|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   koliko vas dugo nema
22.1.2010 10:52:20   
natalijax
kad odete u trgovinu ili negdje,mm primjer ode u trgovinu po cigarete i onda ga nema dugih 3 satauser posted image ja sam znala tak prije odem u tri popodne po cigare a dođem u 4 ujutro,znao mi je tata uvijek rec jel ti duhan bereš pa te nema tak dugouser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: koliko vas dugo nema
22.1.2010 10:56:06   
CallamityJane
pa sta radis do 4 ujutro jadna user posted image user posted image user posted image
pretpostavljam da usput i popusis tu kutiju sto si kupila pa opet po novu user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2010 10:57:17   
mariola
Nato ja mislim da smo svi tako kad smo bili mladi i sami. Meni je mama znala reć da ne izgladnim da ne bi se ni sjetila doćuser posted image
Mm je pristojan po tom pitanjuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 3
22.1.2010 10:57:57   
MILLA
mm prije.....nekoliko godina...ode na kavu i dođe u 3 ujutrouser posted image ....drugi put se tako vratio iz pritvora jer si je popio i bio agresivan kad je dobio kaznu,napao policajca....hihi...ima bogauser posted image .....otada nikad više...u 5 min je nazad....a ja? iskoristim sve moguče ako odem po kruh...sve dučane u okolici,dm....naravno ako imam novaca....što znači da sam i ja za 10ak min domauser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 4
22.1.2010 10:58:25   
natalijax
naravno draga,svratim u kaf na kavu i onda dernek do jutra,mislim to je bilo prije,al neke ljude znam koje je mama poslala po kruh ujutro a on tek dođe za tri dana sa vrecicom kruhauser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 5
22.1.2010 10:58:41   
MaTana
meni se to prije znalo jako cesto događati, odem na kavu sa prijateljicama i vratim se oko 4 ali sada pođem, obavim sto imam, popijem kavicu i nazad sam za 3 sata, to je kad idem u veliki shopping jednom tjedno, ali to je više ritual...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
22.1.2010 11:01:37   
ZVRK
ja odem i vratim se

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 7
22.1.2010 11:08:12   
FIONA
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja odem i vratim se

i ja...
ako idem idem po to kam i za kaj idem...nemam potrebu lovit krivine...kaj je najgire mm non stop piz...  kja ne idem više tak da on ima manevra i d amu ja ne cvokočem...al niš od toga...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
22.1.2010 11:21:31   
tikica_69
15 minuta u najgorem slucaju

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
22.1.2010 12:07:57   
gljiva
Sat, dva, jel sam malo izvan grada, pa kad idem pokušamšto više tog obavit.
Mm  kad vozi D u vrtić odu u pol 8 i on se već u 11 pol 12 vratiuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
22.1.2010 12:43:44   
karoca
Uvijek je preša i uvijek "na juriš"! Prije se vratim nego odem jer je mlađa ovisna o sisi. Sad kad je starija mogu se izgubit uru do dvije a od juče radim pa opet otrčim bar jednom da je podojim a ostalo se snalaze njegovi roditelji.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 11
22.1.2010 13:25:15   
evanda
Mi obično idemo svi zajedno van....ni ne sjećam se kad sam bila sama u kupovini 

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 12
22.1.2010 13:28:35   
Bebys
aaaa uuuuuuuuuu DOBRA SI...i ja sam kao DJEVOJKA NEKADA TO RADILA...vise ne..sad sto prije i krace to bolje...

Neposredna veza do poruke: 13
22.1.2010 13:36:35   
curice
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja odem i vratim se

isto

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
23.1.2010 8:58:50   
Nika 24052006
Pretežno se vratim odmah,ako je malo veći shopping onda se zadržim nekoliko sati...Hvala Bogu na baki koja voli čuvati svoju unučicu da mama može kulturno shoppingiratiuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 15
23.1.2010 10:00:47   
anuska08
Otkad sam rodila market obavim vrlo brzo jer si stalno mislim kako je user posted image s tatom!! Zvala bi svaki čas, al se suzdržim! A već u veći shopping kad krenem ...E, to već potraje!!! user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!