Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:49:37
|
|
|
|
tikica_69
|
ne morate....ima kaveeeee, al ima i salicaaaaa
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:50:10
|
|
|
|
lueman
|
a dobro dok nam još i usisavač ne ugura u ruke
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:50:22
|
|
|
|
FIONA
|
ak meni slučajno opadne na pod...bum morala drugi prat il sam ja oslobođena
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:54:50
|
|
|
|
tikica_69
|
dobijes jos dvije kaznene
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:56:47
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 a da ja skuham brdo kave, pozovem vas sve, pa poslije svaka svoju riba? hvala, tako dobijem i kod svekrve, pa kad popijem imam šta vidjeti a ne znam kako oribati da i njoj dam recept
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:57:00
|
|
|
|
FIONA
|
ufff jbg onda...moram pazit...
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 14:58:18
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: tikica_69 a da ja skuham brdo kave, pozovem vas sve, pa poslije svaka svoju riba? hvala, tako dobijem i kod svekrve, pa kad popijem imam šta vidjeti a ne znam kako oribati da i njoj dam recept Javim ti ja sutra jel limun i varikina pomazu
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 15:00:53
|
|
|
|
maja
|
nisam baš za varikinu, ipak mislim da je prejaka, onda bolje ocat i sol
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 15:03:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a kaj nije to bilo na "odredu za čistoću"?!?!! pa oni tam sve čiste s otopinom soli i limuna ?!?!?
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 17:48:25
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: leilany ma tiki stavi ocat malo vode..pusti da odstoji i oribaj.... I stavi ih na koju minutu u mikrovalnu.
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 20:07:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Ruzo, spalila sam je prije Bozica
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 20.1.2010 23:59:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
stavis bjeli ocat i naspes soli i onda ostavis preko noci i jutro samo isperes, djelotvorno je provjereno
|
|
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 21.1.2010 0:00:24
|
|
|
|
tikica_69
|
eh...da mi sad da dici iz kreveta budem sutra navecer probala...
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 21.1.2010 11:22:12
|
|
|
|
Bebys
|
ja sam oprala vrlo jednostavno uzela onu spuzvicu sto ima gore znas ono malo tvrdje kao za ribati a ipak njezno...i stavila malo ARFA par kapi i sam dva tri puta provukla SJAJI SE ko suza...
|
|
|
|
RE: Čime očistiti mrlje od čaja i kave? 21.1.2010 11:24:39
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe stavis bjeli ocat i naspes soli i onda ostavis preko noci i jutro samo isperes, djelotvorno je provjereno ovo je isto tocno....baka me naucila ovako prati i super je
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!