|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Dinamit"
20.9.2008 12:35:01   
Wukovarka
Taman na kavu user posted image

Vidim da nas dosta ima....bokic cure

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1251
20.9.2008 12:54:34   
božica
hello cure evo ja na kratrko k vamauser posted image user posted image
viki mi u krilu i crtka  a i mene traži da joj crtam pa jednom rukom tipkam pipkam tipkovnicu drugom crtam šta trebauser posted image

.,kk jhfdaxq5zewqqqqqqqqqq
viki piše

idem micat rit...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1252
20.9.2008 12:56:38   
mlada mama
evo mi smo popapali,mis zaspao,a na muza sam ljuta,tako da cu se i ja malo druziti s vama

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1253
20.9.2008 12:58:45   
mlada mama
evo ja kuham kavu,pa tko je za nek se javi

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1254
20.9.2008 13:19:13   
Wukovarka
Može meni....

danas je jos nisam popila

Neposredna veza do poruke: 1255
20.9.2008 13:20:44   
Wukovarka
Koliko nas je...ali ekipa danas nije za pisanje, ha?

Neposredna veza do poruke: 1256
20.9.2008 13:48:00   
mlada mama
user posted image user posted image user posted image evo kavica, ja ne znam ni sama koliko sam ih danas vec popila opet cu se poceti trestiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1257
20.9.2008 13:48:42   
Wukovarka
Sačuvaj koju toplu dok se ne vratim...odoh po svoju slatku mamu user posted image na posao

Neposredna veza do poruke: 1258
20.9.2008 13:50:38   
mlada mama
ok. i ja cu morati uskoro mali se treba probuditi svaki cas

Neposredna veza do poruke: 1259
20.9.2008 14:14:32   
mamavlatkica
curke bokić !

Jutros sam sva strgana sinoć baš nisam spavala . Jučer su moji donijeli čavapr za ručak , bila sam užasno gladna jer nisam od 8.00 do 17.00 ništa jela . Navećer mi je bilo zlo od tih čavapa , pa nisam baž naj spavala. Probudila sam se u 5,30 skuhala san si zeleni čaj i vtatila se spavati . Zaspala barem malo u 7.00 jan je popio surup i nakapala sam mu nos .
Sad moje maleno sapva a ja pokušavam odmarti .
Eto toliko za sada .
Pozdrav.user posted image user posted image user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

Neposredna veza do poruke: 1260
20.9.2008 14:30:50   
mlada mama
ocito sinoc nikome nije bila noc za spavanjeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 1261
20.9.2008 14:46:41   
piggy
bok svima!
došla sam na kratko da vam se javim,boli me grlo i pijem čaj,noćas sam jako malo spavala.
kupila sam si sirup i idem u krevetac,vidimo se kasnije

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

Neposredna veza do poruke: 1262
20.9.2008 15:18:05   
maja
joj i mene grlo boli, mali dobro spavao, a ja se probudila i nisam mogla spavatuser posted image Nos mi je ko krumpiruser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1263
20.9.2008 15:48:28   
mirna
bok curke moje, kako ste? Ovdje je zima za poluditi... grrr, sjeverni vjetar puše... hvala bogu nam je sada unutra fino toplo.user posted image Mali spava, MM i njegov brat pile drva, a ja čekam da se mali probudi, pa sam iskoristila vrijeme za RR..user posted image

ne znam da li ćemo danas uopće van, jer je maleni prehlađen...user posted image

ujutro sam bila u kupovini za malog, ovdje u najbližem gradu su otvorili H&M. Stvarno ima puno stvari za djecu...mjesečni budžet sam iskoristila, ali sam doma donesla puno vrečicu..user posted image Za sebe naravno nisam stigla ni pogledati...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 20.9.2008 15:52:40 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1264
20.9.2008 15:59:57   
cokolada
vidim da nismo jedini koji smo ovu noc lose spavali, misek se plakao od 12 do 1.30 h ne znam zasto, nije bolestan.
mirna, ovdje je isto hladno za poludit...ali ipak cemo malo na zrak kada se probudi.
Ja bi rado malo u h&m, ali nikako da se uputim do slo ili austrijeuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1265
20.9.2008 16:05:42   
mirna
nadam se da ce uskoro H&M i u Hr.. super mi je kupiti kvalitetne stvari za neke normalne cijene, ali najviše se isplati kada su rasprodaje..

vjerojatno ćemo i mi malo van, ako bude bez temperature..user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 1266
20.9.2008 16:09:07   
cokolada
sto se tice djecje robe nema mi bolje, super modeli, odnos cijene i kvalitete ok, a i sebi volim tamo kupiti

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1267
20.9.2008 16:30:26   
anne
IZVORNA PORUKA: mirna

bok curke moje, kako ste? Ovdje je zima za poluditi... grrr, sjeverni vjetar puše... hvala bogu nam je sada unutra fino toplo.user posted image Mali spava, MM i njegov brat pile drva, a ja čekam da se mali probudi, pa sam iskoristila vrijeme za RR..user posted image

ne znam da li ćemo danas uopće van, jer je maleni prehlađen...user posted image

ujutro sam bila u kupovini za malog, ovdje u najbližem gradu su otvorili H&M. Stvarno ima puno stvari za djecu...mjesečni budžet sam iskoristila, ali sam doma donesla puno vrečicu..user posted image Za sebe naravno nisam stigla ni pogledati...user posted image

Koji je najbliži H7M Zagrebu Mirna?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1268
20.9.2008 16:42:22   
mlada mama
i ja bi u taj h&m svi ga hvale......neki dan sam bila u mtč dosla kuci praznih ruku,ali i praznih djepovauser posted image user posted image  i da  stvar bude bolja ja mu fino oprala ispeglala novu trenerkicu isli mi u goste i on fino nadje plavi marker i isara ju,a sto ces, sreca pa sam odmah skuzila i namocila ju venishom....

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1269
20.9.2008 17:41:31   
mlada mama
pa sto vam je svima zasto je danas ovako pustouser posted image user posted image user posted image user posted image a ja se ponadala da ce vas biti vise,a nista odosmo moj sincic i ja u pravi kaficuser posted image user posted image user posted image pa pa

Neposredna veza do poruke: 1270
20.9.2008 18:39:01   
Wukovarka
Zar je danas neki štrajk? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1271
20.9.2008 20:00:25   
mamavlatkica

Bok svima !

Evo mene malo k vama , moj sinko spava danas malo ranije , jadnićak mamain buknula mu temperatura (38,2 rektalno) Kad smo kod temperature jel neko od vas zna kolika je razlika kada se mjeri temperatura običnim ili digitalnim toplomjerom , ja negdje pročitala da je razlika o,5 do 1 C ( mjereno digitalnim treba se dodati 0,5do 1 stupanj u odnosu na temp. mjerenu živinim toplomjerom ) nisam baš sigurna pa mi vi recite jeli to točno .
Nadam se da moje zlato nema temperaturu to nam baš ne bi trebalo .
Pozdrav od bubinog Jana-Renaat i mene .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

Neposredna veza do poruke: 1272
20.9.2008 20:32:13   
mirna
dobro večer!user posted image

anne: za trgovine pogledaj ovdje: http://www.hm.com/si/storelocator__storelocatorhtml.nhtml

mamavlatkica: 0,5 trebaš oduzeti, ako mjeriš rektalno. nema to veze s tim ako je digtalni ili običan termometar- koliko ja znam..

mi smo danas navečer imali 37,5 (u uhu), znači nije ništa strašno..

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 1273
20.9.2008 20:37:53   
lelo
bok cure evo i mene.i moj Leon šmrca,još nema temperaturu a i nadam se da neče.svi bili malo u maksaču i odmah se prehladili,mora da je to svjež zrak.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1274
20.9.2008 20:43:17   
mirna
Mislim da nije stvar u maksacu, mislim da je to zbog vrtica.. ali mozda su u maksacu brže pokupili jedan od drugog, jer je bilo hladnije..

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!