Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:13:24
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina to u prijevodu znači da su se ameri napravili bedasti
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:14:27
|
|
|
|
ninolina
|
ako tužno obzirom da mnogo dječice čeka i nikada ne dočeka toplinu doma i roditeljski zagrljaj...o eto nazorova puna djece a po njima samo jedno dijete ima čiste papire. Meni je to strašno kako naš zakon nema pravo oduzeti djete ako je u ustanovi i ne posječuju ga uopče roditelji nego se onaj zadnji dan jave i sve pada u vodu... ma naš zakon je za k...
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:15:37
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina .. ma naš zakon je za k... tako je........................
|
|
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:20:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: kanader ma vraga ameri nisu znali da za djecu trebaju papiri.molit ću vas lijepo pa i za mačku kad ju vodite u stranu zemlju trebaju papiriuser posted image dobro dosao NE KUZIM TE...sta mislis reci... to u prijevodu znači da su se ameri napravili bedasti točno tak...samo je pitanje iz kojih interesa i razloga...osobno ne vjerujem baš časnih!!!....
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:22:48
|
|
|
|
ninolina
|
točno tak...samo je pitanje iz kojih interesa i razloga...osobno ne vjerujem baš časnih!!!.. ma ko bi normalan vjeroval, ma svi oni gledaju svoj žep ti bi prodali i svoju mater a kamoli ne tuđe djete, strašno
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:24:39
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina točno tak...samo je pitanje iz kojih interesa i razloga...osobno ne vjerujem baš časnih!!!.. ma ko bi normalan vjeroval, ma svi oni gledaju svoj žep ti bi prodali i svoju mater a kamoli ne tuđe djete, strašno kaj komad papira sa krepanim pretsjednikom radi ljudima...strašno....al istinito....
|
|
RE: Lakše posvojiti dijete ako nije iz Hrvatske! 5.2.2010 12:24:42
|
|
|
|
Bebys
|
zato ja uvijek kazem SAD i ostatak svijeta...to su dva svijeta na zemaljskoj kugli...toliko je velika razlika izmedju USA i svih OSTALIH...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!