Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: prosjek za porodiljni 23.1.2010 11:32:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda draga troubi i zg cinik iskrene čestitke na još jednoj bebici!Valjda sam dobro shvatila da je beba na putu!
|
|
RE: prosjek za porodiljni 23.1.2010 11:39:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: troubled hvala cvrči na trudu....to znam.... ali me zanima koliko moram raditi da bi primala puni iznos... počinjem 1.2. 3 mjeseca 100%.
< Poruku je uredio mariola -- 23.1.2010 11:40:49 >
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:07:43
|
|
|
|
troubled
|
provjerila na hzzo....tri mjeseca kao što sam i mislila...godišnji se broji kao 1 i još dva
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:13:10
|
|
|
|
ninolina
|
tako sam ja ali pazi da te ne zeznu jer ti taj zadnji ne ulazi u prosjek ja sam donesla papire na hzzo za porodiljni novi jer sam ovog prekidala i rekla mi je da je bolje 4 mj ne treba biti cjeli četvrti mjesec radni ali da mi se piše kao da sam radila 3,5 mj. I ja još čekala tih 15 dana, napravili novu listu i sve ok
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:14:32
|
|
|
|
troubled
|
imam lufta 15 dana...hvala ti
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
poslala sam ti mailom u prilogu taj novi zakon, pak čitaj, ja sad ne stignem, moram gibat dalje
|
|
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:15:04
|
|
|
|
ninolina
|
e to ti je taman to, sretno sa novom bebico, kako se osječaš?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!