Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 26.1.2010 21:48:34
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 26.1.2010 22:33:52
|
|
|
|
zaba
|
babe,potvrđeno,ja dolazim ziher prijo,mi ćemo skupa sa Zvonki,pa po Pikachu i Tiks veselim se ko dijete
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 8:15:30
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Mjesto događanja je "Grill Bundek" ... http://www.renoturk.com/grillbundek.htm Vrijeme događanja je subota 30.01.10., 20,00 na dalje Na metlama i ćilimima doletjet će: zaba tiks pepi FJ Puli Fi Zvonki Pikachu bomboncic02 Wuki cokolada?!? Prijavite se što prije, ostalo je svega par metli i jedan ćilim za dvoje
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 8:17:10
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Fj mogu za tobom? Ja bi išla s autom ali se još ne usuđujem baš sama vozit putiće koje neznam.. nema problema, možemo zajedno! javim ti broj moba na pp, pa se sve dogovorimo na vrijeme!
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 9:49:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Rezervirano ... na prezime Debeljak, od 20h na dalje Opet imamo konobara, ali on ne zna da mu dolazi 10 "aždaja", tako da ce biti juhuhu juhuhu veselo
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:07:21
|
|
|
|
zaba
|
uzimam aparat
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:08:53
|
|
|
|
FIONA
|
ja moram nač način da dođem..ja jednostavno moram nač način da dođem.... ...čevapi, koke...ja moram nač način...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:10:05
|
|
|
|
zaba
|
kak veli FJ - drama queen onda ga nađi,vrag te skelil i dojdi
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:11:53
|
|
|
|
FIONA
|
a valjda bum...koče me dve od tri stvar...ak uspijem nadvladat bar joednu dolazim.... ...ne da dramim ja sam živa drama...my life is drama...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:12:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a Fi, jesi li ozbiljno razmislila o tome da ne dođeš ... mislim onda te nećemo slikat, niti cemo moći te slike distribuirati dalje, ti se nećeš uzrujavat oko svog černobilskog look-a .. daj razmisli o tome da ne dođeš, al zbilja
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:13:51
|
|
|
|
FIONA
|
jesam....lakše mi je srat!
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:15:28
|
|
|
|
zaba
|
ne kakajte vas dvije,u subotu se vidimo čevapi,čevapi,čevapi
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:17:40
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba ne kakajte vas dvije,u subotu se vidimo je nego da se vidimo ... moramo još jednog konobara "zbunit" .... al mislim da Fi ima više argumenata za ne doći ne za doći
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:18:50
|
|
|
|
zaba
|
,idem nekaj ubacit u kljun- ogladnila sam
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:19:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: zaba ,idem nekaj ubacit u kljun- ogladnila sam pa kako baš na ovoj temi a koliko ćeš tek gladna bit kad ti u zivo počnemo kokodakat
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:20:45
|
|
|
|
zaba
|
samo vi kokodačite,kad su čevapi u igri - nedam se zbuniti
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:35:05
|
|
|
|
FIONA
|
..joj FJ ak bu onak konobar kaj fura pečetnjak s agrbom zagreba onda se ne bu dal zbunit...taj je zbunjen rođen... ...idem i ja nekaj klopnut....
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:41:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ..joj FJ ak bu onak konobar kaj fura pečetnjak s agrbom zagreba onda se ne bu dal zbunit... je da, pitala sam i za njegov broj cipela
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 21:44:29
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: FIONA ..joj FJ ak bu onak konobar kaj fura pečetnjak s agrbom zagreba onda se ne bu dal zbunit... je da, pitala sam i za njegov broj cipela aha, jesi...da...aha, aha...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 27.1.2010 23:08:00
|
|
|
|
tikica_69
|
Mene ce muz dopeljati i odpeljati pa ako jos nekom treba prijevoz na relaciji Trnsko - Zaprudje (po dogovoru i druge rute), neka se javi Ne bi on mene vozio, samo da vidi gdje je ta pecenjara gdje imaju vesalice
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 28.1.2010 8:16:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ne bi on mene vozio, samo da vidi gdje je ta pecenjara gdje imaju vesalice pa ne treba te zbog toga vozit, objasnim mu ja di je to ... prek puta HAKa
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 28.1.2010 8:17:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: FIONA ..joj FJ ak bu onak konobar kaj fura pečetnjak s agrbom zagreba onda se ne bu dal zbunit... je da, pitala sam i za njegov broj cipela aha, jesi...da...aha, aha... jedan kaj je mene poslužival nije bio zbnjen, možda zato kaj sam bila u muškom društvu ali kad dođeš ti nalarfana do preksutra, kak se ne bi čovjek zbunio, ne zna s koje strane da te posluži
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 28.1.2010 8:19:26
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: FIONA ..joj FJ ak bu onak konobar kaj fura pečetnjak s agrbom zagreba onda se ne bu dal zbunit... je da, pitala sam i za njegov broj cipela aha, jesi...da...aha, aha... jedan kaj je mene poslužival nije bio zbnjen, možda zato kaj sam bila u muškom društvu ali kad dođeš ti nalarfana do preksutra, kak se ne bi čovjek zbunio, ne zna s koje strane da te posluži ahahaa
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 28.1.2010 8:24:52
|
|
|
|
Irena
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Rezervirano ... na prezime Debeljak, od 20h na dalje Opet imamo konobara, ali on ne zna da mu dolazi 10 "aždaja", tako da ce biti juhuhu juhuhu veselo Zna , zna da dolaze same žena... Piše mu na rezervaciji iznad blagajne.. Konobar se zove Željko i kaže( citiram); rađe 10 žena nego 2 pijanca
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 28.1.2010 8:34:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Irena IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Rezervirano ... na prezime Debeljak, od 20h na dalje Opet imamo konobara, ali on ne zna da mu dolazi 10 "aždaja", tako da ce biti juhuhu juhuhu veselo Zna , zna da dolaze same žena... Piše mu na rezervaciji iznad blagajne.. Konobar se zove Željko i kaže( citiram); rađe 10 žena nego 2 pijanca a kaj si ti "sikret agent RR" .... pa dogovorila sam s njegovom kolegisom da doldazi "10 ljudi"
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!