|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: o čem prićate
24.1.2010 12:04:59   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ZVRK

sexom dolaziš do bebe(u većini puta)a beba je njen posdao tako da sve 5user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: o čem prićate
24.1.2010 13:08:11   
bomboncic02
Našoj patronažnoj da je samo kolača i slatkog..na jedvite jade je dolazila dok nije pupak otpao i to ga je ona potegla jer joj se nije dalo više dolazit (ostavila ju sama s Lukom jer sam išla po kolače i vratim se ona u strci kao pupak otpao-moš mislit..)Nije nikad rekla da ju zovemo, nismo ju ni zvali, nije ispunila knjižicu koju bi trebala ispunit..mi u biti o svemu za djecu saznajemo preko interneta, preko vas na raji i kod pedijatrice..
Patronažna - srednja žalost.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
24.1.2010 15:11:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 28
   RE: O čemu pričate
24.1.2010 15:18:23   
Zvonki
Bome, ni sa jednom nisam bila tako bliska user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 29
24.1.2010 15:23:11   
zaba
moja je bila super,dolazila je par puta,sve mi je pokazala od prematanja,kupanja,dojenja,baš sve.Mogla sam ju uvijek nazvati i pitati,pristupačna i krasna žena.Svaka čast.user posted image Teta Mara!!! 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 30
24.1.2010 17:51:57   
MILLA
ja sam svoju uvijek panično čekala sa spiskom pitanjauser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 31
24.1.2010 17:58:00   
boba125
u Grazu patronazna  ne dolazi doma ali postoji sluzba koju mozete nazvati pa dodju,znaci na vas zahtjev-tak su nam rekli u rodilistu i dali popis brojeva
ja nisam trazila da mi dodje
ak kaj trebam pitati zovemo doktoricu

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: O ćemu pričate
24.1.2010 22:08:11   
nancy
meni je moja prvi mjesec dolazila svako drugi dan a u drugom mjeseciu je dolazila jednom tjedno.i uvijek bi je mogla nazvat kad mi nesto ne bi bilo jasno(od ujutro pa do 24h mi je bila na raspolaganju) .stvarno je puuuno pricala i to mi je bilo super ali nikad nista o sexuuser posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!