lidac0605 -> RE: Što očekujete od medicinske sestre (30.1.2010 11:23:45)
|
IZVORNA PORUKA: minnie ja sam također med sestra i pokušavam se ponašati prema pacijentu onako kako bi voljela da se i prema meni ponašaju. pokušavam uvijek prema njima biti nasmiješena i pristupačna. mislim da ljudima je nekada to najvažnije a ne da oko njih se neko petlja ko samo mrmlja sebi u bradu a njih i ne primječuje. ni ja nevolim te poklone. imama osječaj da se s time nešto traži od mene. ja pokušavam prema svima biti jednaka. ne radim razliku između pacijnata donjeli oni nešto ili ne I ja sam isto sestra i ne radim ni ja razliku među pacijentima,al brate mili ima ih svakakvih...trebali bi se malo i oni stavit u položaj jedne sestre,koja recimo radi na odjelu na kakvom sam ja(nije bitno koja bolnica al na dobrom smo glasu oduvijek)...Ukratko-26 kreveta,prosječno 9-11 nepokretnih ljudi na odjelu,nas 2 u smjeni na sve njih-te sve ljude treba neko okupat,nahranit,okretat bar svaka 4 sata i još obavit sav drugi posel...ljudi dragi pa i mi smo samo od krvi i mesa...i naravno da uz toliki posao ne stigneš titrat tolko oko pacijenata koji su naspram ovih ok... A ionako ih je većina takvih da ti ne veli ni hvala kad odlazi iz bolnice,a doktoru ližu pete koji takoreći ni ne zapamti kak se ko zove...
|
|
|
|