|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dan za sebe
22.1.2010 10:19:57   
MILLA
imate li i vi dan samo za sebe?moja prijateljica..imaju 4 djece. ona ima svoj dan u tjednu samo za sebe,koji izabere. uredi se,stavi štiklice,ušminka i ode sa curama van,u nočni provod..ili samo po cijele dane uživa i ide po gradu,na kavice....a ostatak tjedna je samo sa djecom. ova moja druga pr. ima petak. nađe se sa svojim mamama oko 23h u nightu i uživaju do 3-4 . plešu,popiju...i tako. meni je to super. one to imaju več jako dugo i vidim da su zadovoljne. meni je mali još uvijek prikopčan na sisu i nema šanse da negdje odem vani,mislim da bi me zvali pa se ne bih mogla opustitiuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dan za sebe
22.1.2010 10:30:23   
bomboncic02
Tema za nas user posted image ...naravno da nemam dan za sebe, ne vjerujem da ću ga ikad i imat.
Luka isto siki i dere se čim se maknem od njega, tako da ni na wc pošteno ne mogu otići a kamoli izaći negdje (ako uspijem to je čudo, pogotovo sad kad je bolestan bio)..
Smatram da bi svaka majka trebala odvojit vremena za sebe, jer na taj način će biti sretnija i zadovoljnija i više će sebe dat djeci, odnosno kvalitetniji će odnos imat s djecom.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2010 10:35:12   
tikica_69
Vrlo, vrlo rijetko bez obzira sto sui djeca vec pubertetlije.....bas rijetko da mogu reci da sam imala dan za sebe. Mozda popodne ili vecr ali cijeli dan mi je jos uvijek utopijski san.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 3
22.1.2010 10:36:04   
anaxx
mislim da je to super stvar, ali kad su ti klinci malo veći, sad nema šanse...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 4
22.1.2010 10:37:26   
boba125
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Tema za nas user posted image ...naravno da nemam dan za sebe, ne vjerujem da ću ga ikad i imat.
Luka isto siki i dere se čim se maknem od njega, tako da ni na wc pošteno ne mogu otići a kamoli izaći negdje.Smatram da bi svaka majka trebala odvojit vremena za sebe, jer na taj način će biti sretnija i zadovoljnija i više će sebe dat djeci, odnosno kvalitetniji će odnos imat s djecom.

Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
22.1.2010 10:38:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 6
22.1.2010 10:40:19   
ZVRK
ja ga nemam ali mm imauser posted image pogotovo kada započnu i dok ne završe maškare

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
22.1.2010 10:41:38   
natalijax
sad baš i ne,ja sam još friška user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
22.1.2010 10:43:14   
MILLA
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Smatram da bi svaka majka trebala odvojit vremena za sebe, jer na taj način će biti sretnija i zadovoljnija i više će sebe dat djeci, odnosno kvalitetniji će odnos imat s djecom.

upravo to....ja ih gledam..one ko leptirići...daju svoj maximum i neče se požaliti...i čekaju taj svoj dan. tu se odmore,opuste....i tako ponovo. 

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 9
22.1.2010 10:55:30   
mariola
Moja beba ima 2 mjeseca pa si još ne mogu priuštiti cijeli dan ali si priuštim između obroka izlazak na frizuru,manikuru,pedikuru i sl. Jednom sam već bila u kinu,jednom u kazalištu. Zna i tata presvuć pelene i uspavat dijete.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 10
22.1.2010 10:58:29   
ejmama
Ja ga nemam , a mogla bi ga imati. Sama sam si kriva.

H 07 E 09

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 11
22.1.2010 11:00:04   
MILLA
da...i ja sam jedom bila u kinu....i to je to! poslije sam danima razmišljala o edwardu pa mi je nekako bilo lakše...user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 12
22.1.2010 11:04:25   
pako
Nemam cijeli dan za sebe,a i nekako mi to nije potrebno,zasada. Ispunjena sam dosta ovako i svaki slobodan trenutak odvojim za sebe tako da mi netreba baš cijeli dan, a i nisam osoba koja voli baš ići po vani navečer. Ali ako se nekad zalomi moja je majka uvijek tu pa pričuva miška!user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 13
22.1.2010 11:07:46   
Anoniman
Imacu dane za sebe sad dok sam kod mojih i kad mi prodju ispiti...eto, imala sam i taj izlazak pre 10ak dana (sto sam vam uredno prijavila user posted image ) i jaaakooo mi je prijalo, znate sve. Tako da cim mi prodju ispiti planiram da iskoristim svaku priliku, ionako me mala dok smo ovde ni ne dozivljava, tetka je glavna za sve. user posted image za sad mi je najvise uzivam u tome sto kad mala ustane, baba je uzme a ja nastavim da spavam do podne...i mogu vam reci da sam se vec navikla, ne znam kako cu kad se vratim muzu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 14
22.1.2010 11:09:30   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MILLA

da...i ja sam jedom bila u kinu....i to je to! poslije sam danima razmišljala o edwardu pa mi je nekako bilo lakše...user posted image user posted image
jesam ja tebi vec jednom rekla da je edward moj tj. robert user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 15
22.1.2010 11:12:08   
FIONA
..pa ja nemam takvih problema...ja imam jedan drugi problem a to ej da kad odem grizem se koja sam grozna mama i sad kad dođem doma naučit će nekaj novo s nekim drugim a ja se zabavljam...naizlazila sam se...i bum još...ali sad je još mala...ja ne mogu...kava je drugo al brate cijelu noć pa drugi dan za niš...to ne bi jošuser posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 16
22.1.2010 11:37:50   
mama mery
nama " taj dan" ali kda pozelim na kavicu ako je mm kod kuce pricuva djecu tako da ja mogu biti na kavi bez brigeuser posted image

neizlazin navecer nigdej bilo je par situacija al to je bila ili djevojacka ili neki svatovi pa on ode kuci s djecom a ja ostanemuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 17
22.1.2010 11:40:42   
pepeljuga
Tri godine nisam izlazila al sad odem sa frendicama na neke vecerice i bas se dobro osjecam posli togauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 18
22.1.2010 11:40:52   
lueman
nemam neki fixni dan za sebe, ali ako poželim na kavu popodne ili na većer na koncert ili bilo kud poslije 19.30 sam slobodna tak da zovem babysitericu ako idem s mm ili on ostaje doma ako je bapsko društvouser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 19
22.1.2010 11:57:00   
gljiva
Imala sam dok nisam rodila I. Petak je bio moj dan, ujutro bi D odpeljala u vrtići i otišla na posao.
Kad bi se vratila iz Zg otišla bi na faks do 20 h, a onda na probu pjevanja, nakon toga izlazak s društvom do kako kad. drugi dan bi bila ko nova. Sad će me taj petak malo pričekatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20
22.1.2010 13:43:32   
MILLA
IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: MILLA

jesam ja tebi vec jednom rekla da je edward moj tj. robert user posted image

čim napišem edward...evo te!!  user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 21
22.1.2010 14:00:55   
Krky
Hmmm....da vidimo....dan za mene bio bi: da mi nitko od 5-orke nije bolestan, da mi MM ne prigovara zašto mašina za veš niš ne radi, a hrpa veša stoji, da tvineki ne urlaju i ne mamkaju, da mogu ispijat capuccino dovoljno sporo da se potpuno ne ohladi, da mogu heklarit bez grižnje savjesti jer pokraj mene stoji hrpa veša za peglanje....a izlasci...baš mi i ne fale, a po ovakvom vremenu mi se i ne izlazi. Uvijek sam htjela biti BigMama (ne po težini nego po broju malaca), pa ne osijećam da se baš nešto žrtvujem. Ali zamišljam: divan, topli dan, sjedim na terasi kafića na kavici, a malci trče po parku. Možda sebično, al mislim da mi ni frendica ni MM ne bi falili...ili s MM na moru na nekom sladolednom kupiću dok se malci ganjaju po plaži ili tako nešto.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 22
22.1.2010 14:41:33   
Zvonki
Za sada je to još uvijek "dan za tebe". user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 23
22.1.2010 16:03:30   
anuska08
Čula sam da to neke mame imaju, ja sam mislila uvesti,al.... Tu i tamo odem negdje i zasad sam zadovoljna. Mislila sam da će biti gore kad rodim!
Iako bi bilo lijepo odrediti jedan dan pa makar lutala sama po naselju! Treba ih malo upregnuti, nek se brinu oko djece!user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 22.1.2010 16:10:35 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 24
22.1.2010 16:38:03   
troubled
ne treba mi, zapravo, dan za mene....meni je baš lijepo...user posted image
ali posebno uživam kad paula i ja ukrademo par sati za sebe...
tako smo u 12. mjesecu bile gledati new moon...a prošlu subotu smo išle u šetnju, pa gledati avatar, pa na ručak u mcdonaldsa, pa još malo u šetnju....baš nam je bilo lijepo user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!