Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 20.1.2010 23:35:30
|
|
|
|
mišica 666
|
neznam kako bi svatila ali mislim da bi dobila poriv da mu očupam glavu s ramena.
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 20.1.2010 23:35:43
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
shvatila bih tako da mi ta rečenica treba izac na drugo uho van nisam ni stigla komentirat u subotu kak super zgledas
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 20.1.2010 23:40:12
|
|
|
|
Anoniman
|
bolje da ne znaš kak bi ju Mariachi shvatila....
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 20.1.2010 23:40:46
|
|
|
|
pako
|
Pa neznam baš ma kaj neznam, rekla bi mu da ak mu smeta nek me negleda i bok! Kaj kad mi imamo koju kilu viška to je opći kaos, a kad se oni udebele nema veze! Jooooooj!!!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 20.1.2010 23:41:24
|
|
|
|
Anoniman
|
uglavnom, provod bi mu bil za pamćenje
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 0:04:49
|
|
|
|
malizia
|
da meni to mm kaže uopće se ne bih naljutila jer on voli sve okrenuti na šalu, a on je takvih bisera meni rekao o-ho-ho, pa se oboje dobro nasmijemo, jako sam se udebljela u ovoj zadnjoj trudnoći. jednom smo ušli u trg. i mm pita jel ima za moju ženu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxl haha. on me baš nasmije.
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 0:10:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Probaj uci s njim veterinaru pa da kazi "oprostite, moj muz ima nesto na pisi, a cula sam da vi lijecite crve i ostale sitne zivotinje"...bas me zanima koliko bi njemu nesto tako na taj racun bilo smijesno
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 0:14:40
|
|
|
|
malizia
|
ma ja ti teško naljutim stvarno, a mm ti je baš ljudina, ima smisla za humor, mi se stalno keljimo, a po načinu na koji se tako nešto kaže može se zaključiti dali te ta osoba željela uvrijediti ili ne, a on to sigurno ne želi, a nadam se da i tvoj muž nije želio uvrijediti tebe.
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 0:22:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja bih to shvatila kao kompliment
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 7:00:56
|
|
|
|
uciteljica
|
Ne bi mi to nikad rekao jer zna da bi snosio posljedice. Seksa ne bi bilo neko malo duže vrijeme!!!!! Ja bih se itekako uvrijedila jer kg su mi jako dobar okidač za svađu,
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 7:23:18
|
|
|
|
troubled
|
meni se takvo što ne smije reći
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 7:43:26
|
|
|
|
lueman
|
pa čovjek je brižan pazi na tvoju kilažu, bolj enego da ništ ne primjećuje
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 7:56:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma šalio se valjda
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 7:56:19
|
|
|
|
Joanna
|
Ja tak nešto čujem svaki dan otkad sam rodila. Najrađe bi ga zadavila. Stavi njega na hormone pa će vidjeti kak je to. Sigurno to nije htio tak reći kak je ispalo.
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 8:15:32
|
|
|
|
FIONA
|
nisi dala dosta informacija....želim čuti rečenicu prije i poslije... ak ti je rekao samoinicijativno s pogledom postrani onda si se zdebljala i on je primjetil opako...ako je bilo kroz razgovor i u šali onda je tako i bilo u šali...bilo kako bilo došlo je iz muških usta...sve dok ti to žena ne kaže nisi se zdebljala...
|
|
[Obrisani korisnik] 21.1.2010 8:27:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 8:31:04
|
|
|
|
BUMBIKA
|
kako god da mi shvatimo tu rečenicu,jedno je sigurno:oni ništa ne misle! Samo blebnu! Potpisujem!!!
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 8:34:11
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA kako god da mi shvatimo tu rečenicu,jedno je sigurno:oni ništa ne misle! Samo blebnu! Potpisujem!!! slsažem se
|
|
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 8:35:24
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Uh,moj se ne bi dobro proveo,svjesna sam svoje figure i bez njegovih dobacivanja...Filaj njega svim tim silnim hormonima,pa da vidimo hoće li se udebljati...Joj,ti muški,grrrrrr...
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 8:40:52
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: BUMBIKA kako god da mi shvatimo tu rečenicu,jedno je sigurno:oni ništa ne misle! Samo blebnu! Potpisujem!!! slsažem se i ja se slažem s ovim.
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 8:58:33
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak kako god da mi shvatimo tu rečenicu,jedno je sigurno:oni ništa ne misle! Samo blebnu! Potpisujem...
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 9:07:36
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: FIONA nisi dala dosta informacija....želim čuti rečenicu prije i poslije... ak ti je rekao samoinicijativno s pogledom postrani onda si se zdebljala i on je primjetil opako...ako je bilo kroz razgovor i u šali onda je tako i bilo u šali...bilo kako bilo došlo je iz muških usta...sve dok ti to žena ne kaže nisi se zdebljala... nema recenice ni prije ni poslije, samo okret pogled i ta recenica.....ja je nisam cak ni prokomentirala....do vecere
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 9:10:26
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 ...Filaj njega svim tim silnim hormonima,pa da vidimo hoće li se udebljati... slažem se a i kažeš mu da još uvijek imaš manje kila od njega fi je dobro pitala.treba znati kako je vođen''taj''razgovor, meni mm ne treba da kaže za kile jer ja sama brojim o tome a od kada mi se sada krvna slika skroz zrušila mi je zabranio da pokušavam bilo šta oko kilica samo u +
|
|
RE: Kako bi vi shvatile rečenicu.... 21.1.2010 9:11:16
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma nije meni problem skinuti 8 kila u mjesec dana ali to sad nema smisla jer cuvam organizam od bilo kakvog stresa.....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!