xxl -> RE: Neće mi se (17.1.2010 15:03:33)
|
Žao ,i je radi upala i moj ti je savjet da bez obzira na malu ideš u bolnicu jer ti ti je očigledno org toliko imun na antibiotik da nema reakcije i pazi da ti se ne desi da dođeš dovljno kasno da i u bolnici neće moć dobit reakciju. kaj se tiće ostalog,nemoj mene sudit po sebi jer sam ti več u par navrata rekla da sam ti totalna kontra i da baš radi toga volim ćitat tvoje mišljenje...al ono mi je fakat too mach.IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: xxl Bezveze se sprdaš s problemom koji je meni vjerojatno velik.Baš bi bilo zgodno kad si ti imala npr upalu maternice da ti ja u šali napišem-ko ti je kriv,sama si ju negdje pokupila.Tak duhovito,Još samo kraj toga trebam naljepit dva zeka kak se nabijaju.Drago mi je da tu ima puno cura koje vole takav tvoj humor i meni je drag kad zaista nije preizražen i uvredljiv. samo da ti nadodam da upravo imam upalu maternice, jajovoda i bubrega...popila sam hrpu lijekova...završial injekcije u opetak i nije mi dobro...prošli tjedan dobial uputnicu za bolnicu al zbog male odgađam...nemoj meni o upalama..a ako i napišeš da me lagano napucaš samo daj...ja se na svoj račun znam šaliti!!!
|
|
|
|