Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 29.1.2010 20:49:10
|
|
|
|
zaba
|
,jedva čekam
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 9:41:49
|
|
|
|
bomboncic02
|
Večeras ...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 9:46:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
jupiiiiiiiiiiiiiiiiii,jos malo
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 11:16:08
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hahhaahh, u isčekivanju
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 11:22:58
|
|
|
|
tikica_69
|
ko mala djeca smo
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 11:26:34
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ko mala djeca smo mislim da smo i gore, al nećemo nikome to reći
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 12:29:21
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma vidi ti njih što su sretne Uživajte,a mi čekamo slikice
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 14:54:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
i vrijeme nam želi pomrsit račune, al neće mu uspjeti
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 14:56:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov i vrijeme nam želi pomrsit račune, al neće mu uspjeti ma nista nam ne moze stati na put
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 14:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
gricnite jedan ćevap za mene i uživajte - maximalno!
|
|
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:03:00
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov i vrijeme nam želi pomrsit račune, al neće mu uspjeti ma nista nam ne moze stati na put i zadnji put je padalo,ali mi se nadamo
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:05:39
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi gricnite jedan ćevap za mene i uživajte - maximalno! Svi cemo po jedan za tebe i bit ces sita
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:06:11
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov i vrijeme nam želi pomrsit račune, al neće mu uspjeti nista nam nece ovi dan pokvarit....supab..suariari....
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:09:36
|
|
|
|
FIONA
|
ak snijeg malo stane ja dođem inače se ne usudim...daleko sam a gume su mi koma...jutros sam se skoro ubila na ledu...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:16:06
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ak snijeg malo stane ja dođem inače se ne usudim...daleko sam a gume su mi koma...jutros sam se skoro ubila na ledu... došle bumo po tebe,ne luduj
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:17:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: FIONA ak snijeg malo stane ja dođem inače se ne usudim...daleko sam a gume su mi koma...jutros sam se skoro ubila na ledu... došle bumo po tebe,ne luduj zaba i nama su ljetne gume
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:18:13
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: FIONA ak snijeg malo stane ja dođem inače se ne usudim...daleko sam a gume su mi koma...jutros sam se skoro ubila na ledu... došle bumo po tebe,ne luduj zaba i nama su ljetne gume u jeba....te,a da ja idem sa svojim?
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 15:18:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:19:46
|
|
|
|
FIONA
|
a jooj...nadam se nadam...ak i došem i ak ne stane....kod kog mogu ostat spavat,...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:20:28
|
|
|
|
tikica_69
|
moj pes ima velku kosaru...
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:22:17
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: FIONA a jooj...nadam se nadam...ak i došem i ak ne stane....kod kog mogu ostat spavat,... oš u Lucijinoj sobi,ima još jedan krevet,a možeš i u apartmanu u prizemlju sama? Biraj!
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:41:36
|
|
|
|
pikachu
|
Da li će ovo više stati...?
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:42:10
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: FIONA a jooj...nadam se nadam...ak i došem i ak ne stane....kod kog mogu ostat spavat,... ak dođeš po mene i kasnije sa mnom zaružiš, ostaješ kod mene, dečki mi se ne vraćaju doma, evo malo prije mi javili i daj JAVI SEEEEEEEE
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:43:24
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Da li će ovo više stati...? njegov posao je da pada,a naš da se večeras dobro zabavimo
|
|
RE: Kad će ti ZG ćevapi? 30.1.2010 15:44:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Da li će ovo više stati...? ej ja sam mislila krenuti oko 19.30-19.45,kupim Zvonki,zabu pa tebe,jer ti pase
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!