Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:18:29
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Hvala Mariola, ma tak i treba misliiti samo kaj ja uvijek mislim negativno pa mi mm govori da zato i ne uspijem jel naučim imam negativan stav i onda padnem. Kako beba Toni? Bebica mi je bila malo bubana danas. Nije kako pa je puno prduckao i svaki put uz to plakao i ja snjim Sad spava. Martina, ja sam puno puta na faksu dobro prošla zbog svoje samouvjerenosti i pozitivnog stava. Čak i kad pojma nisam imala, držala sam se ko da sam svu pamet svita pokupila i uvijek dobro prolazila Profesori ne vole plašljivce.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:20:59
|
|
|
|
anne
|
Večer drage moje. Kasno jeeeeee, ali samo da pozdravim. Pusek svim bolesnim. Petra mi je na antibioticima pa se čujemo ovih dana.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:22:16
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: martina ks Kaj si gel isprbavala? Bebys hvala ti! A ne mogu bas svaku vecer,sinoc je bilo akcije pa danas odmor ma da, godine su tu, ko može svaki dan Pepe, ja se zaljubila u ove čizme... http://www.gloria.com.hr/gloriain/index.php?ab=zlato238.swf&broj=238
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:22:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: martina ks Hvala Mariola, ma tak i treba misliiti samo kaj ja uvijek mislim negativno pa mi mm govori da zato i ne uspijem jel naučim imam negativan stav i onda padnem. Kako beba Toni? Bebica mi je bila malo bubana danas. Nije kako pa je puno prduckao i svaki put uz to plakao i ja snjim Sad spava. Martina, ja sam puno puta na faksu dobro prošla zbog svoje samouvjerenosti i pozitivnog stava. Čak i kad pojma nisam imala, držala sam se ko da sam svu pamet svita pokupila i uvijek dobro prolazila Profesori ne vole plašljivce. Puse Toniju i da brzo prođe...Sto ti triba draga,znam di je ducan i zaletim se bez po frke
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:23:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pepe, ja se zaljubila u ove čizme... http://www.gloria.com.hr/gloriain/index.php?ab=zlato238.swf&broj=238 al ja nevidim nikakve cizme
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:23:45
|
|
|
|
Ninaa
|
A tak pepi, mene moj otkantao danas a baš nešto imam volju, najbolje da iprak provjerim možda se predomislio! Mariola nisam ja plašljivac samo nemam sreće, ja sam i na glupe ispite išla dva puta jel netko mora pasti,a jednom mi je izgubio test pa sam morala ići ponovo. To ti je ko ona bolje se roditi bez one stvari nek bez sreće, ak imaš sreće onda će ti narasti. Ma kod nas to kakanje stalno problem tak da znam kak ti je! Probaj ti jesti kruške pa mu možda pomogne kod moje je upalilo ili piti soka od kruške.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:24:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks A tak pepi, mene moj otkantao danas a baš nešto imam volju, najbolje da iprak provjerim možda se predomislio! Pa sto jos radis tu,brzo u akciju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:25:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam kod svog dva put provjerila - nista
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:25:57
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepe, ja se zaljubila u ove čizme... http://www.gloria.com.hr/gloriain/index.php?ab=zlato238.swf&broj=238 al ja nevidim nikakve cizme stranica ima više stranica (kako sam ja to lijepo objasnila). NA ovoj slici imaš strelicu desno i listaš stranice i na zadnjoj stranici su čizme.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:27:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pepe, ja se zaljubila u ove čizme... http://www.gloria.com.hr/gloriain/index.php?ab=zlato238.swf&broj=238 al ja nevidim nikakve cizme stranica ima više stranica (kako sam ja to lijepo objasnila). NA ovoj slici imaš strelicu desno i listaš stranice i na zadnjoj stranici su čizme. A plavusa Super su,zaletim ti se ja sutra ili preksutra,reci broj
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:27:55
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: martina ks A tak pepi, mene moj otkantao danas a baš nešto imam volju, najbolje da iprak provjerim možda se predomislio! Mariola nisam ja plašljivac samo nemam sreće, ja sam i na glupe ispite išla dva puta jel netko mora pasti,a jednom mi je izgubio test pa sam morala ići ponovo. To ti je ko ona bolje se roditi bez one stvari nek bez sreće, ak imaš sreće onda će ti narasti. Ma kod nas to kakanje stalno problem tak da znam kak ti je! Probaj ti jesti kruške pa mu možda pomogne kod moje je upalilo ili piti soka od kruške. Ajoj Da, sreća je bitan faktor. Ma draga, kad ti mi zavibramo proći ćeš bez po muke. Hvala za kruške, sutra ću ih cili dan jest
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:28:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam kod svog dva put provjerila - nista On razmislja o vjesalicama
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:29:37
|
|
|
|
tikica_69
|
idem......nitko me veceras ne dozivljava....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:30:56
|
|
|
|
mariola
|
Ma zbilja? ne bih te gnjavila, samo ako ti je usput. Nemoj molim te radi mene u grad. Preživit ću ja.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:31:08
|
|
|
|
pula25
|
dobro večer svim noćnim ptičicama. Počastila bi vas s istim što i ja pijem ali j... ga još nisam naučila zaljepiti sliku
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:31:09
|
|
|
|
Ninaa
|
Ništa s mukama po kakanju bi knjigu mogla napisati, bilo je jedno vrijeme ok, sad opet ne kaka po dva dana. Luda sam više od toga. Ak bute imali problema samo mi javi znam svakakvih stvari. nemoj previše pojesti da i tebe ne potjera. Pozdravljam vas idem provjeriti kakvo stanje! Hvala na podršci za ispit trebalo mi bude, ali ak i padnem nadam se da ću barem s prijom kavu popiti i upoznati zeta. Pusa svima!Tikice kaj mu je danas, baš sam ti neki dan skomentriala na slikama da mi tm izgleda ko da ima 20 godina.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:37:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam kod svog dva put provjerila - nista On razmislja o vjesalicama a sto sam ja nitko..... Ma Mariola ja sam u gradu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:37:11
|
|
|
|
mariola
|
Ne znam šta mu je, inače pet puta na dan a sad tri dana ništa, dva dana je bio dobar a danas ga je baš mučilo. Sutra je četvrti dan....Pedijatar kaže da je normalno..... I njima je sve normalno...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:38:32
|
|
|
|
lee
|
cure da vas pozdravim idem spavat alex zaspao.laku noč.gel pomaže
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:38:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ne znam šta mu je, inače pet puta na dan a sad tri dana ništa, dva dana je bio dobar a danas ga je baš mučilo. Sutra je četvrti dan....Pedijatar kaže da je normalno..... I njima je sve normalno... Meni je Toni znao tako po sedam dana,ja sam bila luda....onda bi mu na kraju malo stavila toplomjer u guzu i uvik bi se pokakao
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:38:54
|
|
|
|
Ninaa
|
Moja najduže nije kakala deset dana luda sam bila, probala i s uljem i toplomjerom zvala pedijatricu i rekla da ak se ne pokaka je dopeljamo tamo i onda se pokakala sva sreća. Nisam mislila da ću se ikad u životu tak veseliti djetetovoj kakici. sad vas pozdravljam
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:39:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lee .gel pomaže ujutro trk u dm
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:39:49
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: lee cure da vas pozdravim idem spavat alex zaspao.laku noč.gel pomaže Lakun noć svima, e pa sad ste me namamile i ja ću ga kupiti i isprobati pa da vidimo.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:41:08
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: lee .gel pomaže ujutro trk u dm baš trkkkk laku noč!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 27.1.2010 23:41:42
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Ne znam šta mu je, inače pet puta na dan a sad tri dana ništa, dva dana je bio dobar a danas ga je baš mučilo. Sutra je četvrti dan....Pedijatar kaže da je normalno..... I njima je sve normalno... Meni je Toni znao tako po sedam dana,ja sam bila luda....onda bi mu na kraju malo stavila toplomjer u guzu i uvik bi se pokakao danas sam razmišljala i o toplomjeru al sam se onda mislila kako to pojma nisam imala. strah me bilo,kako?koliko?oće ga boliti?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!