Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:42:59
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik samo za lee da ljepse pajki veceras a nas druge ko j neeeeeeeeeee nego ne znam ko tebe/vas pali
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:43:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik samo za lee da ljepse pajki veceras a nas druge ko j neeeeeeeeeee nego ne znam ko tebe/vas pali dobro si se izvukla
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:43:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic svima....da vas pozdravim i odoh rasiriti ves
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:44:35
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej fj kako si..... Zaba i ja cemo vjerojatno sljedeci tjedan na cevap,ides a nama idem ak me zovete al samo ak su bez luka... ...i šiš pomogiućnosti
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:45:01
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Bokic svima....da vas pozdravim i odoh rasiriti ves ma boook komad...samo da te pozdravim...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:45:07
|
|
|
|
nancy
|
pozdrav svima IZVORNA PORUKA: minnie porodiljni mi ističe za 3 mj. a ovako jedva krpamo kraj s krajem. a kako je svekar umro prije 3 mj ona je sama. ali ja ne želim živjeti s njom. ne znam dal ste ikada imali osjaečaj kada nekoga vidite da bi najrađe pobjegla uh,poznat mi je taj osjecaj.i mm je govorio kako ne mozemo ovako zivit u podstanarstvu i da bi trebali ic kod njegovih dok se malo sredimo.grrrrr ......mislim si ja kako mi je bolje ovako siromasna a ne da nemas nikad svoj mir i trpit sveki cijeeeeli dan. ma dajte mi recite jel koja od vas gledala zakon brojeva preksinoc?????
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:46:18
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: FIONA bokić svima...cure meni je zima...ja se bum smrzla... i jahočemo nešto toplo da se zagrijemo. malo kuhanog vina
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:46:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej fj kako si..... Zaba i ja cemo vjerojatno sljedeci tjedan na cevap,ides a nama idem ak me zovete al samo ak su bez luka... ...i šiš pomogiućnosti ma ljudi smo dogovorit cemo se
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:46:44
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: dominik samo za lee da ljepse pajki veceras a nas druge ko j neeeeeeeeeee nego ne znam ko tebe/vas pali dobro si se izvukla
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:47:20
|
|
|
|
FIONA
|
uu minnie THX to mi treba...a ti sindrelanemoj zahebat...
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:48:27
|
|
|
|
minnie
|
curke niste shvatile da ja znam staviti sliku a pošto mene ne zovete na čevape evo za sve one koji se osječaju kao i ja izostavljeno
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:48:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: FIONA uu minnie THX to mi treba...a ti sindrelanemoj zahebat... bitno da s druzimo Zovem i FJ al ona bi ih vjerojatno za dorucak
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:49:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: minnie curke niste shvatile da ja znam staviti sliku a pošto mene ne zovete na čevape evo za sve one koji se osječaju kao i ja izostavljeno Ma zvale bi te mi da si nam blize
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:49:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej fj kako si..... Zaba i ja cemo vjerojatno sljedeci tjedan na cevap,ides a nama obozavam otvori oči i da me ovako ugodne stvari dočekaju na ekranu ... ja sam za ... ak niste isplanirale mjesto predlažem ono di smo zakasnile zadnji put btw niš bez luka .. kakol sam se jučer napucala i smrdioa cijeli dan .. mmmmmmmm
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 20.1.2010 22:51:41 >
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:49:20
|
|
|
|
lee
|
hvala dominik super je moram biti fina uf svašta bi napisala... uf uf..
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:50:12
|
|
|
|
FIONA
|
...bum poludela.... minnie nisi izostavljena...čevapa bar ima koliko hočeš...pitaj mene...staru Pakizu....hhehehehehhe...jel tak pepeljuga!
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:50:12
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: lee hvala dominik super je moram biti fina uf svašta bi napisala... uf uf.. vidis pepi kak se zakurila hehehe mm bu popizdil jer slusam po 10 puta zatvorenih ociju
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:50:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej fj kako si..... Zaba i ja cemo vjerojatno sljedeci tjedan na cevap,ides a nama obozavam otvori oči i da me ovako ugodne stvari dočekaju na ekranu ... ja sam za ... ak niste isplanirale mjesto predlažem ono di smo zakasnile zadnji put moze valjda ncemo opet zakasniti
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:50:50
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej fj kako si..... Zaba i ja cemo vjerojatno sljedeci tjedan na cevap,ides a nama obozavam otvori oči i da me ovako ugodne stvari dočekaju na ekranu ... ja sam za ... ak niste isplanirale mjesto predlažem ono di smo zakasnile zadnji put ne ja biram ovaj put....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:51:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...bum poludela.... minnie nisi izostavljena...čevapa bar ima koliko hočeš...pitaj mene...staru Pakizu....hhehehehehhe...jel tak pepeljuga! hahahahha od sad te zovem Pakiza Morat ces nam ti svoje cevape napraviti
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:52:23
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: lee hvala dominik super je moram biti fina uf svašta bi napisala... uf uf.. he he he.... vidis pepi kak se zakurila hehehe mm bu popizdil jer slusam po 10 puta zatvorenih ociju
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:52:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: lee hvala dominik super je moram biti fina uf svašta bi napisala... uf uf.. vidis pepi kak se zakurila hehehe mm bu popizdil jer slusam po 10 puta zatvorenih ociju sad ce lipo spavat tm ce mislit da ga varas slusajuci
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:52:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Fi, budi sretna da te povedemo takvu "kulturnu" ..a vidi fine guzice, ona bi još i birala
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:53:13
|
|
|
|
minnie
|
curke dali nate kakav dobar film nešto mi se gleda a nemam ideju
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 20.1.2010 22:53:56
|
|
|
|
nancy
|
eeee birc zaposjele zagrebcanke a ja po strani,niko nije ni cuo sta sam pitala
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!