Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:20:22
|
|
|
|
Puli
|
ili želiš ove
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:21:01
|
|
|
|
Puli
|
pazi da ti ove ne pojedu slađu
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:22:25
|
|
|
|
koka
|
Uspila pročitat dogodovštine iz novog birca . I meni je jučer RR štekala al popodne , par puta sam se htijela spojit i nije išlo . Roko mi je ostao doma jer je jučer iz vrtića došao s temperaturom . Je mu miša prva bura a on mi već temperaturu dobije.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:22:56
|
|
|
|
FIONA
|
sad si mi dala mislit...kad odlučim koju toaletu javim se...ali nekako me oko vuče na ove zadnje!!! Gibam curke...javim se kasnije!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:23:37
|
|
|
|
koka
|
Pa di češ Fiona, gdje se žuriš?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 10:25:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:28:09
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: koka Pa di češ Fiona, gdje se žuriš? moram nekaj i skuhat danas a i veš stavit prat...pa onda malo pospremiti stan a i nahraniti mica mace...obzirom da od trbuha ne vidim nožne prste...sve bum to radila do 23.00 kad sjedam za komp da vas opet vidim!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:30:24
|
|
|
|
koka
|
Nemoj se previše umorit, stani svako toliko i dođi na . Ovako i onako će te čekati
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:31:56
|
|
|
|
FIONA
|
pa nikak dugačije i ne ide... Uostalom imam flet rate i ja sam u bircu i na raji od kada se dignem pa dok ne legnem...svako malo provirim a nekad i zasjednem i ne marim za niš drugo!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:33:34
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: sanjarica svaki put kad navratim,neki novi kafic..pa vi cure bas zeljne izlazaka?hihi.nego,jel i u hrvatskoj zahladnilo,ja uveliko grijem stan,plus smo se prehladili svi redom.hm.neka gripica.jutro svima vama.. i ovdje je hladno... mi se navečer grijemo s klimom... sutra će kao biti toplije...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:34:03
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: FIONA pa nikak dugačije i ne ide... Uostalom imam flet rate i ja sam u bircu i na raji od kada se dignem pa dok ne legnem...svako malo provirim a nekad i zasjednem i ne marim za niš drugo!!! i ja tako ....... flet rate . Pa gdje ste ostale........? Piggy i tiha spavaju još ?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:35:18
|
|
|
|
FIONA
|
spava ko zaklana a obečala kavu....ma ne koje razočaranje...nemrem još k sebi doć!!!! idem idem jel bu mi srce puklo!!! kissi, kissi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:38:07
|
|
|
|
koka
|
Cure MM zahvaljuje na komplimentima . Morat ću neki biznis napravit . Stavit ću kako morate slikat dijecu, onda ćete mi poslat na e-mail pa neka on fotošopira . Ili da ja bacim jednu turneju do vas .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:41:58
|
|
|
|
tiha
|
neprolaze mi postoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:42:28
|
|
|
|
Puli
|
Ili da ja bacim jednu turneju do vas . hoćemu turneju mm fotka i biznis otvori a mi kafendišemo
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:43:26
|
|
|
|
tiha
|
ja sam tu od 10 al mi steka nek malo malo mi nestanu stranice pa moram cekaat da mi se smiluju! spavale smo do 10 mia se nocas nije ni probudila kak je zaspala ono u jedan vise se nije ni pomakla do 10 sati!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:45:17
|
|
|
|
Puli
|
spavale smo do 10 mia se nocas nije ni probudila kak je zaspala ono u jedan vise se nije ni pomakla do 10 sati!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo za miu i spavanac
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:49:08
|
|
|
|
koka
|
za Miu, zna ona da mami treba sna .Mislim da nam se kompići pregrijavaju, jer i meni svako toliko izbaci, pa moram čekati da me spoji
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:51:39
|
|
|
|
maja
|
hej cure!!! Bravo za Miu, a ja noćas do 3 nisam spavala Noa se stalno okretao i komešao, ja gurnula ruku kroz rešetke i sve dok ga držim za ruku dobro je, čim pustim opet komešanje, onda smo se prebacili u naš krevet pa smo spavali Koka, Mila ti je cakana jako, sreća velika!!!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 10:56:40
|
|
|
|
Puli
|
onda smo se prebacili u naš krevet pa smo spavali i mi sinoć svi troje pavali na krevetu skupa nešto je plakala u snu i čim bi ju zagrlila odmah bi se umirila
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 11:00:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:09:50
|
|
|
|
maja
|
Haha, čini se da je bilo nešto u zraku!!! A LIlivana, tako sam se ukočila da me je čak i uho boljelo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2008 11:16:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:19:06
|
|
|
|
tiha
|
miin krevetic je negdje metar odvojen od naseg kreveta i meni glava zna visit dolje da joj mogu ruku gurnit jer je malo daleko pa me sve zivo zna bolit
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 16.9.2008 11:20:24
|
|
|
|
maja
|
i naš je krevetić bio udaljen ali sam ja to malo preuredila, pa ga vozam, preko dana je do zida, preko noći do kreveta
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!