anna85 -> RE: Split - napokon novo rodilište (30.6.2010 14:44:42)
|
Same reci hvale za dr Jukica koji me poradjao, babicu leu, anestezilologa dragicu kopic svaka cast za citavu dezurnu ekipu od 25-26.6 A sad malo ja da pisem kao iskusna :rofl: :rofl: :rofl: 25.6 krecem na kontrolu plodne vode i taman kad sam zakoracila u rodiliste nesto pocinje da curi :rofl: samo sam kazala Jao meni nesto curi a citavo rodiliste u mene :shock1: :shock1: :shock1: plodna voda je malo napukla ali ne skroz poslali su me u radjaonu a trudiva nigdi....Klistirali su me i setala sam satima po hodniku dok nisu krenuli lagani trudovi nisam se otvarala jako je to kod mene tesko islo primljna sam 1 prst otvorena.Stavili su me na CTG Odjednom sam osjetila cudan pritisak i onda je zaista otisao vodenjak i to menkonijski mali je pokakio svoju mamu ali sa njim je sve bilo ok pa nisu mnogo zurili polako su mi dali gel a onda su muke krnule :shock1: :shock1: :shock1: zalivala sam se vodom, disala,plakala, vikala 10 sati i onda spas stize ANESTEZIOLOG :cheer: :cheer: :cheer: doktrorica me otvorila do 4 prsta i prebacena sam u boks za radjanje tamo su mi dali spinalnu anesteziju tako da nisam osjetila kada sam se otvorila od 4-8 prstiju spavala sam. Dosao je dr i otvorio me jos 2 prsta i krenuli smo, nazalost nije mi dao jos jednu dozu anestezije rekao je mogu ja to :shock1: tako da sam posljednje trudove osjecala. U jednom trenu oko mene nikoga a aja moram da guram pa sam vikala upomoc ja moram da guram, ja guram :rofl: :rofl: :rofl: i onda su svi dosli bila sam poslusna moram priznati,na prvi tisak sam pitala jel izasao a dr me blido pogledao i rekao aha evo sad je bas tu prosao :rofl: i tako jaos par puta napora i moja plavusa je promolila glavicu :rofl: dalje je sve islo lakse.I da dosao je i onaj divan osjecaj kada je moj mali bio meni na grudima tezak 3800 i dug 50 cm sa apgarom 10 nista vise nije vazno bilo :cerek: kolabirala sam jos par puta od iscrpljenosti nakon 18 sati i dok su me sivali ali sve je to proslo i sve zaboravim kada ga pogledam :cerek:
|
|
|
|