Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:09:52
|
|
|
|
leilany
|
vecer curke....slikice su super...klopa njami...curke sve do jedne komadi....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:13:10
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: natalijax ja sam isto na pola stala mene Toni jutros prekinuo,sad pogledala do kraja. super fotke ljubomorna sam
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:14:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: natalijax ja sam isto na pola stala mene Toni jutros prekinuo,sad pogledala do kraja. super fotke ljubomorna sam draga ponovit cemo mi vecericu u Zd ili negdi na pola puta
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:15:18
|
|
|
|
minnie
|
večer. vidima da ste se super provele. žao mi je što nissam bila sa vama
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:20:48
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: natalijax ja sam isto na pola stala mene Toni jutros prekinuo,sad pogledala do kraja. super fotke ljubomorna sam draga ponovit cemo mi vecericu u Zd ili negdi na pola puta
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:47:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
mislim da cu gibati polako,boli me glava i jos sam umorna od sinoc
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:49:21
|
|
|
|
mariola
|
umorna ili mamurna
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:53:29
|
|
|
|
gljiva
|
Večer cure!
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:55:42
|
|
|
|
mariola
|
večer gljivica kako si?kako dečki?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:57:17
|
|
|
|
novamama
|
helou cure!!! i gudbaj, jer sam već previše zaglavila sa vama, a čeka me knjiga pozdravljam vas sad i lijepo se provedite na rr večeras
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 22:57:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola umorna ili mamurna umorna,vozila sam pa mi Zvonki nije dala puno piti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:03:22
|
|
|
|
mariola
|
novamama bokić, ljubac za vas aj pepi nek ti bude mada ti ne vjerujem previše, onaj baileys je na jednoj slici i krupnom planu bio, pa medica,pa...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:04:15
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: mariola večer gljivica kako si?kako dečki? Umorno danas, jer sam cijeli dan u kući. Upravo se hranimo. Toni sigurno spava?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:14:37
|
|
|
|
mariola
|
Tonija sam stavila leć još u 8. I ja sam umorna, danas smo imali posjeta pa sam jutros malo čistila i prala po kći, pa ručak, pa kolač pa pripremila ovale i sve za goste...sad uživam u kaču i prebacujem robu iz perilice u sušilic kako koja završi...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:18:45
|
|
|
|
gljiva
|
Ma moji su legli u pol devet, I je jeo prije tog, a oko 19 rižine pahuljice, al se već probudio za jest, al sad sam nadam se mirna do nekih 3 . Jel se Toni budi po noći?
< Poruku je uredio gljiva -- 31.1.2010 23:19:22 >
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:21:00
|
|
|
|
mariola
|
probudi se jednom ili ni jednom, ovisi kad pojede. jeo je u 5, u 8 je popio malo čaja, mislim da će se probuditi oko ponoći onda smo mirni do jutra.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:23:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
veče,blago vama cure vaši bebaći spavaju,a moja cura jaši po meni još uvijek,neće da spava lijepo se igra meni u krilu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:25:04
|
|
|
|
mariola
|
pčelica skakuće ja svog u 8 spremim u krevet, nekad zaspe odmah a nekad nakon uru vrimena za provirim u sobu a njemu oči još širom otvorene
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:26:52
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica veče,blago vama cure vaši bebaći spavaju,a moja cura jaši po meni još uvijek,neće da spava lijepo se igra meni u krilu ....mala pcelica....znaci slicne su nase bebachice....i moja kad stane u pola 12 smijat se,vristat....igrat se...a meni oci ko krumpiri...ja zombi hocu spavat ,a ona u high life.... ...sad spava al sve se bojim da kad cu se spustit u krevet da ce bit iz kindaca kmeee....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:27:22
|
|
|
|
mala pcelica
|
boga mi skakuće i pjeva nesto na svom jeziku nadam se da ce za pola sata biti umorna i htjeti spavati,inače mi je izvukla svo mlijeko iz dojki,a nije zaspala pa sad nema sta da vuče
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:27:45
|
|
|
|
gljiva
|
Blago tebi, meni se D budio svaka dva sata do 10 mj. I se prije budio svaka 3-4 sata, tj prvu rundu bi odspavao od 8 pa do 1 ili 2. sad od kad je imao proljev se čećše budi i ništa ne pomaže ,nego cica.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:28:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
Večer
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:29:07
|
|
|
|
mala pcelica
|
leilany mozda su samo malo hiperaktivne
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:30:23
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Blago tebi, meni se D budio svaka dva sata do 10 mj. I se prije budio svaka 3-4 sata, tj prvu rundu bi odspavao od 8 pa do 1 ili 2. sad od kad je imao proljev se čećše budi i ništa ne pomaže ,nego cica. sisanja mi je vec preko glave,al moira obavezno biti sisa kad ide spavati pa makar i nebilo nista u njoj
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 31.1.2010 23:30:50
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Večer veče
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!