ninolina -> RE: Nepravda! (24.1.2010 22:00:26)
|
to ti je naš hrvatski zakon. Meni je najbolja prijateljica poginula prije 10g na sam svoj 18 rođ, auto je vozio dečko bez vozačke, pijan i s tim da je uzeo starom auto bez pitanja. Starci mu imaju para i nikad, ali nikad nije preležao dan u zatvoru, s tim da je pobjegao jedno vrijeme iz grada jer se bojao za sebe. Dok drugi frend skrivio nesreću, u autu s dva frenda nekih 200 metara dalje nego su drugi dan našli mrtvog, zgaženog dečka u jarku i on završi u pritvoru sa sumnjom i bez dokaza da je to on napravio. Da bi ustanovili da ga je udario kamion. Jako dobar mi prijatelj koji je nažalost ubio svoju mamu koju je branio od nasilnog oca (kojemu nije ništa i ispao junak i svetac) dobio je sad više neznam točno koliko god zatvora odslužio je 2 g u Požegi s tim da je tamo bilo ok, imao svoju sobu, tv, išao sa socijalnim radnikom u školu. Zvala sam ga i po nekoliko puta na dan i sve bilo 5. S tim da je on imao dobrog odvjetnika i u zatvoru je bio kao maloljetnik dok ne završi školovanje. Baš ga se često sjetim u zadnje vrijeme i pitam se gdje je, sve sam preispitala ali ništa.. nadam se da je napokon sretan. A tvojoj prijateljici želim puno, puno snage i da nekako to proguraju, on će tamo dobiti potrebnu pomoć, a ona će nažalost morat pomoć sama sebi, držim joj fige da uspije
|
|
|
|