Anoniman -> Dnevni raspored (18.9.2008 16:34:47)
|
Kakav vam je dnevni raspored? Mali preludij na temu "zaposlene mame"... i "nezaposlene", ali "uposlene djecom, kućom...... Mi se dižemo oko 6:30-7:00 Spremam Paulinu za vrtić, popijem s mužem kavu, ispratim ih oko 7:15 Katarina se budi oko 8, pa do tad imam fore za RR, pripremanje doručka curama, vješanje rublja koje se po noći pralo, raspremanje suđerice... Onda presvlačim Katarinu i s njom se malo bavim do 9 dok se moja spavalica Elena ne probudi, pa nju presvlačim... Oko 9:15-10 je doručak Onda idemo van, ako je lijepo vrijeme i u dućan, ako nije, gledaju crtić dok ja pospremim stol i porazmislim kaj bi mogla kuhati. Ako kiša pada, onda samo ja skoknem dolje u podrum u zamrzivač i u vrt po sastojke za ručak. Oko 12-12:30 ih stavljam spavati, najprije prematanje, svaka dobije svoju bočicu mlijeka (kakao, milumil) Spavaju - Kata do 14, Elena do 15. Do tad ja imam fore za kuhanje, pospremanje, peglanje, visit na RR u "maminjaku"... Kad se probude, prematanje, papanje ručka. U 16:30 nam dolaze tata i seka, pa se družimo, idemo van, idemo u dućan ako ja prije nisam išla, odmaramo i niš posebno ne radimo... Oko 19 je lagana večera, tu se skupi cijela obitelj i to mi je baš srcu priraslo, jer tu gradimo zajedništvo. Onda malo pogledamo tv, ak ima kaj normalnog. Oko 20:30 spremamo cure na spavanje, kupanje, bočica ,maženje i sl... a kad zaspu, slažemo suđe u suđericu, rublje na pranje, pakiramo smeće, beremo veš koji se osušio i onda se konačno mm i ja možemo pošteno pogledati... Po noći Kata cica cca 2x, ak imam sreće onda svi mirno spavaju do 6 ujutro...
|
|
|
|