|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Potres na Haitiju
20.1.2010 14:22:49   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image tuzno jakouser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
20.1.2010 14:23:13   
tikica_69
sirotinjo, i Bogu si teska user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 27
20.1.2010 14:24:41   
leilany
IZVORNA PORUKA: tikica_69

sirotinjo, i Bogu si teska user posted image

e bas..... user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 28
20.1.2010 14:36:42   
FIONA
..ja se svaki dan rasplačem kad gledam na vijestima...strašno...posebno si mislim kaj bu s tom dječicom..kao i nakon tsunamija, prodaja na veliko i malo u zlo....user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 29
20.1.2010 14:40:47   
Bebys
da bas tako OPET NOVI POTRES ISTE JACINE upravo sad citam na netu..pa uzasno...jadni ti ljudi ne izlaze mi iz glave boze pa smiluj se...ovom jadnom narastaju...user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 30
20.1.2010 14:41:57   
Bebys
lijepo od RR sto su stavili na pocetnu stranu haiti..i pomoc...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
20.1.2010 14:42:40   
tikica_69
Al nesto grdo se kuha tam ispod njih user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
20.1.2010 14:44:06   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Al nesto grdo se kuha tam ispod njih user posted image

Tiki istina...al samo da znaš za drugi put kad buš išla prema kašini...kad nas malo malo strese moj deda i svi stari vele da ispod Kašine vrag spava...user posted image user posted image user posted image ..navodno i tu ima nekih podzemnih tokova...čekaj da se i mi malo promučkamo....user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 33
20.1.2010 14:45:42   
Bebys
zemlja polako izlazi iz svoje osi to je jako opasna stvar svaki potres mice polove...i zemlja je dole sva povezana...nazalost..ne pise nam se dobro...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 34
20.1.2010 14:48:10   
tikica_69
mislim da je to ipak pomicanje tektonskih ploca user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 35
20.1.2010 14:59:22   
anuska08
Upravo sam čula za noiv potres! Pa ovo je prestrašno!!!!! Zaa NEVJEROVATI!!!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 36
20.1.2010 14:59:31   
anne
Još jedan potres!user posted image user posted image user posted image
Jadni ljudi...
Nosimo ih u molitvama.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 37
20.1.2010 15:00:44   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Bebys

zemlja polako izlazi iz svoje osi to je jako opasna stvar svaki potres mice polove...i zemlja je dole sva povezana...nazalost..ne pise nam se dobro...
   napisala sta sam procitala neki dan....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 38
20.1.2010 19:41:16   
curice
IZVORNA PORUKA: anuska08

Upravo sam čula za noiv potres! Pa ovo je prestrašno!!!!! Zaa NEVJEROVATI!!!user posted image user posted image user posted image

jadni ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bože pomozi im

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 39
23.1.2010 18:16:27   
Bebys
Prijeti novi snažni potresVIDEO: Patnjama na Hatiju nema kraja
user posted image Jaki potres, možda i jači od onoga koji je razorio Port-au-Princea 12. siječnja prijeti i dalje glavnom gradu Haitija. UN je objavio da je haićanska vlada proglasila završenom operaciju potrage za preživjelima.
Haiti gdje se naknada podrhtavanja tla osjećaju nakon potresa magnitude 7 Richtera još će nekoliko tjedana biti izložen velikoj opasnosti od potresa, što je uobičajena pojava nakon jakog potresa, ali će ta opasnost vremenom slabiti, rekli su seizmolozi.

Upozoravaju i inzistiraju na gradnji prema striktnim normama kao u Kaliforniji i Japanu.

Američki geološki institut USGS procijenio je na 25 posto mogućnosti da se dogodi jedan ili nekoliko replika intenziteta 6 Richtera tijekom određenog razdoblja.

Potres od 12. siječnja je oslobodio veliki dio akumulirane napetosti u tom dijelu pukotine Enriquillo.

Geološki institut se oslanja na mjerenje deformacija tla pomoću radara i snimki iz zraka.

Obustavljena potraga za preživjelima
Ujedinjeni narodi su priopćili da je haićanska vlada proglasila završenom operaciju potrage i spašavanja preživjelih u potresu izjavivši da su nade vrlo slabe da ima još živih deset dana nakon potresa.

UN-ovo priopćenje uslijedilo je dan nakon što je izraelska ekipa izvukla jednog muškarca ispod ruševina dvokatnice, a također je spašena i jedna starija žena.

Glasnogovornica UN-a Elisabeth Byrs rekla je za Associated Press da ne može komentirati izvješća o spašavanjima, ali je istaknula da vladina odluka od petka (po lokalnom vremenu) ne znači da će spasilačke ekipe prestati obavljati posao koji smatraju nužnim.

"To ne znači da će im vlada narediti da stanu. U slučaju da ima i najmanjeg znaka života oni će djelovati", kazala je Byrs.

Spašeni mladić i starica
U petak su ispod ruševina izraelski spasioci izvukli 22-godišnjeg mladića. U "stabilnom je stanju" prebačen u poljsku bolnicu izraelskih vojnih snaga na Haitiju.

Nešto kasnije ispod ruševina susjedi i prijatelji izvukli su 84-godišnju Marie Caridu Roman, koja je također hospitalizirana u američkome brodu-bolnici, ali je, kako prenose mediji, u prilično lošem stanju.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 40
23.1.2010 18:17:03   
Bebys
ovo sam upravo procitala jos jace nego ijedan prije prije dva sata mislim da je bio...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 41
23.1.2010 18:18:38   
Bebys
Čudo na HaitijuU ruševinama pronađena beba stara 18 dana
FOTO: gettyimages user posted image Malecna Elisabeth Joassaint je imala svega 11 dana kad je razorni potres pogodio Haiti, a tek sedam dana kasnije je njezin plač srećom čula spasilačka ekipa iz Francuske.
Kad su već skoro sve nade majke tek rođene Elisabeth Joassaint isparile da bi njeno dijete još moglo biti živo, iz gomile razrušenog betona začuo se plač, piše Daily Mail.

Spasioci su pronašli Elisabeth u maloj niši koja je se stvorila u ostacima zgrade, a beba je ležala u svom krevetu gdje ju je i ostavila njena majka Michelene.

"Svi su znali da je beba mrtva osim Gospoda. Isus nije htio da moje dijete umre ovako." izjavio je otac Michelet.

Michelene Joassaint je netom prije potresa stavila dijete u postelju. Pokušala ju je spasiti, no ruševine su ih odvojile.

Bračni par se nalazio na nogometnom igralištu kad im je prišao glasnik francuske spasilačke organizacije i javio im da je njihovo dijete živo.

"Samo sam zaplakala i potrčala prema svom djetetu. Nisam mogla vjerovati da je preživjela rušenje zgrade bez ijedne ogrebotine", rekla je presretna majka.

Više od 120 ljudi je spašeno iz ruševina glavnog grada Haitija, a spasilačke ekipe rade bjesomučno tražeći preživjele.

Net.hr
22.01.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 42
23.1.2010 18:18:49   
zaba
bože,smiluj im se

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 43
23.1.2010 18:41:20   
tikica_69
meni je odlicna ona slika gdje je sve zivo poruseno a na sredini rusevina kriz sa isusom, netaknut....ako ste vidjele, kruzi mailom

U iscekivanju.......

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 44
23.1.2010 18:43:41   
Domy
jednostavno neznam što bi rekla..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 45
23.1.2010 18:46:22   
Bebys
user posted image da toje ispod ove slike sto sam ja stavila VIDEO IMA ali ga ne mogu prebaciti....meni je to VELIKI ZNAK patnje...

Neposredna veza do poruke: 46
23.1.2010 18:47:25   
Anoniman
čuda ipak postoje!

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 47
23.1.2010 23:24:22   
anuska08
Sva sam se naježila!!! Pa ova je beba stvarno HEEEEROJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 48
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!