavim crvene paprike... malo rajcice(koncentrat,ili iz tetrapakaili domacuzavisi sto imam) pustim da se to malo kuha pred kraj ubacim hrenovkice izrezane na kolutice i na kraju stavim zaprsku-ulje brasno bijeli luk i crvena paprika najjednostavnije najbrze,a ja to volim i moj maleni isto nista posebno.... moj tata u to jos doda i zlicu alkoholnog octa...kako tko voli
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:12:23
|
|
|
|
Puli
|
bok puli! bok mirna jel slatkiš spava kako je u vrtiću
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:13:33
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli skuzila sam da vas bas puno ne voli mahune???? zasto?????????? zato kaj sam ko mala morala sjediti za stolom dok ih ne pojedem a meni zelene polivene uljem nisu išle u tek pa bi tako satima sjedala i s gađenjem u njih gledala o jadna nadam se da ti nisam pokvarila dan s ovim pitanjem zasto se meni nikad ni jedna hrana nije gadila ufffff da bar sad hoce da malo smrsavim
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:14:32
|
|
|
|
Puli
|
mlada mama ja ih jedino u tom obliku mogu pojesti ali samo one žute široke zelene nikako moja teta zna ubaciti i kost od svinjskih krmenadli kad to kuha pa ona pusti malo masnoće
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:16:12
|
|
|
|
Puli
|
ma nisi pojedem ja tu i tamo koju u onom mexico mixu od leda s puuuuno majoneze mahune i tripice(fileki) su jedine stvari koje ne volim
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:17:41
|
|
|
|
mlada mama
|
i meni su zute bolje,ali mogu i zelene ma ja,ja sve mogu uf!ljuta sam sama na sebe sto sve volim e da sjetih se jedne stvari koju bas i ne volim mislim mogu pojesti i to samo u vrijeme mjesecnice,a to je cokolada.... cokolada nemoj me ubiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:20:19
|
|
|
|
troubled
|
ja nikako, nikako ne volim brodet..... a mamin i tatin brodet nagrađivan....medalje dobili prošle godine
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:23:09
|
|
|
|
Puli
|
ja nikako, nikako ne volim brodet..... vidiš toga se ni ja nisam sjetila a čokoladu obožavam
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:23:28
|
|
|
|
mlada mama
|
evo vidis ima nas svakakvih. odoh malog odvest na rivu da vidi mm i idem ga staviti na spavanje pa se cujemo poslije....pa pa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:24:28
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Puli bok mirna jel slatkiš spava kako je u vrtiću U vrticu je bilo super i danas.. rastali smo se potpuno bez placa, a kada sam dosla po njega morali smo jos pricekati da donesu gablec. trebao si je uzeti sendvic za na put.. Sada vec spava, dosao mu je poslijepodne stricek u posjetu, a nakon toga smo bili jos kod susjeda na kavi.. puno uzbudzenja za takvu malu glavicu... Kako je cvijeta danas?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:25:02
|
|
|
|
mamavlatkica
|
curke bokić ! evo imam prijedlog za sljedeći date , možda bi bilo super da se nađemo na nekom zgodnom mjestu da se klinci mogu družiti da nije na otvorenom . Vidim da je prijedlog Merkator naam to baš i nije tako blizu no probat ćemo nešto smisliti do sljedećeg druženja . Možda netko od vas ima neki prijedlog za neko mjesto malo bliže centru.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:25:43
|
|
|
|
mirna
|
tripice(fileki)
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 18.9.2008 21:34:07
|
|
|
|
piggy
|
ja stavila štrudlu od jabuka peći,sad idem raditi palačinke,malo sam virnula da vidim kaj se dešava. Puli ulet ti je zakon,pa gdje si njega našla
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!