|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Izborit se za sebe
19.1.2010 11:09:44   
Vjeverica ST
Hm...to je u današnjem svijetu primarno ukoliko želiš "opstat"...
naravno da to nije u redu i nije fer prema slabijima, to je totalno nehumano..... Znate li se vi izborit za sebe?
Meni muž kaže da ja ne ztnam......   Imam i ja sboje uspješne izlete kad se uzborim za sebe  i sve oko sebe iznenadim i uvijerim samu sebe i sve oko sebe kako ja to mogu............
Ali ne baš često, često mi se desi da odem u sobu i plačem.....Kaže mi muž da neću opstat u ovom svitu ako se to ne naučim, da me ne može on "spašavat" i još mi to sve govori derući se...jer, kako kaže- drukčije ja ne prihvatim kritiku, kao tvrdoglava itd.
Zapravo, čini mi se da se tu radi o psihologiji popuštanja, vjere u sebe...Dok se s nekim raspravljaš moraš zadržat vjeru u sbe makar onaj drugi i bio u pravu! dakle i dalje moraš branit svoja uvjerenja..Ali, ja čini mi se to nekad ne mogu- prvo jer sam lijena koncentrirat se, drugo- pošteno razmišljam pa pomislim ma- ako se ona tako zalaže za tu stvar sigurno je u pravu!
što vi kažete na tu temu? Kako se vi izborite za sebe? što je ključno?????
(sad ćete mi se opet cerekat i reć da bi mogla pista kolumnu zbog mog specifičnog pristupa, ha ha ha...?)

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.3.2013 23:06:15 >

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: izborit se za sebe
19.1.2010 11:15:35   
pincirotvajler
mene mm uči boriti se sama za sebe 6g..user posted image  
on jednostavno nemre vjerovati kak ja to neznam

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 2
19.1.2010 11:22:28   
curice
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image user posted image user posted image user posted image
puno nas to ne znauser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
19.1.2010 11:25:39   
Vjeverica ST

user posted image user posted image user posted image
netko to jednostavno ne može, predobar si, pretih, samozatajan, obzoran...ne znam.....
radi toga te svak još više tlači jer ste smatraju za budalu
"dobar i glup- ista je stvar....tu ništa promijenit ne mogu..." reka je Gibbo

Neposredna veza do poruke: 4
19.1.2010 11:27:23   
Dajana
ah,nemam ti šta reć, ja to ne znam, mene svi pregaze, ljuta sam na samu sebe zbog toga, ali takav se valjda rodiš ili ne. Ili moraš jako puno svakodnevno trenirati i raditi na tome. Ja baš za to nemam ni volje ni snage al kad dođem na kraj srca onda se razbjesnim.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 5
19.1.2010 11:30:48   
maja
Pa ja se u jednu ruku znam izboriti za sebe, kad sam radila čak sam se znala sa šefom posvađati dok ne dobijem svoje.
Ali ipak mislim da je velika stvar u karakteru. Ja sam buuuuuuuuu, i voljela bi, a i moj muž da sam malo normalnija user posted image  Brzo pobjesnim i bolje da onda nitko nije kraj mene! Ali tako se i izborim za sebeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 6
19.1.2010 11:32:04   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: Dajana

ah,nemam ti šta reć, ja to ne znam, mene svi pregaze, ljuta sam na samu sebe zbog toga, ali takav se valjda rodiš ili ne. Ili moraš jako puno svakodnevno trenirati i raditi na tome. Ja baš za to nemam ni volje ni snage al kad dođem na kraj srca onda se razbjesnim.

znam, ista stvar, kad mi se baš baš nakupi, popizdim!!!!!
i onda me muž izludi, tjera me da se izborim, da izbcim iz sebe, da kažem svakom što mu ide....jer, prije me on, kako kaže "izvlačio, a sad kad imamo dijete on za to nema vremena i ne želi slušat moja kukanja i plačeve nego samo- izbori se i drugo me ne zanima! očvrsni....ali ja nisam oda kamena, hellloooooouuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!?????????????????????

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 7
19.1.2010 11:34:46   
anaxx
a ovisi o situaciji, uglavnom sam dobra u tome, ali ima situacija kad jednostavno zakažem i...poslije mi je žao i mislim si što mu/joj nisam rekla, ali...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
19.1.2010 11:35:07   
maja
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST

znam, ista stvar, kad mi se baš baš nakupi, popizdim!!!!!
i onda me muž izludi, tjera me da se izborim, da izbcim iz sebe, da kažem svakom što mu ide....jer, prije me on, kako kaže "izvlačio, a sad kad imamo dijete on za to nema vremena i ne želi slušat moja kukanja i plačeve nego samo- izbori se i drugo me ne zanima! očvrsni....ali ja nisam oda kamena, hellloooooouuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!?????????????????????

tvoj muž je malo napasanuser posted image  zvekni ga sa tavom, pa reci eto izborila sam se. Pa ne vjerujem da ti koja si sigurno mirna osoba i sve trpaš u sebe baš možeš svakome reći što ga ide. jedino kad jednom poludiš pa rikneš ko lav user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 9
19.1.2010 11:38:59   
ZVRK
ja se borim koliko mogu za sebe jer stvarno je teško ako se pustiš ''da drugi vode''

IZVORNA PORUKA: curice

cure moje imate vi onda dobre svekrve kada se ne morate ''boriti''
mene moja samo''jača'' i ja se nedam njoj niti ikome ako smatram da sam ja upravu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 10
19.1.2010 11:44:17   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja se borim koliko mogu za sebe jer stvarno je teško ako se pustiš ''da drugi vode''

IZVORNA PORUKA: curice

cure moje imate vi onda dobre svekrve kada se ne morate ''boriti''

istina Zvrka, uprabo ta obiteljaska situacija puno nas i prislili da se moramo BAREM POČET borit za sebe! ja jesam, ali svako malo me to izmori...sva ta ogovaranja, igrice, manipuliranja, komentiranja....meni je to sve zloćkasto i licemjerno...i kad se time bavim imam osjećaj da sam  lošija osoba...doduše - JAČA! Je li ovaj sustav vrijednosti koji nam se nameće vrijedan toga da mijenjamo svoja načela samo kako bismo opstali???
očito moramo očvrsnit i to je to?????????
mene moja samo''jača'' i ja se nedam njoj niti ikome ako smatram da sam ja upravu

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
19.1.2010 11:49:22   
ZVRK
nesmije nas NITKO ''gaziti'' ali nejkada i mi sdami sebe ''zgazimo''ako popuštamo drugima u tim igricama
zar'ne?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 12
19.1.2010 11:51:11   
pincirotvajler
istina, ali ja sam još u onoj fazi da moram biti pristojna prem mm roditeljima..user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
19.1.2010 11:52:51   
maja

istina, ali ja sam još u onoj fazi da moram biti pristojna prem mm roditeljima..user posted image

zašto pinciuser posted image  Ja sam samoj sebi obećala da ću svoje lice pokazati odmah, a ne da 5 godina mirujem pa onda popizuser posted image  Tako da su oni već naučili da sam ja otrov, znamo se zakačiti ali idemo dalje

Neposredna veza do poruke: 14
19.1.2010 11:53:10   
ZVRK

to je ok ako su i oni dobri
po meni se poštovanje traži u oba smjera inače sam ko user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 15
19.1.2010 11:56:51   
pincirotvajler
ma sad se borim al zbog bebice, kao šteti mi njihova prisutnost i gnjavljenje pa to prolazi kod mm,,
al kad rodim opet neću imat valjani izgovor user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
19.1.2010 12:01:29   
evanda
Blago vama koje se ne znate izboriti za sebe....
Znači da vas život do sada nije natjerao na to
Ali sila zakon mijenja!
Samo vi ostanite tako fine ( ja bih htjela biti takva, ali ja se previše borim za sebe i za sve koji to ne znaju, a kako radim s djecom, njih jako često treba braniti, jer dijete je dijete i ne može sagledati dalekosežnost svojih djela ili riječi, pa se ne zna ni braniti)
Jer, kad to zatreba, nauči se jako brzo...user posted image
Ali, pazite, okolina to ne voli

< Poruku je uredio evanda -- 19.1.2010 12:02:12 >

Neposredna veza do poruke: 17
19.1.2010 12:01:34   
ZVRK
ključ u vratauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 18
19.1.2010 12:20:36   
tikica_69
Znam.....vrlo cesto prljavo igram, ali jedino tako ide ako se zelis izboriti za sebe

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 19
19.1.2010 12:27:33   
natalijax
ja sam ko zadnja mula uvijek sam sebi na zadnjem mjestuuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 20
19.1.2010 12:30:55   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Znam.....vrlo cesto prljavo igram, ali jedino tako ide ako se zelis izboriti za sebe

ajooooj, ali kako vi možete tako, jel vas grize savjest? mene grize savjest kad igram prljavo, kao da se spuštam na razinu onih sa suprotne strane (npr. mojih sbekra i svekrve koji su malograđani)
e da, i nije me život mazio , nije mi baš bilo ni katastrofalno...ali ja to ne mogu...očito ću morat...moji svekar i svekrva kažu da sam se prominila od udaje (tj oni ne kuže da je to od kad se mali rodio, od tad više za njih nemam razumijevanja jer mi se previše uoliću u život....), kao nkako oni guštaju reć -POKAZALA PRAVO LICE"
UF, A NISU LI ONI SVOJE TEK SAD POKAZALI???user posted image  JA do sad nisam imala potrebe pokaziivat oštru stranu, ali počeli su me dirat u osjetljivu stavr, naravno da ću šiznit.....i onda se pitam ima li ta borba smisla kad se samo vrtimo u krug, ima li smisla tako neprestano se borit i nametat svoje' ILI, Kkako ono kažu. borba je život taj!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 21
19.1.2010 12:34:34   
tikica_69
Ne znam na sto si tocno mislila kad si pitala da li se znamo izboriti za sebe....ja sam to shvatila na nacin da se izboris da ti u zivotu bude bolje.
Ako kazem svom muzu da danas ne kuham rucak jer idem na kavu s frendicom i kod frizera, izborila sam nesto za sebe a nisam se spustala na nikakv nivo suprotne strane, pa mislim da nisam shvatila ovu temu user posted image
Ako se posvadim kao Maja sa sefom jer znam da sam u pravu i zbog tog se osjecam bolje, takodjer ne smatram da sam se spustila ili u ovom slucaju podigla na nivo svog sefa, vec da sam samo izborila neko svoje ljudsko pravo....
Valjda sam falila temu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 22
19.1.2010 12:35:31   
FIONA
user posted image user posted image user posted image ..JA NE ZNAM O ČEMU PRIČATE...KOJE STRANE, KAKVE PRLJAVE IGRE I SLIČNO...NE KUŽIM...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 23
19.1.2010 12:57:36   
Lady3
Ovisi o situaciji i ljudima..ponekad šutim jer ne kažu uzalud:Šutnja je zlato..ili ispeci pa reci ehhehe.Ali znam i ja dignuti glas pogotovo kada znam da sam ja u pravu i da nešto nije u redu.Pogotovo ako se radi o mojoj djeci,tada poludim bez obzira tko je pred mnome.user posted image Tada ne grizem,već ujedam...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 24
19.1.2010 13:48:51   
Bebys
da se nisam IZBORILA...nigdje nebi bila...ali taj IZBORILA BOLI JAKO..pa onda bolje da se nisam IZBORILAmozda bi mi bilo bolje...user posted image

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!