|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvi ste sa svojom vjenčanom kumom?
19.1.2010 22:32:07   
boba125
IZVORNA PORUKA: Ruža

Moja kuma mi je jedna od najvažnijih osoba u životu. Puno smo toga prošle zajedno,  Puno smijeha, suza, tulumarenja i najvažnijih životnih trenutaka i drama.
Obje puno ulažemo u taj odnos, ali puno i dobivamo. To je osoba koja bezuvjetno stoji iza mene, osoba na koju u svakom trenu mogu računati i za koju bi učinila sve.

potpisujem i dodajem kako mi jako,jako fali  user posted image
ali cujemo se i evo ovaj vikend nam dolaze u posjetu(ona i nm-oboje su nam kumovi)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 26
19.1.2010 22:34:32   
evanda
Najbolje smo prijateljice još od djetinjstva. I premda je nju život odnio u Rijeku, i dalje se često čujemo i vidimo.Rekla bih da mi je ona kao sestrauser posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 27
19.1.2010 22:37:49   
mama mery
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

M.merry ovo je baš gadno

je gadno ali mi je kuma zato za pet isto kako i ruza znamo se od osnovne skole

a mm je stekao jednog prijetelja za koja mi je rekako da mu je zao sto ga nije poznavo kad smo imali svatove da mu bude kumuser posted image
to potvrđuje nanjin savjet

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 28
19.1.2010 22:49:14   
cuba
Evo ja sam sa svojom kumom baš jutros lipo na rivi na suncu popila kavuuser posted image user posted image user posted image ...
Najbolje smo prijateljice od srednje škole, rođene smo na isti datum, iste godine u istom rodilištu tako da se praktički znamo od rođenja hahauser posted image
Ja sam njoj bila krsna kuma...
Svašta smo prošle u ovih 13godina, lipoga i ružnoga al je nebi minjala za ništauser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 29
19.1.2010 22:57:13   
anuska08
U vrlo dobrim odnosima! Kad sam se vjenčala čule smo se svaki dan ili na tel ili se vidjele. SAda kad je i ona udana i kad su stigle user posted image puno se manje viđamo. A kad mi je trebala jaaaako velika pomoć, pomogla mi je bez pogovora!!! To joj nikad neću zaboravit! Često kad nešto pomislim negativno za nju sjetim se da mi je bolje da šutim!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 30
20.1.2010 7:30:08   
troubled
obje sam birala srcem...predivne su osobe i apsolutno nezamjenjive u mom životu....
naravno da se rijetko viđamo jer smo u različitim gradovima....ponekad prođe i mjesec dana da se ne čujemo, ali naš odnos time ne gubi na prisnosti...uvijek sam tu za njih i one za mene, u bilo koje doba dana, u bilo kojoj situaciji....jako ih, jako volim user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 31
20.1.2010 8:48:14   
elle1
crkvena kuma mi je bila seka stoga naravno da smo u odlicnim odnosima,a sudbena kuma mi je bila najbolja frendica iz skole i takodjer smo u super odnosimauser posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 32
20.1.2010 8:50:18   
Bebys
ja i nemam kumu bili su momci oboje kumovi tak da smo prijatelji...ne lizemo se previse ali to je o.k.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 33
20.1.2010 8:59:17   
Lady3
ok odnos,ni previše ni premalo...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
20.1.2010 9:04:03   
Domy
Kako sam se preselila više se niti vidimo niti čujemo..žalosno al istinito..

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 35
20.1.2010 9:18:03   
gljiva
U super smo odnosima, alio se malo manje viđamo zbog obaveza.
Al znam da kad kod nazovem da je ona tu za mene.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 36
20.1.2010 11:01:11   
MILLA
manje se vidimo ali smo najbolje prijateljice. u 2 u noći da mi bilo što zatreba ,ona je tu...i ja za nju.mogu joj sve reči,nikad me neče osuditi...jedina osoba koju grlim i ljubim kad se vidimo i rastajemo ,a to može biti 5 puta dnevno. jako smo povezane .

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 37
20.1.2010 11:10:37   
mamice
ja se s svojom vjencanom kumom nisam cula vec 2 godine mada zivi 10 minuta od mene. a tak je i moja sestricna s svojom kumom vec 10 godina zive u istom ulazu i roditelji se posjecuju al njih dvije zahladile odnose

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 38
20.1.2010 11:12:24   
ejmama
Mi smo dobri i s kumom i kumomuser posted image user posted image user posted image Ja i kuma se znamo od malena, skupa smo sjedile 8god u osnovnoj, onda 4god u srednjoj,upisale isti faks samo što sam ja odustala, super se slažemo iako smo se jedno vrijeme jedva čule i vidjele, jednostavno život i obveze. Svaki put kad sam kod mame i ona dođe jer nam je prva susjeda, a moje cure obožava. Kum je isto mužev prijatelj od djetinjstva, oni čak i skupa rade i živo čudo još ne nisu posvađali, ali ja i kum kažemo da je to samo zato što ga on trpi 12h, a ja ostalih 12h

H 07 E 09

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 39
20.1.2010 11:53:00   
uciteljica
Nas dvije smo studirale skupa i tokom studija se dogovoril o kumstvu. Uzajamno smo si vjenčane kume. Čujemo se rijetko jer smo daleko, žao mi je zbog toga, ali eto ...

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 40
20.1.2010 12:42:03   
mišica 666
posto mi je kuma u zg a ja u dalmaciji rijeđe se vidimo ali kad god dođe ovamo uvjek se vidimo. mogle bi se malo češče čuti ali sve u svemu znam da se mogu osloniti na nju i ona na mene.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 41
20.1.2010 12:52:52   
lueman
ja imam kumu iz bivšeg brakauser posted image user posted image user posted image i jako smo dobre, još od osnovne škole...a i s krsnim kumovima smo dobri, od ovih starijih onak 2-3 puta godišnje se nađemo, a od male češće.puno je obaveza i posla pa i druženja nisu više bezbrižna i česta ko nekaduser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 42
20.1.2010 19:17:17   
curice
u odličnim smo odnosima.Živimo u različitim gradovima,pa se neviđamo često,ali zato smo telefonski povezane i često se čujemouser posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 43
   [Obrisani korisnik]
20.1.2010 19:20:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 44
21.1.2010 20:55:07   
miha
imali smo dvije kume na vjenčanju i velika pusa objema u odličnim smo odnosima,bebetina još nismo krstili,ali znamo da će kuma biti moja sestra s kojom smo isto super..nadam se da će tako i ostati jer smo stvarno svi jako bliski.

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 45
21.1.2010 20:57:50   
ninolina
s vjenčanom kumom u nikakvima odnosima, kad se vidimo bok, bok kako si i to je to. A sa kumovima od klinaca, sa svima sam super redovito se čujemo, vidimo često

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 46
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!