|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad te srce vuće
17.1.2010 21:03:05   
natalijax
Gledam  svog brata,totalno druga osoba,nije onaj moj braco kojeg poznajem,dvije godine je u Austriji i vidim da je nezadovoljan,znam jer mu oći suze kad prićamo na skajp,njegovo je samo tek sam se probudio pa me peku oći.Znam da zna da je pogriješio i da bi se vratio al neželi to priznat jer zna da je pogrjesio,Ja nebi mogla otić negdje van,ja mislim da bi izludila da nevidim svoje po tri mjesecauser posted image a viuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kad te srce vuće
17.1.2010 21:06:37   
ZVRK
nisam upoznata sa pričom o tvom bratu ali ako je sam izabrao........

ja neznam da li bi otišla negdje(druga država) a da ''moja''familija ostane tu?????

ja sam udaljena od moje familije 100km pa mi isto bude teško jer sam tu isto sa mojom familijom a ustvari sam samauser posted image

teško je teško

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
17.1.2010 21:11:48   
nancy
tesko je to ,al ovisi Nato.....Nemojte me sad gledat ko da sam neka luda
evo ja npr bi mogla otic negdje vanka u potrazi za boljim zivotom samo da mm i mali idu sa mnom.a sto se tice mojih.....culi bi se svakodnevno,normalno da ih volim,obitelj je obitelj ali da ne bi mogla zivit bez njih.....mogla bih.

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 3
17.1.2010 21:12:21   
natalijax
ma izabro je on sebi sam kak je je,al ja da sam na njegovom mjestu ja bi izludila kad je tek došao bio je par mjeseci bez posla dok nije dobio radnu dozvolu,pa je jadan znao bit po cjele dane sam u stanuuser posted image ma nek bude kak bude jedino me vrijeđa kad negova ženica i njena mamica prićaju na njihovom jeziku a on ispadne mulac,to je za mene ponižavanje,Uf nebi ja mogla ,kao sto ti kažes ja negdje vani a moji tu,pogotovo da nevidim svoje nečakeuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
17.1.2010 21:13:47   
natalijax
ja bi jedino mogla zivjet vani bez svekrveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
17.1.2010 21:17:27   
CallamityJane
Nato mislim da to malo pogresno gledas user posted image
Otisao je za svojom srecom, a prvih par mjeseci je svima u pocetku tesko. Eto ja svoje vidim dva puta na godinu nekada ni toliko. Prvih godinu dana sam mislila poluditi cu ali ziv covjek na sve navikne. A njemu ce sigurno biti bolje gore nego da je tu.Jezik se nauci brzo a gore ima puno vise sansi za bolju buducnost svoje porodice. Svojih ce uvijek biti zeljan to je tacno i uvijek ce mu suza za vama krenuti ali zato je to rodna gruda a to drugo tudjina. Ti mu budi podrska i nada a ne osudjuj ga i ne cini mu tezim da mu bude zbog tog izbora.

Neposredna veza do poruke: 6
17.1.2010 21:20:11   
natalijax
ma znam,al on kad kod dođe on je uvijek potištenuser posted image user posted image tužan

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 7
17.1.2010 21:20:28   
Zvonki
Meni je lako. Moja obitelj su moja djeca i mm. Ostali mi ne bi nedostajali. Ali da bi otišla, najradije ne bi. Ali ako nam ova država ne pruži normalne uvjete za život, odlazimo negdje gdje će troje školovane djece i dva ok obrazovana čovjeka moći pristojno živjeti user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
17.1.2010 21:23:15   
adryosijek
ja isto idem u italiju cim rodim tamo mi dragi. je grozno je jer nikog neznas tamo ali treba prvo naucit jezik i polako se druzit s ljudima da si nekako oolaksamo zivotuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 9
17.1.2010 21:45:57   
dominik
IZVORNA PORUKA: nancy

evo ja npr bi mogla otic negdje vanka u potrazi za boljim zivotom samo da mm i mali idu sa mnom.a sto se tice mojih.....culi bi se svakodnevno,normalno da ih volim,obitelj je obitelj ali da ne bi mogla zivit bez njih.....mogla bih.

mene bi vise mucile navike ljudi vani nego odvojenost od "mojih"

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 10
17.1.2010 21:53:56   
Anoniman
I posle godinu i po dana, srce me vuce nazad, sve vise i vise. Ali znam i da sam na "svojem", ne bi bilo to- to bez mm-a. Svi mi nesto zrtvujemo zarad neces veceg i vaznijeg. Ja sam sve zrtvovala zarad ljubavi i porodice. Nije mi zao, ali nije mi ni lako. Ali kao sto Cally kaze, ziv se covek na sve navikne, pa cu i ja valjda jednog dana..Hvala Bogu na internetu i telefonuuser posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 11
17.1.2010 22:22:37   
evanda
Ne znam, sit gladnom ne vjeruje.....
Morala bih se naći u takvoj situaciji, pa da vidim kako bi mi bilo
Ovako, još uvijek mislim otići odavde
Pa kako bude

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
17.1.2010 22:28:47   
anuska08
Teško bi se odlučila otići!!! Ne znam kako bi to izgledalo!user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 13
17.1.2010 23:35:28   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Svi mi nesto zrtvujemo zarad neces veceg i vaznijeg.

Slažem se.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
17.1.2010 23:43:22   
njanja
prije 10 godina otisla bi tek tako...sad ne bi otisla nikada....stvorila sam zivot ovdije, imamo stan, poslove, janov super vrtic, moji su nam blizu, sestrina obitelj je blizu...sve sto nam treba...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 15
17.1.2010 23:54:23   
pula25
Niti ja ne bih nikuda išla ali bojim se kako stvari stoje neće biti izbora, nego trbuhom za kruhom. Brat mi je u Italiji već 10 godina pa smo se nekako navikli a na njemu se baš ne vidi da mu je teško iako je njegova situacija skroz drugačija od situacije tvog brata. On je sa ženom odavde otišao tamo, ima dobar posao, svoju kuću i novi auto i još si mogu priuštiti putovanja.Kada tako gledaš i ne vuče ga neka nostalgija.
Znam da bi meni jako falili moji koji žive u istom gradu i dosta smo povezani ali istovremeno oni su jedini koji su nam blizu, svi drugi su svud po svijetu. Tako da ako dođe trenutak da odlazim povukla bi nekako i svoje ako idu na bolje, naravno!

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
18.1.2010 8:24:46   
boba125
i ja sam otisla s mm.sad sam tu godinu dana i nisam se navikla.moji mi jako fale,imam veliku obitelj i svi smo jako vezani a necake obozavamuser posted image
ali kako je bilo spomenuto,na sve se covjek navikne,jednog dana
sada su moja obitelj mm i D i ne bi to mijenjala za nista na svijetu
pa gdje god da zivjeli
a sa svojima se cujem i vidimo se svaki mjesec(ipak nismo toliko daleko)
fale mi a i ja njima ali to je zivotuser posted image

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 17
18.1.2010 9:16:11   
Bebys
draga NATO....i te kako srce boli...to znam ja...ALI FUCK OF THE LIFE naterate na stvari  koje nikada nebih inace ucinio...kada pogledam samo sebe koja je toliko voljela svoje selo, svoj grad, dala dusu i srce za sve sto sam radila, obozavala folklor, voljela biti aktivna u mnogim stvarima i cinila ih srcem i dusom, znala mnoge stvari raditi i ljudi su to voljeli kod mene.....sve to je oslo u pm. user posted image zasto jer jednostavno UZ MENE U ZIVOTU MORA BITI VEZANA BOL...ne mogu ga ziviti drugacije....to znam od same svijesti za sebe....ocito bog tako zeli ne ja...koliko dugo nisam doma bila nesmijem nti misliti...a tek kakvog muza imam....dodatna rana na sve to...ma ...nevredi nista pisati...bol se NEUMANJUJE...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
18.1.2010 9:45:29   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: Bebys

draga NATO....i te kako srce boli...to znam ja...ALI FUCK OF THE LIFE naterate na stvari  koje nikada nebih inace ucinio...kada pogledam samo sebe koja je toliko voljela svoje selo, svoj grad, dala dusu i srce za sve sto sam radila, obozavala folklor, voljela biti aktivna u mnogim stvarima i cinila ih srcem i dusom, znala mnoge stvari raditi i ljudi su to voljeli kod mene.....sve to je oslo u pm. user posted image zasto jer jednostavno UZ MENE U ZIVOTU MORA BITI VEZANA BOL...ne mogu ga ziviti drugacije....to znam od same svijesti za sebe....ocito bog tako zeli ne ja...koliko dugo nisam doma bila nesmijem nti misliti...a tek kakvog muza imam....dodatna rana na sve to...ma ...nevredi nista pisati...bol se NEUMANJUJE...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja nisam daleko od svojih a opet koda smo na razl kontinentima, i da, žalim kaj sam otišla od njih, ali nisam jedina, i život je valjda takav

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
18.1.2010 9:49:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 20
18.1.2010 10:10:00   
zaba
IZVORNA PORUKA: uciteljica

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Svi mi nesto zrtvujemo zarad neces veceg i vaznijeg.

Slažem se.

točno

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 21
18.1.2010 10:14:17   
Lady3
mogu bez svih osim bez moje djece...user posted image Svatko traži svoju sreću pa makar ispalo i da nije baš sreća.Ali bar netko pokušava,a ne da se jednog dana probudiš i žališ zašto bar nije pokušao..Možda mu je sada teško,ali s vremenom će sve sjesti na svoje,samo treba vremena..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 22
18.1.2010 10:17:05   
mariola
Slažem se s Lady,treba pokušati.
Ja sa svojima ne živim već 15godina a i svih tih 15 godina živim u drugom gradu. Navikla sam se al isto bi volila da su mi blizu.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 23
18.1.2010 10:45:01   
lee
IZVORNA PORUKA: dominik

IZVORNA PORUKA: nancy

mene bi vise mucile navike ljudi vani nego odvojenost od "mojih"

tako je i kod mene, slažem se sa vama cure.ja da mi se nudi neki posao dobar vani ma ja bi odmah otišla.takav sam tip žene...ali to me je nažalost ili na sreču život naučio.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 24
18.1.2010 11:08:50   
ejmama
Ja sam prije radila u Austriji nikad mi nije nitko zafalio sa svima sam se čula i to mi je bilo dovoljno, samo mojoj mami nije bilo drago i da bila sam sa svojim mužem tadašnjim dečkom. Sad bi bez problema otišla, samo da su muž i djeca sa mnom. Meni je to lijepo upoznati drugu zemlju, njihovu kulturu itd.

H 07 E 09

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!